oi, maze11, pamirsau pasakyti, kad saunuole gi tu is tavo pasakojimu matois, kad vestuves buvo labai linksmos, o tu nerealiai pasistengei
Savo darbeliu nenufotografavau, tai ikeliau kelias nuotraukeles is vestuviu (musu fotoaparatu fotografuota, dar fotografo neturim nuotrauku). Jusu teismui mano aprėdai
http://public.fotki....dre82/vestuves/
QUOTE(Skinte @ 2009 05 07, 17:07)
Siandien maximoj prie sporto prekiu uzmaciau pompas kamuoliams - visiskai analogiskos kaip tos senovines su ilgu kotu, tik mazesnes ir plastmasines. Kaina 4.99 Lt. Tai cia kam aktualu buvo
Beje, maze11- sauniai viska pravedet, ir dar sauniau apraset prasom
Beje, maze11- sauniai viska pravedet, ir dar sauniau apraset prasom
kaži su jom eitų pūsti tuos ilgus balionus, nes šiandien bandžiau praktikuotis gėlytę padaryti iš tų ilgų balionų, tai vargau su pompa nuo vaik. vežimėlio beje, man gėlytė nepavyksta, kotas liuks, bet va kaip antrą balioną pritvirtinti ir po to žiedlapius padarius užrišti nesuprantu niekaip. o va šuniuką padariau
Papildyta:
maže-tikrai atrodėt
o jaunųjų kambary žvakės ant lango
QUOTE(maze11 @ 2009 05 07, 15:10)
Savo darbeliu nenufotografavau, tai ikeliau kelias nuotraukeles is vestuviu (musu fotoaparatu fotografuota, dar fotografo neturim nuotrauku). Jusu teismui mano aprėdai
labai sauniai pasidarbavot ir atrodei labai graziai, va tokia ryskia ir ispudinga ir isivaizduoju pirsliene
o del tos moteriskes is mastaiciu - ji ten turi savo nuoma ar tiesiog ten gyvena? nes netoli mano namu, eisiu per nuomas tai bijau kad neuztaikyciau
QUOTE(maze11 @ 2009 05 07, 16:10)
atrodet
QUOTE(deizzy @ 2009 05 07, 12:50)
smagu kad viskas taip puikiai pavyko
QUOTE(airara* @ 2009 05 07, 14:35)
kaip smagu skaityt isivaizduoju kokia smagi buvo svente
QUOTE(Roretėlė @ 2009 05 07, 14:37)
QUOTE(Kasandra @ 2009 05 07, 15:04)
maze11 saunuole is pasakojimu atrodo, kad viskas buvo laaaabai sauniai ir skalndziai
QUOTE(Skinte @ 2009 05 07, 15:07)
Beje, maze11- sauniai viska pravedet, ir dar sauniau apraset
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 07, 15:10)
oi, maze11, pamirsau pasakyti, kad saunuole gi tu is tavo pasakojimu matois, kad vestuves buvo labai linksmos, o tu nerealiai pasistengei
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 07, 15:13)
aciu mergaitės uz pagyras, be visų jūsų pagalbos ir idėjų tikrai nieko nebūčiau padarius, dar kartą ačiū šiam forumui, nes kelis paskutinius menesius cia beveik gyvenau prisiruošus buvau per daug, kai ko nespejau įgyvendint, zaidimu nesužaidėme, nes liaudis per pertraukėles šoko, ūžė, nebuvo laiko žaidimams.
jei dar kas neaišku, klausimu turit, drasiai klauskit, kuo galesiu, tuo padėsiu.
sėkmės visos būsimoms svočiutėms, tikiu, kad visos padarysit nepamirštąmą šventę jauniesiems.
