Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

Mes is muzikantu tikimes tik muzikos, nieko daugiau. Na gal dar kokiu sveikinimu jauniesiem, nes gimine bus. Atvaziuos dar pas mus pasitart dede, ka grot, kada ir t.t. Ko mes norim rolleyes.gif Tai tikiuos sauniai turetu iseit. Tik va, kad visa vakara teks but demesio centre. Nezinau, kaip gausis pirma karta doh.gif Kadangi cia daug tokiu pirmakarciu, tai kazkaip drasiau jauciuos ax.gif
Atsakyti
mums irgi bus debiutas 4u.gif bet kol kas nesijaudinu thumbup.gif
Atsakyti
o jezua, prigasidnot mane su tais muzikantais.
Man tai antros vestuvces, pernai labai suaniai viska susiderine buvom, muzikantai ant trumpo pavadzio pas mus buvo.

O siemet sitie ziuri daug energingesni smile.gif daugiau patirties turi, ir tie kas mate juos dalyvaujant vestuvese ir koncertuose man sake, kad labai saunus...
o kai kalbejau, tai jis man smulkiai papaskaojo ka darys kaip darys, ka snekes panasiai ir t.t.
be to man daug duos kur pasireiksti, ir is mano scenrijaus viskas lieka ka esu pasiruosusi, gal tik zaidimu visu jauciu vel nepanaudopsiu...

nu nezinau kaip bus, bet jei jau prades blevyzgoti nesmones, tuomet bandysiu daryti pertrauka ir pasisneketi su muzikantais, kad kalbesiu as, o ne jie smile.gif

Atsakyti
Sveikutės, niu va prisėdau pasidalinti savo vestuvių įspūdžiais, kurie pagaliau susigulėjo.
Pradžiai truputį papasakosiu kiek nervų visiems suėdė paskutinės dienos prieš vestuves. 5 pamergės savo sukneles gavo (pirmą kartą pamatė), ketvirtadienio vakarą, o 2 pamergės - penktadienio vakarą. Trumpai sakant, pavedė moteriškė, iš kurios nuomavomės (pamergėms siuvo) sukneles. Tai jai telefoną pavogė , dėl to išjungtas, tai ji į avariją pateko, todėl nėra suknelių (dėl avarijos bijau ką ir sakyt, gal ir pateko). Aš savo suknelę irgi iš ten pat nuomavausi, tai pasiėmiau tik ketvirtadienio velų vakarą, nors žadėjo atiduoti trečiadienį ryte, nes jai nieko nereikejo daryt, tik išvalyti ir išlyginti. Buvom laiką susiplanavę, skambinu trečiadienį, telefonas išjungtas, nuvažiuojam į namus, ji namie (tipo telefoną pavogė), o suknelei niekas nepadaryta, nesutvarkyta. Pamergių suknelių taip pat dar nera, (nepasiėmus iš siuvyklos). Susitariam ketvirtadienio rytą, kad ji pati visoms atveš sukneles. Moteriškė davė kitą tel nr, kad jai paskambint. Ryte ant durniaus pabandom paskambint į pavogtąjį numerį...atsiliepia ji pati...., sako, jau važiuoju, vežu sukneles. Nei pas vieną neatvažiuoja valandą, dvi. Vėl skambinam...niekas nekelia ragelio. Taip skambinėjom, rasėm, žinutes gal porą valandų, kol galiausiai susisiekėm, pažadėjo atvažiuot dar po kelių valandų. Reziumė: vakare gaunam sukneles, 2 pamergėms suknelės blogai pasiūtos, netinka (nors siūta buvo pagal išmatavimus). Moteriškė mus ramina, kad vestuvės juk ne rytoj, o tik poryt. Aišku, jei vestuvės būtų buvę kaune, ir visos pamergės kaunietės, tai gal ir nieko. Tačiau mūsų atveju, vestuvės Anykščių rajone, 3 pamergės iš Vilniaus, 1 iš Klaipėdos, 3 iš Kauno, o nuoma iš kauno. Na, galiausiai penktadienį vakare pataisytos dvi suknelės per autobusą pasiekė likusias pamerges. Viskas gerai, suknelės gražios ir visoms tinka. Na bet nervų kainavo tai kainavo. Taigi nenorėčiau rekomenduoti Daivos iš Mastaičių. Tai ji mums tiek nervų išgadino su suknelėmis. Ji mums teisinosi, kad ją pavedė, gal ir taip, bet TIKRAI pas ją nebesinuomosiu (nors suknelės tai labai gražios ir nebrangios)
Atsakyti
laba svociutes 4u.gif

vakar prisicitavau ir klinkt isjungiau kompa blink.gif stogas vaziuoja, po to jau nebejungiau ir visa vakara jauciaus kaip kazko nepadarius biggrin.gif

vaje, maze11, pradzia ne kokia, bet toliau gal viskas ciki buvo 4u.gif

priminkit man apie tuos bucinukus ax.gif praleidau kakziap blush2.gif dabar jau nebelabai randu

as tai nebuvau susitikus su muzikantais ir turbut viska aptarsim vietoj ax.gif jie geri pazistami jaunuju tevu, tai nemanau, kad kiaulins schmoll.gif

karpiausi vakar tortui popieriu, emiau storesini, bet tik puse iveikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 07 gegužės 2009 - 12:00
Vieno filosofo paklausė, kas yra meilė?
Filosofas atsakė:
- Meilė – tai bučinys, du bučiniai, trys bučiniai…
- O bučinių yra labai įvairių.

