Tikrinu parašiuką
Labanaktukas visoms saldziu sapnuku
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 06, 13:07)
Ar dar bus kam, kad vestuves nebus filmuojamos?
Mano vestuves nebuvo filmuojamos ir ne truputelio nesigailiu. Tiesiog zinau kaip atrodau filmuotoj medziagoj, kaip skamba mano balsas ir ne kiek to nenoriu matyt. Del to neemem filmavimo. Jei ji filmuoti del kitu ir paskui i stalciu padet, tai kam reikia
Emem gera fotografa, paskui jis dar sumontavo nuotraukas su muzika ir viskas ok. Jei tuokciausi antra karta, filmuotojo neimciau vistiek
Gal kuri nors is jusu turit grazius zodzius teveliams, seneliams?
Labas rytas
Stai keletas zodziu tevams
-------
Štai ir aš, tėveli, ta pati tava maža dukrytė,
Šiandien jau užaugus ir pasidabinus nuometu baltu.
Išeinu savų gyvenimo takelių minti
Su kitu svajonių kurti išeinu.
Kai buvau visai maža mergytė
Glausdavausi tiktai prie tavų stiprių pečių
Ir tikėjau, kad tik tu gali ligas manas nuvyti,
Išvaduoti nuo blogų, niūrų minčių.
Pameni, tėveli, mokei slidinėti
Ir dar daug žaidimų įvairių?
Kaip sekei man pasakas prieš miegą,
Ragindamas nebijoti raganų, piktų baubų?
Leisk, tėveli, tau be galo padėkoti,
Leisk darsyk apglėbti, pasakyti, kaip myliu
Ir žinoki, liksiu amžiams aš tava maža dukrytė
Nors baltai pasidabinus iš namų šiandieną išeinu.
------------------------------
Ačiū tėveliai, už jaunystę mūsų,
Už polėkį, laimingąsias dienas,
Už meilę, kurią gavome iš jūsų,
Už viską viską iš širdies dėkojame mes.
---------------------
Mes skubame gyvent, savus takus išmynėm,
Mes skubame be jausmo, be ugnies.
Ar ne per daug širdies ir meilės mums paskyrei,
Savąją laimę skirdama kitiems?
MAMA, siandiena palydeki mus i nauja kelia , palaimink nuosirdziai .
O Tau mes linkim visko ,kas pasaulyje geriausia ,laiminga būki ,neliūdėk
-----------------
Dar daug švelnaus anūkų linksmo juoko,
Daug, daug sveikatos, laimės, ištvermės
Jums linkim ir ateiname švelnumo pasimokyt
Ir žiedus dovanojam iš širdies
-------------
"Mieli tėveliai... Sukasi gyvenimo ratas. Yra laikas ateiti, pabūti, išeiti. Niekas nestovi vietoje: jūros banga užlieja krantą ir vėl nutolsta, paukštis užauga, išmoksta skraidyti ir palieka gimtąjį lizdą. Šiandiena aš ruošiuosi iš gimtųjų namų išskristi. Mieli tėveliai, šie gimti namai man visada bus tuo švyturiu, kai į juos skubėsiu, bus tuo židiniu, prie kurio sušilsiu. Meilės išmokau iš jūsų, todėl savo širdies dalelę paliekų šiuose namuose. Brangus tėveliai, išauginote mane protinga ir gražia, ir aš šiandiena išeinu, tačiau aš visada liksiu jūsų vaiku, visada glausiuos prie jūsų širdies ir šilumos. Tikiu, kad mūsų Meilė ir Laimė bus didelė, o mūsų naujas gyvenimo kelias bus lygus. Tikiu ir stengsiuosi, nes ir Jūs šituo taip pat tikite.
Stai keletas zodziu tevams
-------
Štai ir aš, tėveli, ta pati tava maža dukrytė,
Šiandien jau užaugus ir pasidabinus nuometu baltu.
Išeinu savų gyvenimo takelių minti
Su kitu svajonių kurti išeinu.
Kai buvau visai maža mergytė
Glausdavausi tiktai prie tavų stiprių pečių
Ir tikėjau, kad tik tu gali ligas manas nuvyti,
Išvaduoti nuo blogų, niūrų minčių.
