Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(loretita2 @ 2009 05 06, 20:42)
Tai gal gargzduose kas priimtu , netoli kpl vaziot?
Baznycioi pas mus kunigas viska sureguliavo, kas kaip turi eit

nepatikesi bet gargzduose jaunoji daros tai pries menesi nebuvo jau beveik vietu. o as kvailute is tu nervu pamirsau kad mano ses kirpejas mokos tai sake paprasys kad jos aukletoja ar mokytoja kirpimo man darytu sukuosena ... tai kas bebutu sukuosena bus o jei reiks makiaza pati pasidarysiu:)
Atsakyti
aš dar nesutarusi dėl šukuosenos, mat kirpėja mano sakė, kad taip toli neplanuoja unsure.gif o kas darys makiažą išvis nežinau...Ir net nenumanau, kokia galėtų būti ta šukuosena ir makiažas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 06, 21:51)
aš dar nesutarusi dėl šukuosenos, mat kirpėja mano sakė, kad taip toli neplanuoja  unsure.gif o kas darys makiažą išvis nežinau...Ir net nenumanau, kokia galėtų būti ta šukuosena ir makiažas  biggrin.gif

O as sian dien buvau kirpykloi, tai nepatikesit jau mamos su dukrom atejo rasytis liepos men , nes isleistuves bus
Atsakyti
o as jau seniai susitarusi su kirpeja ir makiaziste smile.gif rami tuo klausimu jau seniai smile.gif
Atsakyti
Man patiko sie zodziai:
Tėvai

Tėvai- prie jų pripratom nuo mažens -
Užaugom dideli ir skrist privalom,
Būtin nežinomon, tačiau gyvens
Jie mūsų sielose kaip idealai.

Pastovūs šiam pasauly netvariam
Tėvai- tarytum saulė ir mėnulis
Ir jai nelaimė mus kada prirems,
Jie netikėtą išeitį pasiūlys.

Sumainom žiedus, kuriame šeimas
Ir sekdami vaikams apie ramias
Akis senelių, einame tą patį

Gyvenimo spalvingą kelią, nors
Nė viens nežinom ateities dienos,
Bet ją kur kas ankščiau tėvai pramatė.

Atsakyti
QUOTE(cajole @ 2009 05 06, 17:25)
nezinau ar yra kokie reikalavimai, bet jei ir butu turbut netilpciau i juos biggrin.gif  esu nestuke nestuke.gif todel ieskosiu sukneliu paskutinem savaitem, nes kas zino kaip figuryte dar pasikeis wub.gif

as kiek atsimenu svocias, tai vyrauja ilgos sukneles, bet jei jaunoji bus trumpa, tai ir svociai tokiso gal reiktu g.gif
Na, tiesiog idomu, kokia apranga rinksites ir ar pirksit/siusit/nuomosit? 4u.gif
Atsakyti
O kaip jums tokia mintys, vietoi gyvenimo knygos padaryti . Gyvenimo receptu knyga, kurioje zmones galetu rasyti darnaus, grazaus ir ilgo gyvenimo kartu receptus g.gif
Papildyta:
QUOTE(pasaka1 @ 2009 05 06, 22:15)
as kiek atsimenu svocias, tai vyrauja ilgos sukneles, bet jei jaunoji bus trumpa, tai ir svociai tokiso gal reiktu  g.gif
Na, tiesiog idomu, kokia apranga rinksites ir ar pirksit/siusit/nuomosit?  4u.gif

Tam yra atskira tema
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 06, 23:18)
O kaip jums tokia mintys, vietoi gyvenimo knygos padaryti .  Gyvenimo receptu knyga, kurioje zmones galetu rasyti darnaus, grazaus ir ilgo gyvenimo kartu receptus g.gif
Papildyta:

Tam yra atskira tema

galima...
o mes per savo vestuves nedarėm knygos. darėm rėmą. kaip nuotraukoms. įklijavom dvi paprastas savo foto...ant gražaus popieriaus. tada surašė svečiai palinkėjimus visokiom kryptim...tada mes o vestuvių pasidarėm vestuvines foto nespalvotas ir anas išlupę įsidėjom vestuvines foto ir gavosi vestuvinis rėmas su palinkėjimais. žinokit, visai fainas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 06, 21:09)
O saldainius kur pirksi tu spalvu, ar vyniosi pati i raudona ir melyna popieriuka g.gif

Yra raudini ir mėlyni saldainai "Auksinis raktelis" Tikrai tiktų tam dalykui.

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 06, 21:42)
as laikrasti atsispauszdinau taip: 2 puslapius at vienos puses A4 formato, kadangi is abieju pusiu tai man 4psl ant vieno lapo o pas mane 8 psl laikrascio tai 2 lapai pilni gavos ir matos  neblogai jei nori i maila galiu savo laikrastuka atsiust.

Nu tirkai niekaip nesutalpinsiu ant a4 nes pas mane tokio formato vienas puslapis gavosi. Rimtas laikraštis doh.gif

Dėl makiažų ir šukuosenų. Mane su jaunąją gražins mano kirpėja. Ir jai pasirodo tą savaitgalį egzaminai Rygoj. Bet ji vėluos į egzaminus, bet mus paruoš. Aišku, visas malonumas prasidės be galo anksti - jaunoji nuo 5 ryto, aš nuo 7... Bet ji mūsų nepaveda thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 05 06, 21:25)
Yra raudini ir mėlyni saldainai "Auksinis raktelis" Tikrai tiktų tam dalykui.
Nu tirkai niekaip nesutalpinsiu ant a4 nes pas mane tokio formato vienas puslapis gavosi. Rimtas laikraštis  doh.gif
Dėl makiažų ir šukuosenų. Mane su jaunąją gražins mano kirpėja. Ir jai pasirodo tą savaitgalį egzaminai Rygoj. Bet ji vėluos į egzaminus, bet mus paruoš. Aišku, visas malonumas prasidės be galo anksti - jaunoji nuo 5 ryto, aš nuo 7... Bet ji mūsų nepaveda thumbup.gif  thumbup.gif

na asziuresiu ka man dar ryt kirpeja sakys nes varau pas ja pasikalbet jei mane pasves ti as daugiau pas ja nesiruosiu kojos kelt as ne tam pries puse metu uzsirasiau kad likus dviem savaitem atsakytu man.

o siandiena pasineriau o dabu jau pradejua dezes rikiuotis deliotis ziureti ko dar truksta, atrode kad poros daiktu o pasirodo kad dar milijonu smuklmenu truksta teks pausiraitot rankoves smile.gif

o del laikrascio tai pas mane irgi gavos po lapa bet padariau kad man spauzdintu 2 lapus ant vieno tai graziai pats kompas sutalpino pamegint kaip gausis sutaupytum popieriaus smile.gif na cia jau per ikyriai man atrodo, nepyk smile.gif
Atsakyti
labanaktis mielosios 4u.gif
Atsakyti
netyčia nusipirkau ilgų balionų. pamėginau namie prisipūsti ir kažką paformuoti. visai gerai thumbup.gif nesunku yra gėlytę padaryti...manau, galima duoti, kad pabroliukai pamergytėms (aišku, su jų pagalba) padarytų gėles iš tų balionų

user posted image
Atsakyti