Paprašysime savo pagalbininkų pailiustruoti, kokių būna bučinių:

1. ilgas bučinys (valgyti vienam iš vieno galo, kitam iš kito ir pasibučiuoti - saldaininė virvė)
2. šaltas bučinys (įsidėti mynton ir pasibučiuoti)
3. saldus bučinys (pasipudruoti lūpas cukraus pudra ir pasibučiuoti)
4. aistringas bučinys (rankas uždėti vienas kitam ant sėdimosios dalies, stipriai prisiglausti ir pasibučiuoti)
5. prancūziškas (palaižyti ledinuką ant pagaliuko, pasakyti ža tem ir pasibučiuoti).

Jauciu idesiu dar i dezute instrukcija, kaip panaudot tuos daiktus. Arba pasufleruot gal reiks g.gif

Dabar ziuriu ten su cukraus pudra yra... Gal sokoladu kokiu pakeisiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 07 gegužės 2009 - 12:04
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 07, 12:59)

aciu 4u.gif
pas mum kaip tik 5 poros, liuks ideja thumbup.gif

gal kuri moka prancuziskai? ka reiskia - za tem g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 07 gegužės 2009 - 12:04
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 07, 13:59)
Vieno filosofo paklausė, kas yra meilė?
Filosofas atsakė:
- Meilė – tai bučinys, du bučiniai, trys bučiniai…
- O bučinių yra labai įvairių.

1. ilgas bučinys (valgyti vienam iš vieno galo, kitam iš kito ir pasibučiuoti - saldaininė virvė)
2. šaltas bučinys (įsidėti mynton ir pasibučiuoti)
3. saldus bučinys (pasipudruoti lūpas cukraus pudra ir pasibučiuoti)
4. aistringas bučinys (rankas uždėti vienas kitam ant sėdimosios dalies, stipriai prisiglausti ir pasibučiuoti)
5. prancūziškas (palaižyti ledinuką ant pagaliuko, pasakyti ža tem ir pasibučiuoti).

Jauciu idesiu dar i dezute instrukcija, kaip panaudot tuos daiktus. Arba pasufleruot gal reiks g.gif

Dabar ziuriu ten su cukraus pudra yra... Gal sokoladu kokiu pakeisiu g.gif

nu tai čia mano rašyta viskas. ir aš dėsiu į dėžutę raštelį, ką daryti lotuliukas.gif
aš sugalvojau...o ža tem reiškia myliu tave bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 07 gegužės 2009 - 12:06
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 07, 13:05)
nu tai čia mano rašyta viskas. ir aš dėsiu į dėžutę raštelį, ką daryti lotuliukas.gif
aš sugalvojau...o ža tem reiškia myliu tave  bigsmile.gif