Pameni, tėveli, mokei slidinėti
Ir dar daug žaidimų įvairių?
Kaip sekei man pasakas prieš miegą,
Ragindamas nebijoti raganų, piktų baubų?
Leisk, tėveli, tau be galo padėkoti,
Leisk darsyk apglėbti, pasakyti, kaip myliu
Ir žinoki, liksiu amžiams aš tava maža dukrytė
Nors baltai pasidabinus iš namų šiandieną išeinu.
------------------------------
Ačiū tėveliai, už jaunystę mūsų,
Už polėkį, laimingąsias dienas,
Už meilę, kurią gavome iš jūsų,
Už viską viską iš širdies dėkojame mes.
---------------------
Mes skubame gyvent, savus takus išmynėm,
Mes skubame be jausmo, be ugnies.
Ar ne per daug širdies ir meilės mums paskyrei,
Savąją laimę skirdama kitiems?
MAMA, siandiena palydeki mus i nauja kelia , palaimink nuosirdziai .
O Tau mes linkim visko ,kas pasaulyje geriausia ,laiminga būki ,neliūdėk
-----------------
Dar daug švelnaus anūkų linksmo juoko,
Daug, daug sveikatos, laimės, ištvermės
Jums linkim ir ateiname švelnumo pasimokyt
Ir žiedus dovanojam iš širdies
-------------
"Mieli tėveliai... Sukasi gyvenimo ratas. Yra laikas ateiti, pabūti, išeiti. Niekas nestovi vietoje: jūros banga užlieja krantą ir vėl nutolsta, paukštis užauga, išmoksta skraidyti ir palieka gimtąjį lizdą. Šiandiena aš ruošiuosi iš gimtųjų namų išskristi. Mieli tėveliai, šie gimti namai man visada bus tuo švyturiu, kai į juos skubėsiu, bus tuo židiniu, prie kurio sušilsiu. Meilės išmokau iš jūsų, todėl savo širdies dalelę paliekų šiuose namuose. Brangus tėveliai, išauginote mane protinga ir gražia, ir aš šiandiena išeinu, tačiau aš visada liksiu jūsų vaiku, visada glausiuos prie jūsų širdies ir šilumos. Tikiu, kad mūsų Meilė ir Laimė bus didelė, o mūsų naujas gyvenimo kelias bus lygus. Tikiu ir stengsiuosi, nes ir Jūs šituo taip pat tikite.
Labas rytas,
kaip saunu ateit ir rast tiek daug priplepejusias As su jumis taip susigyvenau, kad praeis vestuves ir pajausiu tustuma. Man visad po svenciu taip buna
Na jei iki vestuviu taip kas ryta, tai priprast paskui galima
Vandens sautuvai dabar IKI po 0.99Lt As jau prigriebiau.
Cia nereikia ir labai toli vaziuot, ale yra atsisakiusiu O va is Vokietijos vieni sveciai buvo musu vestuvese ir dabar atvaziuoja
As zidinio uzdegima darysiu prie pirmo stalo. Musu pirmas uzsedimas bus rimta dalis, o antras toks linksmas. Jauciu prie antro uzsedimo sveciu tostam skirsim laiko. Kada jus zadat leist sveciam pasisakyt? Pas mus numatyta, kad 12 val jau bus trecias prisedimas
As irgi nusprendziau tuos bucinukus daryt Tik kai pas mus poru nebus, tai duosiu issitraukt ir penkios poros mokys buciuotis su tais daiktais, kurie buvo nurodyti saldziam, prancuziskam, saltam, saldziam, aistringam buciniam.
loretita, aciu uz spalvu reiksmes. Sitose maziau kalbu Nes man jau per daug tu eiliu atrodo kartais, noris visko parasciau
Mes su kirpeja ir del makiazo jau irgi kovo menesi sutarem, tai ramu.
