Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

leliukazz-dėkui biggrin.gif
QUOTE(Bėganti @ 2009 05 06, 19:34)
o arbata kokia pilsi? visur vienoda?  g.gif

aišku, kad ne...jau pripirkau skaniųjų...kvepia wub.gif tai ten kur meilė, aistra, sveikata...dėsiu geras arbatas, o kur pyktis, neištikimybė...tai prastas, juk vis tiek išpils smile.gif
QUOTE(cajole @ 2009 05 06, 20:43)
svociutes padekit legendai sukurti pabaiga 4u.gif  ax.gif niekaip nesugalvoju, o ji man tikrai atrodo be pabaigos doh.gif

Legenda sako:

mano legenda bigsmile.gif kaip tu ją panaudosi?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 06, 21:52)
leliukazz-dėkui  biggrin.gif
aišku, kad ne...jau pripirkau skaniųjų...kvepia  wub.gif  tai ten kur meilė, aistra, sveikata...dėsiu geras arbatas, o kur pyktis, neištikimybė...tai prastas, juk vis tiek išpils smile.gif

mano legenda  bigsmile.gif kaip tu ją panaudosi?

manau kaip pasaka pries islydint miegucio thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cajole @ 2009 05 06, 22:01)
manau kaip pasaka pries islydint miegucio thumbup.gif  wub.gif

a...o aš pradžioj pačioj iš jos sukursiu filmą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 06, 11:40)
nu labai įdomūs. o aš tiesiog nupirkau kelnytes vaikiškas mažas. ant vienos kojytės užrišiu mėlyną, ant kitos zydrą juosteles. ir saldainius mes melsvus ir raudonus

O saldainius kur pirksi tu spalvu, ar vyniosi pati i raudona ir melyna popieriuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 06, 22:09)
O saldainius kur pirksi tu spalvu, ar vyniosi pati i raudona ir melyna popieriuka g.gif

galvoju gal tiesiog paprastus čiulpinius (bambonkes), kad tai būtų kaip ženklas pasirinkimo...balsas...nes pas mus prašė mesti centuką, kaip balsą, bet ne visi suprato, prikišo pinigų, atseit, jei daugiau pinigų, tai daugiau balsų už berniuką pvz...bet juk ne taip, o vienetai skaičiuojami. todėl nenoriu nesusipratimo, ir saldainiukus tuos pateiksiu atskirame maišelyje, iš jo imti reikės ir dėti rausva arba melsvą į kelnytes
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 05 06, 11:53)
Labas o as kaip tik ieskau spalvu reiksmes.
As tia manau kad tokiu principu jas  deciau jei gauciau zodziu .Per valsa jaunieji soktu o pabroliu poros juo apjuosta tam tikra spalva juostos o as paskaityciau ju reiksme. ax.gif
na tikiuosi kad aiskiai pasakiau savo minti. mirksiukas.gif

Gal galima butu spalvu reiksme gauti? 4u.gif

9 JAUNŪJŲ VALSAS
( spalvotos juostos, svočia skaito žodžius, piršlys riša juostas)

ŠTAI SUKASI JAUNUOJI, VISA BALTA LYG GULBĖ.

BALTA SPALVA – TAI TAIKOS BALANDIS. LINKIME TAIKOS JŪSŲ ŠEIMOJE.

MĖLYNA SPALVA – MĖLYNAS DANGUS VIRŠ JŪSŲ, MĖLYNA JŪRA, TAI ŽYDRAS ŠALTINIO VANDUO. LINKIME NEIŠSENKANČIO TYRUMO JŪSŲ ŠIRDIMS.

GELTONA SPALVA – TAI SAULĖ AUKŠTAI DANGUJE, ŽIEDAS LANKOJE, ŽIDINIO ŠILUMA. LAI NEIŠTIRPSTA JŪSŲ ŠIRDYSE.

ŽALIA SPALVA – TAI PAVASARIS, RAMYBĖ IR JĖGA, TAI GYVYBĖS PRADŽIA. LAI NESTINGA ŠIOS SPALVOS JŪSŲ NAMUOSE.

RAUDONA SPALVA – ROŽĖS ŽIEDAS, KRAUJO LAŠAS, ŽIDINIO LIEPSNA. ŠIOS SPALVOS JŪSŲ MEILĖ LAI BUS PILNA.

Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 06, 19:29)
dekui uz pagalba:)
nupirkau snd sirdeles kur surakinsim ir rakciukus i vandeni mesin tokias juokingos man bet fainos paskui gal foto imesiu smile.gif

kur pirkai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 05 06, 14:39)
sveikutes,

as jau po vestuviu apsireiskiu  4u.gif  4u.gif 

clap.gif clap.gif clap.gif sugryzusiai. As pagalvojau apie tave ,kad nuskilo oras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 05 06, 19:31)
Kartais būna, kad užsiciklini ant vienos minties, ir kitos neateina. Taip man su laikraščiu buvo, kol atėjo ta išganinga mintis, tai ir beveik vestuvės atėjo.
O dabar galvoju kur čia mažiau skausmingai pasidaugint reiktų tuos laikraščius ant a3...

Tiesa, kas planuojat didelėse vestuvėse piršliaut, pasakysiu, kad dabar krizė ir tolimesni ir iš toliau giminės atsisako važiuot, motyvuodami keblia situacija. Pas mus išplanuotų 56 žmonių dalyvaus tik 35.

as laikrasti atsispauszdinau taip: 2 puslapius at vienos puses A4 formato, kadangi is abieju pusiu tai man 4psl ant vieno lapo o pas mane 8 psl laikrascio tai 2 lapai pilni gavos ir matos neblogai jei nori i maila galiu savo laikrastuka atsiust.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 06, 18:17)
niu va merginos susitikau su jaunaj siandien viska issiaiskinom viskas gerai bus... tikiuosi...
bet paskambino kirpeja mano ji man ir sukuosena ir pmakiaza turejo daryt greiciausiai manes negales priimti doh.gif  o liko 2 savaites su trupuciu verysad.gif

ir dar gal zinot kaip palyda turi sueiti i baznycia jei nuotak ives jos tetis?

Tai gal gargzduose kas priimtu , netoli kpl vaziot?
Baznycioi pas mus kunigas viska sureguliavo, kas kaip turi eit
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 05 06, 20:27)
kur pirkai? mirksiukas.gif

isklaidziojau visa klaipedos senamiesti tai vienoj tautodailes parduotuvej radau saia parodu rumu:)
Atsakyti
matėt fotokonkursą bigsmile.gif kokių gražių žodžių mamai yra wub.gif
Atsakyti