Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

Pradžioj mudu su piršliu jautemes truputi pasimete, pradzioj strigt mikrofonas pradejo (pasirodo, netolygiai prie lupu laikem). Jau galvojau, susimausim. Bet nieko, gelbejo muzikantai. Visi pavalge, tada rinkom komendantus.
STALO KRUTINTOJAI (4) – prižiūrėti tvarkai, kad svečiams nestigtų maisto ir gėrimų ir, kad nebūtų nosį krapštančių. Tarškynės ir piltuveliai ir maišiukai kamščiams
TVARKDARYS- Va šis vyrukas atrodo grėsmingai – jis ir pabus tvarkdariu, prižiūrės, kad visą vakarą ginčų nebūtų ir apskritai bus atsakingas už viešos tvarkos palaikymą.(duodamas policininko rinkinys)
GAISRININKAS – gaisrui širdyse ir burnose gesinti. švilpukas
SESELĖ – Jeigu kas nuo garsios muzikos apkurs ar bedainuojant gerklė suplyš ar koks galas užsikiš, kad turėtume, kas spaudimą pamatuoja ir vaistukų panešioja, kairę koją subintuoja. Na žodžiu kad būtų kam pasirūpinti mūsų sveikata Buteliukas su užrašu vaistai ir šaukštas.ir termometras
MENO VADOVAS– sekti, kad užtraukus bendrą dainą, tylinčių nebūtų. Gitara
BARMENAS – (2 bokaliukai), atsakingas, už tai, kad ant stalo netrūktų saldžiųjų svaigiųjų gėrimų.
DARŽELIO AUKLĖTOJA – (barškutis), atsakinga už tai, kad kiekvienas svečias turėtų ką veikti, laiku pavalgytų, išgertų, pamiegotų ir pan.
SEKRETORĖ – (užrašų knygutė su tušinuku)(turėti svečių knygą), prašom fiksuoti visus įvykius, kad trumpam nuo šurmulio atsijungę svečiai, vis tiek žinotų viską kas čia vyko. Kadangi jau dabar matau, kad sekretorė išrinkta pareiginga ir atsakinga, tai norečiau iš karto patikėti labai svarbų darbą. Noriu visiems pristatyti DARNAUS ŠEIMYNINIO GYVENIMO RECEPTŲ KNYGĄ, ir visų noriu labai paprašyti Tomui ir Editai parašyti po patarimą, palinkėjimą ar šiaip linksmą nuotykį iš savo patirties. O sekretorė bus atsakinga, kad visi svečiai nepamirštų pasižymėti knygoje. Mes su piršleliu jau įrašėme savo patarimus.
Na ir valdžiai kontroliuoti ir sekti, kad nebūtų piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi, išrenkime
GENERALINĮ TVARKDARĮ (1) (valdžios kontrolei) –šokdynė
Muzikantai jaunųjų klausinėja ko jiems trūksta, galiausiai išsiaiškina, kad meilės ministro
MEILĖS MINISTRAS IR MINISTRIENĖ, Akiniai ir žvakė
Surasiau jums ka išrinkome, aišku, viską kalbėjome ekspromtu kartu su muzikantais. Svečių knygą įteikiau sekretorei, parinkau ją atsakingą, tai tikrai mačiau, kad sąžiningai rinko visų svečių palinkėjimus, nes be paraginimo, vargu ar daug kas būtų pasirašę.
Atsakyti
Sveikos merginos.Na ir mums birzelio 6d vestuves nusimato.Ir dar i pirslius einam su MB .Mums ir taip mazai laiko dave vos tik menesi nes vestuves reikalingos greitu laiku.Tai va pasiruosimams tik menesiukas.Labai norejau paklausti,gal jus turit ar kuri nors gali imesti nuorodele : ten 10 ysakymu jaunajai ir 10 ysakymu jaunukiui.Kazkur skaiciau bet neberandu kur doh.gif .Tai sakau gal kuri turit ar zinot labai buciau dekinga 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 07, 14:09)
Tai zinau, kad tavo rasyta 4u.gif Issisaugau visas idejas, kas patiko ir ziuresiu ka naudot. O kai papraso, imetu mirksiukas.gif Labai sauni ideja ir MB labai patiko thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
Svečių prisistatymas. Buvau pgaminusi popierinį tortą, porai po vieną gabaliuką, viduje buvo žmogui po saldainį su jaunųjų nuotrauka ir po pažadų kortelę. Viskas ėjosi gan greitai. Tik dabar pagalvoju, kad nežinau ar tas tortas vertas tiek vargo, ar tikrai paliko laaabai gera ispudi. Nors protingi zmonės tikrai suprato, kiek jame darbo ir meilės įdėta. Kiti klausinėjo, kur pirkau, ir labai nustebo, kat ten viskas musu daryta.
Po svečių prisistatymo sekė tostas už tėvus ir ilgiausių metų jiems.
Tada pertraukėlė. Per pertraukėlę persiaviau batus, nes koku galima sakyt nebejauciau. Bet kadangi suknelė iki pat zemes, niekas tu mano batu ir nematė.
Jaunųjų valsas.Jaunuju valsas su tėvais. Galvojau degt saltas ugneles, bet mane atkalbejo, nes daug zmonių, gali rubai pradegt. Sokom pirslio polka su raguciais, tada su pirsleliu issiskytėm, as kvieciau vyriskius, jis moteriskes ir taip sukvietėm visus svecius sokti. Besokdama taip nudusau, kad oi oi oi, gerai, kad su patogiais batais buvau.
Vėliau muzikantai organizavo vyruku sirtaki ir merginu kankana, tada tai jau pasigailėjau, kad be savo graziuju bateliu, nes reikejo sijona iki keliu pasikelus sokti. Mano MB sake, kad ten dauguma merginu jau su slepetem buvo  Tai tada i galva ir neemiau 