Jaunosios klausiau, ar nori laikrastuko, bet ji matyt nezino, kaip jie atrodo. O kai viena diena vestuviu, tai jauciu daug visko nepanaudosiu, o ko nepanaudosiu, butu gerai jauciu i laikrasti sudet Na maketa pasidarysiu, o paskui ziuresiu, ar uzteks pinigu jam igyvendint
Ziuriu po truputi uzsikreciat su parasiuku Darykites darykites, nes labai idomu, kiek gi kam liko. O i sarasiuka ner kada list ziuret.
kaip saunu ateit ir rast tiek daug priplepejusias As su jumis taip susigyvenau, kad praeis vestuves ir pajausiu tustuma. Man visad po svenciu taip buna
QUOTE(astarna @ 2009 05 06, 19:31)
Mergaiciuke , nesiparink , paimk kas ryta po 50 , ir nieko neimk i plaucius. Per vestuves visko nutinka tik maziau reik nervintis , sypsokis ie viskas bus OK
Na jei iki vestuviu taip kas ryta, tai priprast paskui galima
QUOTE(Linarte @ 2009 05 06, 19:50)
O su tuo pasiruošimu tai.... Va ir dabarsėdžiu, ir siuvu kampų skarelę, šiandien baigiau laikraštuką maketuotis, dar pirkiniai ne visi supirkti. Prisiminiau, kad gaisrininkui vandes šautuvo nenupirkau. Jau ryt noriu pradėt skirstytis daiktus po dėžutes kada kas bus reikalinga.
Vandens sautuvai dabar IKI po 0.99Lt As jau prigriebiau.
QUOTE(Linarte @ 2009 05 06, 20:31)
Tiesa, kas planuojat didelėse vestuvėse piršliaut, pasakysiu, kad dabar krizė ir tolimesni ir iš toliau giminės atsisako važiuot, motyvuodami keblia situacija. Pas mus išplanuotų 56 žmonių dalyvaus tik 35.
Cia nereikia ir labai toli vaziuot, ale yra atsisakiusiu O va is Vokietijos vieni sveciai buvo musu vestuvese ir dabar atvaziuoja
QUOTE(auksegi @ 2009 05 06, 20:38)
sedžiu prie scenarijaus... o sakykit, mergaites, o kaip suprantu židinio uždegimas būna prieš 12 su antru užsėdimu iš karto? Visai susibuntavojau
As zidinio uzdegima darysiu prie pirmo stalo. Musu pirmas uzsedimas bus rimta dalis, o antras toks linksmas. Jauciu prie antro uzsedimo sveciu tostam skirsim laiko. Kada jus zadat leist sveciam pasisakyt? Pas mus numatyta, kad 12 val jau bus trecias prisedimas
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 06, 20:48)
O ka cia darysi ,kaip tos bucinukus desi
As irgi nusprendziau tuos bucinukus daryt Tik kai pas mus poru nebus, tai duosiu issitraukt ir penkios poros mokys buciuotis su tais daiktais, kurie buvo nurodyti saldziam, prancuziskam, saltam, saldziam, aistringam buciniam.
loretita, aciu uz spalvu reiksmes. Sitose maziau kalbu Nes man jau per daug tu eiliu atrodo kartais, noris visko parasciau
Mes su kirpeja ir del makiazo jau irgi kovo menesi sutarem, tai ramu.
Jaunosios klausiau, ar nori laikrastuko, bet ji matyt nezino, kaip jie atrodo. O kai viena diena vestuviu, tai jauciu daug visko nepanaudosiu, o ko nepanaudosiu, butu gerai jauciu i laikrasti sudet Na maketa pasidarysiu, o paskui ziuresiu, ar uzteks pinigu jam igyvendint
Ziuriu po truputi uzsikreciat su parasiuku Darykites darykites, nes labai idomu, kiek gi kam liko. O i sarasiuka ner kada list ziuret.