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2009 05 07, 15:15)
o del tos moteriskes is mastaiciu - ji ten turi savo nuoma ar tiesiog ten gyvena? nes netoli mano namu, eisiu per nuomas tai bijau kad neuztaikyciau
ji gyvena mastaiciuose ir namuose nuomuoja sukneles, toks dviaukstis murinis namas ziedo gatvej, iskabos lygtais nera. Mums rekomendavo jaunosios bendradarbe, jai liapsusu nebuvo. Bet as jau niekam neberekomenduosiu.
QUOTE(maze11 @ 2009 05 07, 16:10)
nu labai grazus jus pirsliukai
maze11, kaip sauniai viskas praejo ir sauniai atrodet Neskaitant tu nesusipratimu, bet be ju turbut nei vienos vestuves nepraeina O as jau naktim sapnuoju, kad neturiu scenarijaus, o vestuves prasidejo, o ka kada sakyt, kaip kas, kad nieko neturiu. Visi i mane ziuri, o as nezinau ka sakyt
gal kam reikės
GENERALKRUTINTOJŲ RINKIMAI
Taigi matote,kaip man sunku visus sužiūrėti.Reikia pagalbos.
*Kaip tik šiandien rytą ruošiuosi į vestuves,išsiėmiau kostiumą,lyginuosi kelnes,girdžiu-skambina.Pasižiūriu-numeris nepažįstamas.Atsiliepiu,sako:'čia tau Saulius skambina,girdėjau ,kad liudininku būsi"tai va,sako Saulius..."jei nepaskirsi manęs į generalkrutintojo postą..."čia aš iš kart pastebėjau,kad Sauliaus balsas tapo grėsmingas,aš aišku jam pabaigt sakinio neleidau ir sutikau.Taigi Sauliau, pačiam prašant ,skiriu tave pirmuoju generalkrutintoju.
* Nepraėjus nė valandai,skambina Linas ir sako:"neseniai grįžau ir sužinjau,kad pirmojo generalkrutintojo postą pažadėjai Sauliui."Sakau,"Pažadėjau"o jis"tai kuo aš prastesnis?"Aš pagalvojau:"Vienas padėjėjas gerai,du dar geriau."Tai ,kad tavęs nenuvilčiau skiriu į šį postą ir tave.
* Kai grįžom su jaunaisiais,prie manęs priėjo Valdas ir Darius .Mes kaip dera vyrams,apie ūkį,apie paneles ir aišku apie alų pašnekėjom.Aš pagalvojau,kad savo komandoj būt neblogai turėti ir šiuos vyrukus,nes jie tikrai žinos,ko,kiek,kam ir kada įpilti.
Pasipilstom ir išgeriam už naujuosius komendantus.
O čia po darbų pasidalijimo
INVENTORIAUS ĮTEIKIMAS
Mes net nįtarėme,kad Jūs taip pasiskirstysite darbus.Atiduosime Jums kaip planavome,o namuose apsikeisite.
Kad išvengt šeimoj nesutarimų
duosim jums mes patarimų
neužtenka vien mylėti,bet prie meilės reik pridėti:
gerą tvarką kambariuos
skanų maistą katiluos,
štai,Linute,mano miela,
noriu tau įteikt šiandiena
inventorių ypatingą
kuris moterims pritinka.
panaudoki jį kasdiena
nors po vieną kartper dieną
kol dar esate po šliūbo
valgykit iš vieno BLIŪDO
o šakučių ir lėkštučių
kai sulauksite vaikučių.
dovanų tau duodu PUODĄ
vyro džiaugsmą ir paguodą
jeigu Algis sotus bus
tai jo meilė nepražus.
kad būt sotus ir laimingas
dar ir SAMTIS reikalingas.
pilk,Linute,kuo daugiau
kad mylėtų ,kuo labiau.
pasidairius po virtuvę
dovanoju tau KEPTUVĘ.
kepkite joje blynus,bulves,grybus,kiaušinius
ir KOČĖLĄ atminimui
Algio šonų pagerbimui
o kad būt namuos ramu
dirbt išmoki kočėlu.