Antras uzsėdimas prasidėjo šeimos židinio įnešimu, mes dar padovanojom tokia molinę degtukų dėžutę židiniui kurstyti (pirkau kaziuko mugėj)
Vėliau sveikino pirmoji pora (jaunosios sesuo su draugu), pries jiems sveikinant pasakiau, kad juoda darba paliko man pasakyti, įteikiau smėlio zaislu rinkinį ir pasakiau, kad eitu zaist i savo kiemą.
Dainavom karti karti. Cia daugiau muzikantai reiškėsi. Liepe pradzioj man su MB mokinti. As turėjau uzlimti ant kėdės, piršlio ranka man ant kelio, paimti piršlį už ausų, ir taip keliant į viršų pasibučiuoti. Mums pasibučiavus, taip sulipo visos pabrolių poros ir vyko bučiavimosi konkursas, kas ilgiau. Visi pabroliai ir pamergės ir realiame gyvenime buvo poros, tai ir prasidejo laiziakai. Man tas dalykas nelabai patiko, nes uzsitese gan ilgai, jau ir ziureti kaip jie buciuojasi atsibodo. Na, bet niekas nenorėjo nusileisti, nes muzikantai buvo pazadeje dideli priza. Kai baigesi varzybos, parodė prizą. Prizas buvo pabuciuoti jaunaja ir jauniki  Po porų buciavimosi, siunciau širdelę ir buciavosi svečiai, šis dalykas visiems patiko, galiausiai, parodėm besibučiuojančių jaunųjų nuotrauką.
Kazkur 23,45 visi svečiai išėjo į lauką, jiems buvo išdalintos baltos juostos, jie jas poromis laikė sau virš galvų, padarė mums tunelį. Tada sustojom taip: jaunieji, teveliai, piršliai ir poros. Ir mes visi pro svečių tunelį išėjom i lauką ant lieptelio, dar degė žvakutės. Ant lieptelio leidom dangaus žibintus, tada jau uzsidegem ir saltas ugneles. Buvom pasiruošę ir fejerverkus, jeigu lytu ar didelis vejas butu, bet jie liko kitam baliui  ten pat ant tilto gėrėm sampaną ir giedojom ilgiausių metų.
Grįžus į salę, buvo įnešamas jaunosios tortas su fejerverkais.
Taip pat mes su piršliu iteikėme spec piršlių dovaną. Jaunieji pradžioj buvo soke  O po to linksmai nuokesi.
Muzikantas buvo persirengęs kleboneliu, pasieme viena svecia, aprenge ji patarnautoju, jauniesiems davė priesaikas pasakyt. Po to tas muzikantas perejo per sveciu tipo baznyciai duokle rinko. Man tas irgi nelabai patiko, kad renka, nes taip nebuvom taresi, bet buvo linksma. Jei kas duoda saldaini, tai sako davatkoms, jei mesytes nuo stalo, tai suniukui, jei bonkyte ar pinigeli, tai baznyciai.
Atsakyti
Prieš leidžiant miegoti, jaunoji metė puokštę, o jaunikis keliaraištį.