SOS. Gal kas turit išsisaugojusios tą netikrą santuokos liudijimą, kur pagal tikrą padaryta yra? Labai reikia. Nebeturiu laiko ieškotis pati
linarte@gmail.com
linarte@gmail.com
turiu sanutokos liudijima netikras, tik jis humoristinis, ne toks kaip tikras
susikambinau su muzikantu.. oi kaip gerai viska aptarem gal valanda snekejom jauciu, mazai man ten dirbti reikes, bo labai jau viska pasiuroses o ir jo ceremoniju eiliskumas sudarytas kaip mano tai nereikes nieko keisti
dabar jau ramu del scenarijaus
susikambinau su muzikantu.. oi kaip gerai viska aptarem gal valanda snekejom jauciu, mazai man ten dirbti reikes, bo labai jau viska pasiuroses o ir jo ceremoniju eiliskumas sudarytas kaip mano tai nereikes nieko keisti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 07, 10:45)
Dėl visa ko atsiųsk
Nespėju pati jau nusipiešt
Linarte, man persiduoda tavo jaudulys Isisvaizduoju kiek isgyvenimu, kai tiek laiko belieka... Savo vestuves prisiminiau, kaip paskutines dienas laksciau Paskutini vakara reikejo ir sale pasipuost, ir svecius is oro uosto pasiimt, ir vel i sale. Jaudulio daug buvo. Sikart bent vestuves vyks vakare, tai nereiks ta pacia diena anksti keltis. Nes 5 but pas kirpeja, butu sakes iki vakaro Seses vestuvese buvau pirma pamerge, tai irgi sale puosem iki isnaktu, nuejom miegot gal 2-3 val, o po penkiu jau reikejo but pas kirpeja. Tai mes jau pas ja ne pirmos klientes buvom... Pries mus 3 val jau buvo merginos Tai kaip tada isbut visa para
Man tai didžiausia problema ką su vaiku daryti. Taip noriu, kad naktį į šeštadienį jis dar namie miegotų, bet kelt vaiką anksčiausia, vežt pas močiutę - stresas jam bus, neišmiegojęs. Tai jau baigiu apsispręst, kad penktadienį mažius jau pas močiutę keliaus. Pabūsiu su juo, kol užmigs, ir važiuosiu namo.
Mes irgi penktadienį važiuosim salės puošt, daiktus nusivešim pasiliksiu tik tai, kad reikalinga jau prie stalo ir antrai dienai. Salės taip ir nemačiau, tai net neįsivaizduoju ką pasiimti salės puošybai... Dar rūtų reik kur nors nuvažiuot pasiskint. Reiks prismaigstyt ant rankšluosčio, plius ant stalo dėsiu.
Aj, o jaunąjai sakiau parėjus iš kirpyklos dar galės sėdėdama pasnaust
Mes irgi penktadienį važiuosim salės puošt, daiktus nusivešim pasiliksiu tik tai, kad reikalinga jau prie stalo ir antrai dienai. Salės taip ir nemačiau, tai net neįsivaizduoju ką pasiimti salės puošybai... Dar rūtų reik kur nors nuvažiuot pasiskint. Reiks prismaigstyt ant rankšluosčio, plius ant stalo dėsiu.
Aj, o jaunąjai sakiau parėjus iš kirpyklos dar galės sėdėdama pasnaust
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 07, 07:45)
As kazkaip bijau pasitiket muzikantais, kai pati esu prisiziurejusi kuriozu is muzikantu puses, tai atrodo sneka viena, o kaip padarys per baliu tai nors lisk i zeme ... pavarysiu dabar antireklama...
pavyzdys is gyvenimo : vestuves paciam ikarsty visi sveciai jau isisiubave, jiem reik tik sokiu, linksmybiu, ir muzikantai sako "stop" darbar zaisim zaidima... atsinesa tualetinio popieriaus ritineli liepia visiem iki vieno atsiplesti kiek nori, visi iki vieno atsiplesia ir sako, o dabar kiek kiekvienas atsiplese lapuku, tiek turi pasakyti sveikinimo tostu. Ir ka jus manot, balius kaip ir nugeso valandai maziausiai, o paskui vel visus ivezti i linksmybes kaip ir...., ir tu pavyzdziu pilna... taip kad mano patarimas geriau juos laikyti ant trumpo pavadzio, nes jei leisim jiems patiems pasireikst, tai gali visas menesiu organizavimas suniui ant uodegos nueit...
į muzikantų temą- teko dalyvauti vestuvėse, kur piršliai nieko nedarė absoliučiai, tipo viską vedė muzikantai. o bože bože... jau net nebejuokinga buvo...žiauriai ilgai ir nuobodžiai truko prisistatymas, o kiti blevyzgojimai tik apie antrą galą svečiai buvo kvočiami - ką atnešė dovanų, be to, su stringais ar be man tai žiauriai neskoninga, ne vietoj ir ne laiku...
saviems muzikantams bus pasakyta - jokių juokelių apie antrą galą
saviems muzikantams bus pasakyta - jokių juokelių apie antrą galą