kailis tik tada brangus
kai gerai išdirbtas bus
o jei Algis namo vėlai pradėtų gryžti
štai VIRVUTĖ jam pririšti.
gal kaltos žvaigždės,gal mėnulis
gal piršlys ,o gal svočia
kad vakar tu buvai tik nulis,
o šiandien jau šeimos galva.
netvirtinu,kad ant kiekvieno
bet dauguma neduos meluot
kad po vestuvių trečią dieną
žmona ant vyro ima lot
prieš žiangiant šitą žingsnį svarbų,
kiekvieno laukia nežinia,
aš palinkėsiu ir patarsiu
kaip reikia elgtis kas diena.
kad gyventi būtų miela
dovanoju tau šią PIELĄ
pielavok lentas,plytas
pastatyk pilis kelias
o jei dirbt pagautų ūpas
dovanoju tai PLAKTUKĄ
vinį juo gali įkalti
karštą kibirkštį įskelti,
jei žmona kada nakčia
užkabins duris slapčia .
Kai Lina supykus miegamam sėdės
o tau nuo šalčio dantys prieangy barškės
įsileisk į PŪSLĘ karšto vandenėlio
pilt į ją gali ir aitrų skystimėlį
tegul laimės pilnos būna visos dienos
ir naktys prasmingos nors ir bemiegės
todėl dovanojam tuziną SOSKUČIŲ
duos Dievas tiek gražių ir sveikų vaikučių.
INVENTORIAUS ĮTEIKIMAS
Mes net nįtarėme,kad Jūs taip pasiskirstysite darbus.Atiduosime Jums kaip planavome,o namuose apsikeisite.
Kad išvengt šeimoj nesutarimų
duosim jums mes patarimų
neužtenka vien mylėti,bet prie meilės reik pridėti:
gerą tvarką kambariuos
skanų maistą katiluos,
štai,Linute,mano miela,
noriu tau įteikt šiandiena
inventorių ypatingą
kuris moterims pritinka.
panaudoki jį kasdiena
nors po vieną kartper dieną
kol dar esate po šliūbo
valgykit iš vieno BLIŪDO
o šakučių ir lėkštučių
kai sulauksite vaikučių.
dovanų tau duodu PUODĄ
vyro džiaugsmą ir paguodą
jeigu Algis sotus bus
tai jo meilė nepražus.
kad būt sotus ir laimingas
dar ir SAMTIS reikalingas.
pilk,Linute,kuo daugiau
kad mylėtų ,kuo labiau.
pasidairius po virtuvę
dovanoju tau KEPTUVĘ.
kepkite joje blynus,bulves,grybus,kiaušinius
ir KOČĖLĄ atminimui
Algio šonų pagerbimui
o kad būt namuos ramu
dirbt išmoki kočėlu.
kailis tik tada brangus
kai gerai išdirbtas bus
o jei Algis namo vėlai pradėtų gryžti
štai VIRVUTĖ jam pririšti.
gal kaltos žvaigždės,gal mėnulis
gal piršlys ,o gal svočia
kad vakar tu buvai tik nulis,
o šiandien jau šeimos galva.
netvirtinu,kad ant kiekvieno
bet dauguma neduos meluot
kad po vestuvių trečią dieną
žmona ant vyro ima lot
prieš žiangiant šitą žingsnį svarbų,
kiekvieno laukia nežinia,
aš palinkėsiu ir patarsiu
kaip reikia elgtis kas diena.
kad gyventi būtų miela
dovanoju tau šią PIELĄ
pielavok lentas,plytas
pastatyk pilis kelias
o jei dirbt pagautų ūpas
dovanoju tai PLAKTUKĄ
vinį juo gali įkalti
karštą kibirkštį įskelti,
jei žmona kada nakčia
užkabins duris slapčia .
