Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(deizzy @ 2009 05 06, 12:31)
kaune piesia,A3 kainuoja 110,A4 90 berods...taip piesia is foto  ax.gif  4u.gif

gal gali kontaktus i AZ... gal ne vestuvem, bet... kitai progai noreciau kaikam padovanot ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 06, 12:50)
Ai, merginos, pagalvokit, ir taip jau daug ruošiamės...nelabai jau tie svečiai nei jaunieji kas savaitgalį kitose vestuvėse dalyvauja, kad jau visas idėjas žinotų ir reikėtų daryti laabai jau nematytus dalykus...ar ne?

Matai, ale jaunosios Supermama skaito... Video juostu melejona perziuri... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(deizzy @ 2009 05 06, 14:58)
tai va,kad jie patys turetu suvokti,kad tai viena diena gyvenime ir tukstantis kitas jau nieko nebepakeis  blush2.gif  juk ir taip tai dienai isleidziama kruva pinigu,tai negi reikia taupyti brangiu atsiminimu saskaita?  schmoll.gif  mes susituoke dar ne metu nera o juosta praziejau koki simta kartu  lotuliukas.gif  vestuves butinai butinai reikia filmuoti  thumbup.gif

O mano vestuves vyko pries 6 metus... perziurejom karta po vestuviu praejus savaitei ir dabar negalim paziuret, nes vestuves buvo tokios be iskilmiu, tik su vakariene ir buvo filmuojama buitine kamera... kur dabar niekas neturi, o nunest i studija perrasyt i kita juosta neprisiruosiame lotuliukas.gif Ne vieni draugai "eda" mus sakydami "Tai kada vestuviu juosta jusu pamatysime?" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 06, 15:49)
o aš užsakiau organzos maišelių, kad pasiūtų man. arbatai dėti. ir dabar pati gaminu tuos lapukus, korteles tiksliau, kurie bus pritvirtinti prie tų maišelių ir ant kurių bus parašyta kokia ten arbata. tai gaminu iš vaik. mišinuko dėžės, sukarpiau, viena pusė sidabrinė liko, kitą nudažiau rožine spalva, trafaretą dėjau širdelės. kai surašysiu kur kokia arbata, dar nulakuosiu smile.gif

o arbata kokia pilsi? visur vienoda? g.gif
Atsakyti
maze11, tikrai pavydėjau tau savaitgalį oro. Nes mum prognozės tai ne super džiuginančios šiam savaitgaliui....

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 06, 18:17)
ir dar gal zinot kaip palyda turi sueiti i baznycia jei nuotak ives jos tetis?

Paaiškina kunigas prieš ceremoniją.
Džiugu, kad aprimo aistros su jaunaja.

Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 06, 19:17)
ir dar gal zinot kaip palyda turi sueiti i baznycia jei nuotak ives jos tetis?

na kiek as vestuviu buvau, tai paprastai visi sueina, sustoja kru kam priklauso-realiai man labiausia patiko, kai "palyda" suseda pirmose eilese, o ne stoviniuoja kas kaip koja pastate ir pan. Tada jaunikis stovi priekyje ir laukia... Jaunaja iveda tetis smile.gif Ir ceremonija juk skirta jauniesiem, o prie ko cia palyda? Pirsliai (paskutinese dalyvautose vestuvese) pasirase jau po visko i kunigo ta knyga. Vat man ta mintis patiko-ceremonija JAUNUJU, o ne mindziukuojancio pulko, kur vis masto "Kada blembushki viskas baigsis..." smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 06, 17:22)
Jaunasis laukia prie altoriaus? Mes per seses vestuves darem, kad jau ir palyda stovejo prie altoriaus. Bet siaip eina pirsliai, uz ju poros, tada issiskiria i sonus, gali atsiskirt pamerges nuo pabroliu, gali viena pora i viena puse, kita i kita ir tada ateina jaunoji g.gif

mergaiciuke, na tau ir "sekas" doh.gif Tikiuos man nenutiks taip g.gif  unsure.gif

niu jo as pradedu galvot kad man misias reikm eit uzsipirkti smile.gif
na bent jau su jaunaja viska issiaiskinom smile.gif

dekui uz pagalba:)
nupirkau snd sirdeles kur surakinsim ir rakciukus i vandeni mesin tokias juokingos man bet fainos paskui gal foto imesiu smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS - thumbup.gif pora dienu nebuvau forume ir vos jus suradau , tikros pleputes.