Tai zinau, kad tavo rasyta 4u.gif Issisaugau visas idejas, kas patiko ir ziuresiu ka naudot. O kai papraso, imetu mirksiukas.gif Labai sauni ideja ir MB labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šeštadienio rytas, mano žadintuvas skamba 5,30, šoku iš lovos, plaunu galvą, ieškau mašinos raktelių...o siaube, jų niekur nerandu...keliu iš lovos MB, kad raktelius padėtų surast, nes vėluoju jau į kirpyklą. Randam raktelius, dideliu greičiu nulekiu į kirpyklą (gerai, kad mašinų ryte nėra). Makiažu ir šukuosena likau patenkinta. Grįžtu namo ir iškart išvažiuojam pas jaunikį (važiuoti valanda kelio). Visą laiką su MB repetuojam kalbas, mane pykina, nes nieko negalejau i burną įsidėt. Pas jaunikį (mano brolį) apsirengiam, susirenku pamerges ir su limuzinu visos išvažiuojam pas jaunąją. Piršlys su pabroliais lieka išlydėti jaunojo. Viskas vyksta gerai, tik į laiką nelabai spėjam. Jaunikis žiauriai pasimetęs, nesugeba atsakyt nei į vieną mano mįslę, jam padeda piršlys (geriau būt buvę, jei jaunikis iš anksto būtų žinojęs atsakymus). Su muzikantais buvom sugalvoję pasaką apie miegančiąją gražuolę, jaunąją paguldėm kambary su uždengtu vėliumu. O jaunikis su pabroliais prie durų turėjo išgert didelę taurę vandens, rasti raktelį, atsirakinti duris ir eidamas link miegančiosios gražuolės kas žingsnį sakyti po gražų žodelį. Tada pabučiavo miegančiąją gražuolę, ji pabudo. Vėliau rinkosi kokį gyvenimą gyvens su jaunąją (aišku, saldų). Kai reikėjo užrišti piršliui juostą, paaiškėjo, kad ji liko jaunojo namuose doh.gif na bet nieko, sau nuotaikos nesigadinom, jaunojo tėveliai pažadėjo prieš bažnyčią atvežti. Laiko daug neturėjom, tai viską teko šiek tiek trumpinti. Važiavom prie tilto, ten visi vyrukai nešė savo antrąsias puses, vidury tilto, jaunieji užkabino išgraviruotą spynelę bei išsirinko savo laimės receptą. (buvau ant kriauklelių surašius jausmus bei nupirkus labai gražią dėžutę geriems jausmams susidėti). Vėliau važiavom prie Puntuko, pakeliui sustojom degalinėj, daviau du maišiukus su centais (po 10 lt), liepiau apsipirkt pirmai nakčiai. Dėl laiko trūkumo, piršlys pasufleravo jauniesiems kiek ten pinigų. Jaunieji nusipirko tualetinio popieriaus, makaronų, čiupačiupsų, alaus, na ir dar kažko ūkiško thumbup.gif Prie puntuko truputį užkandom, ir fotografavomės. Nesužaidėm nei vieno žaidimo.
važiavom į bažnyčia, nes viskas buvo labai gražu, kunigas liuks, bažnyčia labai gražiai papuošta. Po bažnyčios svečiai išvažiavo į šventimo vietą, o mes dar daug fotografavomes. Fotografas buvo labai saunus.
Atsakyti
Ai, prie bažnyčios įteikėme du baltus balandžius, jauniesiems tai buvo didelė staigmena, nes tikrai nesitikėjo. Gamtoj dar buvau sugalvojus, kad jaunie ant gražių lapų surašytų savo mintis, lūkesčius ir šiaip vestuvių dienos svajones. Buvau paruošusi gražų stiklainiuką, ten reikėjo sudėt lapus ir užvakuot. Šito nespėjom padaryt, tai įdaviau jauniesiems, kad per medaus mėnesį užsivakuotų ir atidarytų paskaityt per kokias nors metines.
Prie stalo:
Atėję radom užsėstą stalą, muzikantai buvo atsivežę daug rūbų ir perukų, tai užsėdėjai atrodė labai gerai. Turėjau nusipirkus, mažus buteliukus tekilos ir granto, tai davem buteli tekilos ir viskio, taip pat buvau prisidarius saldainiu ir makaronu karoliu, po staltiese buvo padėta jaunuju nuotrauka, davem i absoliuto buteli supilto pieno (tas kur su raudonu blizganciu apvalkalu) Na, bet uzsedejams reikėjo kazko daugaiu. Tai buvom pasiruose desros 6 metrus. Ten buvom sudėję įvairių gėrybių: alaus bambalį, makaronų, kruopų, koncervų, aliejaus, obuolių, apelsinų, degtinės ir t.t. Visiems labai patiko. Dar gavo nuo mūsų pora bonkiu ir mes išsipirkom, tada išsipirko poros.
Vyko sveikinimai. Mes sveikinom pirmieji, padovanojom gražią dėžutę sveikinimams ir vokeliams su pinigais susidėti. O pradžioj jaunieji pagalvojo, kad jau dovaną atnešame  musu buvo susitarimas, kad dovanos nedovanosime, dovana bus vestuvės.
Susėdom prie stalo, pradžioj mūsų su MB prisistatymas, papasakojom ka veikėm ir iteikėm netikrą santuokos liudijimą. Paleidom žmonėms per rankas. Mūsų jaunieji tuokėsi tik bažnyčioje, o netikras buvo civilinis liudijimas...bet NIEKAM NEUŽKLIUVO. Visi leido per rankas, kuždėjosi, jaunikiui namiokus leido (o jis vargšas nieko nesuprato). Kai atėjo liudijimas iki tėvų, jie pastebėjo jaunikio pavardėj klaidą (specialiai buvom padarę), pradėjo aiškintis kaip čia klaida įsivėlė. Vėlaiu pamatė , kad pasirinko jaunosios pavardę. Na, galiausiai visi suprato, kad piršlys melagis  Sis bajeris visiems labai patiko, iteikeme jauniesiems kaip atsiminima. Antrą dieną kalbu su vienu svečiu, o ji manes ir klausia, kaip teveliai reagavo, kad ju sunus istekejo, as galvoju, kad ant bajerio, prisimine vakaryksti poksta taip kalba. O pasirodo, kad rimtai  mat neišgirdo, kaip aiskinomes, kaip veliau tikraji dokumenta iteikeme.smile.gif
Atsakyti
smagu kad viskas taip puikiai pavyko thumbup.gif
Atsakyti