Kai Lina supykus miegamam sėdės
o tau nuo šalčio dantys prieangy barškės
įsileisk į PŪSLĘ karšto vandenėlio
pilt į ją gali ir aitrų skystimėlį
tegul laimės pilnos būna visos dienos
ir naktys prasmingos nors ir bemiegės
todėl dovanojam tuziną SOSKUČIŲ
duos Dievas tiek gražių ir sveikų vaikučių.
Sveikos visos busimos pirslienes! praeitais metais ir man teko pirsliauti brolio vestuvese. Vestuves nebuvo tradicines, tik vienos dienos.
kadangi radau nemazai naudingu patarimu cia, tai trumpai parasysiu ka mes darem:
1. jaunikis atvaziavo pas jaunaja su jaunosios bateliu ant pagalveles grazios, matavo kelioms pamergems, paskui jaunajai.
2. baznycioje jaunikis lauke prie altoriaus, iejom mes su pulku atsistojom vieni pries kitus ir iiskelem baltus kaspinus, pro kuriuos praejo jaunoji. Po to iseinant jauniesiems is baznycios, pulkas vel isirikiavo vienas pries kita lauke, ir si karta tuos pacius kaspinus laike ant zemes per kuriuos praejo jaunieji (taip jiems linkima daug laimes), o sveciai mete roziu ziedlapius.
3. gamtoje padarem kelis tradicinius dalykus. paprasem jaunosios uzdeti lelei pampersa, jaunikiui skelti malka.
4. zaidimas: sudaromos 2 komandos (berniukai ir mergaites). pries tai reik pasiruosti lepelius ant kuriu butu uzrasytas sakinys( kievienas zodis ant atskiro lapelio). sakiniai turi buti vienodo ilgio. kiekviena sakini parasyti ant skirtingu lapeliu. tada komandoms pasakoma kad jos tures surast tam tikros spalvos lapelius ir sudeti sakini, kas pirmi tai padarys, tie laimi. kad nebutu taip lengva, paprasoma komandu pasivadinti kaip nors ir pasakoma, kad isgirdus ju komandos varda kievienas narys tures pribegti prie pirslienes ir padaryti pritupima (taip galima reguliuoti zaidima, matant kad vienai komandai sekas geriau nei kitai, arba tiesiog noritn padeti kokiai nors komandai).
5.jaunieji paleido oro zibinta. radau pirkti toki dideli raudona sirdies formos. pasakiau spec palinkejima.
6. gryztant nese per tilta, ir rakino sirdele ir mete rakta (gan iprasta, bet smagu)
7. gryzus i restorana, tevai dave paleisti balandzius.
8. prie stalo, pasakojom ka nuveikem, kur buvom ir pan
9. isrinkom stalo komendantus. as buvau uzsakius komendantams sokoladines vizitines korteles kurias pasikabino ant kaklo.
10. is ten buvau uzsakius ir ivairius sokoladinius medalius, kuriuos dovanojau sveciams gale vakaro uz tam tikrus nuopelnus (sokejams, dainoriams, ir .t.t.)
11. dar prizams buvau nusipirkus valgomu pinigu! labai praverte!
12. jauniesiems dovanojom linini maiseli , su jame idetais dar mazesniais keturiais lininiais maiseliais, kuriuose buvo ideta, pinigeliu, duonos, medzio ir druskos
12. seimos zidinys (perejo 2zvakides per visu rankas ir tada jaunieji uzdege savo zvake)
13. nuprikau tokia didele grazia ruzava kiaule taupykle. pakvietem jaunuosius i sale, ten turejau dubeneli su ryziais ir centais. prasem isrinkti. tik deja jaunikis papyle viska ant grindu...kas is tiesu dar labiau paazartino rinkima ir sveciai padejo beje tada. suskaiciam pinigelius ir sudejom i ta taupykle ant kurios buvo uzrasyta "Jonaiciu bankas"
14. musu su pirsliu dovana buvo aprodyti Londona. na jaunieji po vestuviu vaziavo pas mus i svecius, tai mes nutarem pasirupinti kad jie pamatytu visas Londono izimybes, i ta lankstinuka sudejau iv foto izimiu vietu, dar pirkom bilieta i viena is muziklu ir .t.t prie to padovanojom didele konjako taure su medus ir saukstu ir ant jos isgraviravom " kad medaus menuo niekad nesibaigtu"
15. sveciu knyga - tevams pasiuliau tokia ideja sveciu knygai - iremino ju nuotrauka, is sonu buvo paliklta vietos kad kievienas svecias parasytu palinkejima. dabar tas paveikslas kabio ju namuose.