Mergaiciuke , nesiparink , paimk kas ryta po 50 , ir nieko neimk i plaucius. Per vestuves visko nutinka tik maziau reik nervintis , sypsokis ie viskas bus OK

LINARTE - linkiu gero oro , Tu viska pasiruosus LUX , linkiu sekmes ir laukiu lauktuviu - papasakot kaip viskas buvo biggrin.gif

Abdulyte - tau gero oro , linksmu vestuvininku,
Atsakyti
svociutes padekit legendai sukurti pabaiga 4u.gif ax.gif niekaip nesugalvoju, o ji man tikrai atrodo be pabaigos doh.gif

Legenda sako:
Kurdamas pasaulį ir nusprendęs sukurti moterį, Dievas netikėtai suvokė, kad visi materijos elementai jau panaudoti kuriant vyrą. Jam tiesiog nieko neliko... Ilgai pamąstęs ir pameditavęs Viešpats nutarė dilemą išspręsti šitaip:
Jis paėmė Mėnulio apvalumus
Nepaprastą bangos liniją
Ankstyvo rytmečio gaivumą
Jaudinantį medžių lapų virpesį
Išlakų pušies siluetą
Subtilų gėlių koketavimą
Įsimylėjusio elnio žvilgsnį
Saulės spindulio džiaugsmą
Kregždutės kuklumą
Voro savimeilę
Gulbės tobulumą
Brilianto tvirtumą
Balandžio švelnumą
Tigro negailestingumą
Ugnies aistrą
Sniego šaltį
Viešpats sumaišė tokius skirtingus elementus, sukūrė iš jų moterį ir padovanojo ją vyrui. Po savaitės vyras atėjo pas Dievą ir sako:
- Viešpatie, būtybė, kurią man dovanojai, neteikia džiaugsmo. Ji nuolat reikalauja dėmesio, nepalieka manęs ramybėje. Ji daug kalba, verkia be priežasties...Ji man atnešė tik kančią, grąžinu ją. Nenoriu daugiau su ja gyventi...
- Gerai, - tarė Dievas ir pasiėmė moterį.
Praėjo dar savaitė. Vyras grįžo pas Dievą ir sako:
- Dieve, aš jaučiuosi toks vienišas nuo to momento kai grąžinau Tau moterį. Ji man dainavo ir šoko, ji meiliai žiūrėjo į mane. Jos žvilgsnis mane glostė. Jos juokas skambėjo kaip muzika...Ji buvo graži. Jos švelnūs prisilietimai mane svaigino. Maldauju, Viešpatie, grąžink ją man. Aš negaliu daugiau be jos gyventi!

g.gif galvoju, gal kazka kad Pasisaugokim...ir niekad neabejokim esanciais greta wacko.gif niekaip graziai nesudelioju
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 06, 19:31)
LINARTE - linkiu gero oro , Tu viska pasiruosus LUX , linkiu sekmes ir laukiu lauktuviu - papasakot kaip viskas buvo biggrin.gif
Abdulyte - tau gero oro , linksmu vestuvininku,

Kad tavo žodžiai Dievuliui į ausį. Lietuviai sinoptikai nusiteikę optimistiškai, tai bandom užsikrėst nuo jų biggrin.gif