Pradžioj piršlys liedziant miegoti ištraukė didelius senovinius naktinius ir pantalonus, ir pasakė, va ką jums siai nakčiai nupirkau. As piršleli nusodinau, sakau, juk tik mes su tokiais miegame, ir tai tik tada, kai kas nors nakvoti lieka, sakau, jauniesiems reikia seksualiu naktinuku. Tai padovanojau jaunajai grazius naktinukus, o jaunikiui tokius ale borato triusikelius su petnesomis. Visiems juoko buvo.
Pirmoji pora labai graziai papuose jaunuju kambari, labai daug zvakiu pridege, ant lovos is ziedlapiu padare sirdį, primete rafaelo saldainiu, taip pat buvau nupirkusi sampano kibireli, tai salia lovos stovėjo kibirelis su ledukais ir sampanu, Viskas buvo labai grazu, jaunieji nesitikejo.
Antrą dieną jaunieji dalino suspaustą sūrį, prie stalo mes pristatėm jaunųjų naktį, parodėm pėdutes.
Vėliau gavom vaiko siuntinį, buvau nupirkusi kraitelį, buteliuką, zaisliuką, kempinę, vilnones kojinytes. Perskaiciau laiską, taip pat padovanojom butelį, apklijuotą saldainiais, sakaiu, kad kaip gims vaikutis, suvalgyti po saldainiuką, o per krikstynas išgersime ką viduj rasime. Svečiams persiuntėme lapus, kuriuose turėjo pasiūlyti vardus būsimiems vaikams.
Nuėmėm jaunosios nuometą ir išventinom į gaspadorius
PIRŠLYS: O dabar reiktų įšventinti mūsų jaunuosius į gaspadorius.
SVOČIA: Tau, Edita dovanoju plaukų suktukus, kaip šiuolaikinei moteriai, tik visada spėk juos prieš grįžtant vyrui paslėpti, ir atrodyti kaip ką tik iš kirpyklos. Taip pat dovanoju kiekvienos šeimininkės atributą prijuostę su kepimo forma, kad vyrui savo kulinarinius šedevrus rodytum.
PIRŠLYS: O tau, Tomai, dovanoju statybines pirštines ir teptuką su voleliu, kad galėtum pradėti savo namo statybas. Oi, ir būtiną atributą - šalmą
SVOČIA Edita, jei vyras užsiaugintų didelius ragus, šie įrankiai padės juos numušti. mėsos muštukas ir lentelė
PIRŠLYS Tomai, jei žmona namuos pradės įvedinėti savo tvarką, tu jai primink va šitą tarką. Tarka
SVOČIA Edita, žinok, kad vyras ramus kaip pelė tol, kol šalia katė. Tačiau jei su kita pradės kvailioti, tau teks su spąstais jį priploti. Spąstai
PIRŠLYS Mes Jums linkim daug vaikelių, tai pravers ir šitie daikteliai. soskės
SVOČIA Edita, kad netektų daug vargti, rytoj išvirk pietus ir su šiuo samčiu įpilk, ir su tuo pačiu duok srėbti – nereiks daug vargti, bus skanu, taupu ir dar svečiams liks. Na, o jei kokia proga, ar šiaip labai geras bus, tai kartais pamalonink ir su samčiu įpilk. Kiaurasamtis