16. isleidziant padovanojau tokia skrynia, kurioje sudejau - isgraviruotas taures sampanui, sampano, kamasutros knygele, jaunajai sexy naktinukus, smilkalus
17. nupirkau tokia skrynia su stikliniu virsum (is CD style), ant to virsaus uzdejau foto su daug mazu vaiku veidu. siuntem per visus svecius ir prasem uzpildyti ten esancius lapukus su vardais berniukams ir mergaitems
18. muzikantai padare labai toki idomu stalo zaidima. na kad visi sveciai apsiltu ir susipazintu, kievienas svecias turejo atsistoti, prisitatyti ir pasakyti kuom gales padeti jauniesiems. is tiesu buvo labai smagu, nes dauguma pokstavo ir juokavo!
19. be abejo, padarem ir darbu ramune - jaunieji trauke lapelius ir sake kas koki darba darys.
na va, berods tiek. jei kam kils kokiu klausimu, rasykit i az.
kadangi radau nemazai naudingu patarimu cia, tai trumpai parasysiu ka mes darem:
1. jaunikis atvaziavo pas jaunaja su jaunosios bateliu ant pagalveles grazios, matavo kelioms pamergems, paskui jaunajai.
2. baznycioje jaunikis lauke prie altoriaus, iejom mes su pulku atsistojom vieni pries kitus ir iiskelem baltus kaspinus, pro kuriuos praejo jaunoji. Po to iseinant jauniesiems is baznycios, pulkas vel isirikiavo vienas pries kita lauke, ir si karta tuos pacius kaspinus laike ant zemes per kuriuos praejo jaunieji (taip jiems linkima daug laimes), o sveciai mete roziu ziedlapius.
3. gamtoje padarem kelis tradicinius dalykus. paprasem jaunosios uzdeti lelei pampersa, jaunikiui skelti malka.
4. zaidimas: sudaromos 2 komandos (berniukai ir mergaites). pries tai reik pasiruosti lepelius ant kuriu butu uzrasytas sakinys( kievienas zodis ant atskiro lapelio). sakiniai turi buti vienodo ilgio. kiekviena sakini parasyti ant skirtingu lapeliu. tada komandoms pasakoma kad jos tures surast tam tikros spalvos lapelius ir sudeti sakini, kas pirmi tai padarys, tie laimi. kad nebutu taip lengva, paprasoma komandu pasivadinti kaip nors ir pasakoma, kad isgirdus ju komandos varda kievienas narys tures pribegti prie pirslienes ir padaryti pritupima (taip galima reguliuoti zaidima, matant kad vienai komandai sekas geriau nei kitai, arba tiesiog noritn padeti kokiai nors komandai).
5.jaunieji paleido oro zibinta. radau pirkti toki dideli raudona sirdies formos. pasakiau spec palinkejima.
6. gryztant nese per tilta, ir rakino sirdele ir mete rakta (gan iprasta, bet smagu)
7. gryzus i restorana, tevai dave paleisti balandzius.
8. prie stalo, pasakojom ka nuveikem, kur buvom ir pan
9. isrinkom stalo komendantus. as buvau uzsakius komendantams sokoladines vizitines korteles kurias pasikabino ant kaklo.
10. is ten buvau uzsakius ir ivairius sokoladinius medalius, kuriuos dovanojau sveciams gale vakaro uz tam tikrus nuopelnus (sokejams, dainoriams, ir .t.t.)