O su tuo pasiruošimu tai.... Va ir dabarsėdžiu, ir siuvu kampų skarelę, šiandien baigiau laikraštuką maketuotis, dar pirkiniai ne visi supirkti. Prisiminiau, kad gaisrininkui vandes šautuvo nenupirkau. Jau ryt noriu pradėt skirstytis daiktus po dėžutes kada kas bus reikalinga.
Žodžiu, merginos, kiek įmanoma daugiau darykitės kai esat laisvesnės, kad nebūtų taip, kad paskutinę savaitę reik prikritus dirbti, nepakeliant nugaros.
Labai išsimušiau padėdama jaunąjai - tai suknalę matuot, tai pyragus kept, tai mašinos papuošimus daryt. Apsidraudimui pasilikit paskutinę savaitę laisvą, ir pasistenkit viską jau būt susiruošusio iki to laiko.
Papildyta:
QUOTE(cajole @ 2009 05 06, 19:43)
svociutes padekit legendai sukurti pabaiga 4u.gif  ax.gif niekaip nesugalvoju, o ji man tikrai atrodo be pabaigos doh.gif

g.gif galvoju, gal kazka kad Pasisaugokim...ir niekad neabejokim esanciais greta wacko.gif niekaip graziai nesudelioju

Aš tai sakyčiau taip:

Dievas mums nesiunčia nereikalingų žmonių. Tad mylėkim ir brangikim tuos, kurie yra šalia mūsų.
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 05 06, 20:50)

Aš tai sakyčiau taip:

Dievas mums nesiunčia nereikalingų žmonių. Tad mylėkim ir brangikim tuos, kurie yra šalia mūsų.

didziulis ACIU 4u.gif thumbup.gif yahoo.gif jau kokia valanda suku galva ir niekaip...o tu cia viens du ir puiki mintis clap.gif
Atsakyti
QUOTE(cajole @ 2009 05 06, 20:21)
didziulis ACIU  4u.gif  thumbup.gif  yahoo.gif  jau kokia valanda suku galva ir niekaip...o tu cia viens du ir puiki mintis clap.gif

Kartais būna, kad užsiciklini ant vienos minties, ir kitos neateina. Taip man su laikraščiu buvo, kol atėjo ta išganinga mintis, tai ir beveik vestuvės atėjo.
O dabar galvoju kur čia mažiau skausmingai pasidaugint reiktų tuos laikraščius ant a3...

Tiesa, kas planuojat didelėse vestuvėse piršliaut, pasakysiu, kad dabar krizė ir tolimesni ir iš toliau giminės atsisako važiuot, motyvuodami keblia situacija. Pas mus išplanuotų 56 žmonių dalyvaus tik 35.
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 05, 16:38)
bet gal kuri geru ideju da rpametes ? smile.gif

Na siulau savo minti, gal nupirk vienkartines tas didesnes kur tortus deda, ir jas apklijok kokiom gelytem ar kuo kitu g.gif
Atsakyti
sedžiu prie scenarijaus... o sakykit, mergaites, o kaip suprantu židinio uždegimas būna prieš 12 su antru užsėdimu iš karto? Visai susibuntavojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 05, 18:55)
niu va as jau po egzamino smile.gif
skambinaus su jaunaj tai ryt atvarys pas mane, bet jaun ir taip nuotaika spejo sugadint, pasirodo nieko man nesakius zidini nusipirko.... tai mano dbr lieka man paciai (gal paciai prireiks neuzilgo).
trnsporto dar nera ir pasiroso bus utbusas didelis ir dali sveciu su mumis vuisur vazines ir trins.. nu neturiu zodziu  doh.gif  ir kiek supratau dar su vaikais...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  jau vel mano optimistines nuotaikos dinginet pradeda unsure.gif

4u.gif su egzo islaikymu. Na bet ir jaunieji tavo pavaro, sakes, nezinau ar man atlaikytu nervukai g.gif .Bet nenusimink viskas gerai bus, manau kai bus povisu vestuviu tu sulauksi daug aplodismentu ir padekos. Laikykis mergaiciuke_ee 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 05, 19:49)

prasisukau maksimoj,  dėžučių bučinukų atributams,

O ka cia darysi ,kaip tos bucinukus desi g.gif
Atsakyti