Jaunieji padėkojo visiems, apdovanoji savo tėvelius ir poras. Mes gavome romantišką pasiplaukiojimą kauno mariose ir 50 lt akropolio ceki apsipirkti sampanui ar pan. Esu labai patenkinta 
Tada prasidėjo musu apdovanojimai
Tėvelių apdovanojimai
SVOČIA: Jaunosios mamai - dovanojam termometrą, kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
PIRŠLYS: Tam reikalui Jaunosios tėveliui dovanojame gesintuvą (įteikiamas vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs - duktės ar žento.
SVOČIA: Jaunojo mamai dovanojam kubilą medaus. Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri - vienas kito širdin.
PIRŠLYS: Jaunojo tėčiui dovanojame neišsenkamą turtą. kai tik jaunieji pasiskųs, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus (įteikiamas diržas).
Svečių apdovanojimai
 Prizą norėtumėm įteikti ir GERIAUSIEMS ŠOKĖJAMS (2) už miklias kojas (tapkės 2 poros)
 Apdovanosime ir patį balsingiausią, ŠAUNIAUSIĄ DAINININKĄ. Dovanojam kompaktą, kad galėtų įsirašyti dainas.
 Dovanėlę gaus ir DIDŽIAUSIAS MIEGALIUS . laikrodis, kad laiku atsikeltų
 Taip pat neliks nuskriaustas irLINKSMIAUSIAS SVEČIAS (kubikas rubikas ir knygutė)
Už GRAŽIAUSIĄ ŠYPSENĄ padovanosime dantų pastą, kad šypsena tokia graži ir liktų
 SEKSUALIAUSIAI MERGINAI norime irgi dovanėlę įteikti ( stringai )
SEKSUALIAUSIAM VAIKINUI (man 2 patiko) kortos ir kvapas
 DIDŽIAUSIAM PIJOKUI dovanojame du stikliukai surišti, kad pats gertų ir kitam duotų
  MEILĖS MINISTRAS savo darbą irgi gerai atliko, tad nusipelnė prizo ( prezervatyvai ir širdutė)
DIDŽIAUSIAI SMAGUREI – šaukštas SMAGURIUI - knygutė
 Taip pat dėkojam STALO KRUTINTOJAMS, kurie savo pareigų nepamiršo visą vakarą. Reikia išrinkti patį geriausią, kuris surinko daugiausiai kamštelių( stikliukų rinkinys)
 Ačiū sakom ir GENERALINIAM TVARKDARIUI, kad tvarką palaikė ( darbinės pirštinės)
MEILIAUSIAI PORAI – 2 karvytės magnetukai
GAISRININKUI už aistrų gesinimą (vandens šautuvas ).
MUZIKANTAMS dovanojam ausų krapštukus, kad klausos neprarastų ir viską girdėtų bei ausinuką, kad kartais tiesiog patys paklausytų muzikos.(ausų krapštukai, ausinukas). Ar sutinkate, kad muzikantai medalio nusipelno? Taip, tikrai nusipelno. Medalis
Už vaišias labai puikias, už dešras ir silkės.
Už putuotą alų gerą, tariam ačiū ŠEIMININKĖMS,
Ir sveikatos joms daug linkim. ( magnetukas užrašinė, mentelė)