11. dar prizams buvau nusipirkus valgomu pinigu! labai praverte!
12. jauniesiems dovanojom linini maiseli , su jame idetais dar mazesniais keturiais lininiais maiseliais, kuriuose buvo ideta, pinigeliu, duonos, medzio ir druskos
12. seimos zidinys (perejo 2zvakides per visu rankas ir tada jaunieji uzdege savo zvake)
13. nuprikau tokia didele grazia ruzava kiaule taupykle. pakvietem jaunuosius i sale, ten turejau dubeneli su ryziais ir centais. prasem isrinkti. tik deja jaunikis papyle viska ant grindu...kas is tiesu dar labiau paazartino rinkima ir sveciai padejo beje tada. suskaiciam pinigelius ir sudejom i ta taupykle ant kurios buvo uzrasyta "Jonaiciu bankas"
14. musu su pirsliu dovana buvo aprodyti Londona. na jaunieji po vestuviu vaziavo pas mus i svecius, tai mes nutarem pasirupinti kad jie pamatytu visas Londono izimybes, i ta lankstinuka sudejau iv foto izimiu vietu, dar pirkom bilieta i viena is muziklu ir .t.t prie to padovanojom didele konjako taure su medus ir saukstu ir ant jos isgraviravom " kad medaus menuo niekad nesibaigtu"
15. sveciu knyga - tevams pasiuliau tokia ideja sveciu knygai - iremino ju nuotrauka, is sonu buvo paliklta vietos kad kievienas svecias parasytu palinkejima. dabar tas paveikslas kabio ju namuose.
16. isleidziant padovanojau tokia skrynia, kurioje sudejau - isgraviruotas taures sampanui, sampano, kamasutros knygele, jaunajai sexy naktinukus, smilkalus
17. nupirkau tokia skrynia su stikliniu virsum (is CD style), ant to virsaus uzdejau foto su daug mazu vaiku veidu. siuntem per visus svecius ir prasem uzpildyti ten esancius lapukus su vardais berniukams ir mergaitems
18. muzikantai padare labai toki idomu stalo zaidima. na kad visi sveciai apsiltu ir susipazintu, kievienas svecias turejo atsistoti, prisitatyti ir pasakyti kuom gales padeti jauniesiems. is tiesu buvo labai smagu, nes dauguma pokstavo ir juokavo!
19. be abejo, padarem ir darbu ramune - jaunieji trauke lapelius ir sake kas koki darba darys.
na va, berods tiek. jei kam kils kokiu klausimu, rasykit i az.
Sveikos,
Man svočia teks buti rugpjūčio 8 d.
Daug ideju pas jus ir aciu jums
Turiu ir as viena ideja. Gal kam pravers.
Per mano vestuves po pirmo stalo pirsliai iteike veliava su musu herbu ( jis buvo sukurtas ir uztetas ant veliavos) kai iteikenoejo veliava reikejo sakyti priesaika
Viasi smagu buvo. Priesaika buvo susijusi su tuo kad kai visi vaziuos pro sali ir pamatys musu veliava gaels uzsukti, o mes prisiekiame visu laukti, vaisinti sociai ir t.t.
Man si ideja nebetinka, nes pirsliausiu savo puseserej tenka galvoti nauju ideju.
Man svočia teks buti rugpjūčio 8 d.
Daug ideju pas jus ir aciu jums
Turiu ir as viena ideja. Gal kam pravers.
Per mano vestuves po pirmo stalo pirsliai iteike veliava su musu herbu ( jis buvo sukurtas ir uztetas ant veliavos) kai iteikenoejo veliava reikejo sakyti priesaika
Viasi smagu buvo. Priesaika buvo susijusi su tuo kad kai visi vaziuos pro sali ir pamatys musu veliava gaels uzsukti, o mes prisiekiame visu laukti, vaisinti sociai ir t.t.
Man si ideja nebetinka, nes pirsliausiu savo puseserej tenka galvoti nauju ideju.