Ai, tiesa, dar pamiršau paminėti, kad muzikantai darė labai šaunų spektaklį, parinko 4 vyrukus, davė jiems instrumentų maketus ir darė koncertą. Sunku nupasakoti, bet buvo labai juokinga, prisijuokėm iki ašarų.
Taip pat muzikantai organizavo piršlio korimo spektaklį, piršlys buvo persirengęs moteriške ir pievoje drugelius gaudė. O muzikantai vokiečiia. Piršlys buvo pasiruošes nekorimo testamentą, buvo pasiėmes tapetą, i vidu isidejes lapa, ant kurio nupiesta kartuvės ir perbraukta kryzium, parasyta laisve piršliui. Pradzios tipo skaitė iš to testamento-tapeto, kai pasakė, kad testamento nebus, sveitė ta tapeta ant zemes, liko tik lapas, su perbrauktomis kartuvėmis. Veliau dar as buvau prirista prie stulpo, pabroliai ispirko . Kas dar turėjo jėgų, maudėsi pirtyje, kubile ir ežere.

Siaip viskas tikrai praejo gerai, visi mus gyrė uz saunia sventę. Tiesa, buvau pagaminus 30 laikraščių, 3 plakatus su jaunųjų nuotraukomis, gal 4 kg saldainiu su jaunuju nuotraukomis.
Bet pavargau tai juodai, padėjom jauniesiems viska susivezioti, išlydėti paskutinius svečius. Nakvojom pas jaunojo (ir mano) tėvus, nes i kauna grįžti nebeturėjom jėgų
Atsakyti
maze11, zinok, jauciu musu muzikantai bus tie patys smile.gif nes tu pasakoji viska, ka man siandien pasakojo musu muzikantas ka ruosiasi daryti, kai derinomes scenariju.. smile.gif
nu viskas viskas viskas atitinka smile.gif
beto, jis sake, kad praejusi savaitgali buvo vestuvese ir leido daug zibintu smile.gif
Atsakyti
kaip smagu skaityt smile.gif isivaizduoju kokia smagi buvo svente bigsmile.gif

o gal galima butu pamatyt pedutes g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Na, svočiutės ir tempai jūsų , paknopstom paskui jus lekiu, idėjų lavinos neatlaikau doh.gif

maze11, ŠAUNUOLĖ 4u.gif SUPER SVOČIA 4u.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 06, 17:17)
niu va merginos susitikau su jaunaj siandien viska issiaiskinom viskas gerai bus... tikiuosi...
bet paskambino kirpeja mano ji man ir sukuosena ir pmakiaza turejo daryt greiciausiai manes negales priimti doh.gif  o liko 2 savaites su trupuciu verysad.gif

tai dar ryt vaziuoju pas ja sneketis.... nu bet jei ji mane paves tai neisibaizduoju ka daryt reikes kas mane klaipedoj paiims kai liko 2 savites  schmoll.gif
jau nervai nebeklaiko.

ir dar gal zinot kaip palyda turi sueiti i baznycia jei nuotak ives jos tetis?

Saulele, stiprybės 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif

Pas mane pe vestuves buvo taip: pabroliai su jaunikiu ir piršliais laukė jau bažnyčioje, į bažnyčią pirmiausia įėjo pamergės, po to berniukas, kuris nešė žiedus, po to mergaitės, kurios barstė žiedlapius ir jau tada aš su tėčiu

Kalbat apie muzikantus? Skaudi mano patirtis: muzikantai neatvyko, o vietoj savęs atsiuntė vyrą ir moterį, kurių išvaizda tai ne duok dieve, kaip iš pliažo paimti doh.gif Nors su muzikantais buvau susitikus dieną prieš vestuves ir viską iki galo suderinau, bet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roretėlė: 07 gegužės 2009 - 14:39
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 07, 14:23)
maze11, zinok, jauciu musu muzikantai bus tie patys smile.gif  nes tu pasakoji viska, ka man siandien pasakojo musu muzikantas ka ruosiasi daryti, kai derinomes scenariju.. smile.gif
nu viskas viskas viskas atitinka smile.gif
beto, jis sake, kad praejusi savaitgali buvo vestuvese ir leido daug zibintu smile.gif

tai turbut, kad tie patys. Iš kėdainių Siurprizas. Jie tikrai saunus
Papildyta:
QUOTE(airara* @ 2009 05 07, 14:35)
kaip smagu skaityt smile.gif isivaizduoju kokia smagi buvo svente  bigsmile.gif

o gal galima butu pamatyt pedutes  g.gif

parasyk el pasto adresa, atsiusiu
Atsakyti
mano ir is kedainiu, tik pavadinimo nezinau, nes jaunieji rinkosi smile.gif tas su kuriuo kalbejausi, buvo dainius smile.gif
Atsakyti
maze11 saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif is pasakojimu atrodo, kad viskas buvo laaaabai sauniai ir skalndziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien maximoj prie sporto prekiu uzmaciau pompas kamuoliams - visiskai analogiskos kaip tos senovines su ilgu kotu, tik mazesnes ir plastmasines. Kaina 4.99 Lt. Tai cia kam aktualu buvo wink.gif

Beje, maze11- sauniai viska pravedet, ir dar sauniau apraset smile.gif 4u.gif prasom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 07 gegužės 2009 - 15:08