QUOTE(deizzy @ 2009 05 06, 12:31)
kaune piesia,A3 kainuoja 110,A4 90 berods...taip piesia is foto
gal gali kontaktus i AZ... gal ne vestuvem, bet... kitai progai noreciau kaikam padovanot
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 06, 12:50)
Ai, merginos, pagalvokit, ir taip jau daug ruošiamės...nelabai jau tie svečiai nei jaunieji kas savaitgalį kitose vestuvėse dalyvauja, kad jau visas idėjas žinotų ir reikėtų daryti laabai jau nematytus dalykus...ar ne?
Matai, ale jaunosios Supermama skaito... Video juostu melejona perziuri...
Papildyta:
QUOTE(deizzy @ 2009 05 06, 14:58)
tai va,kad jie patys turetu suvokti,kad tai viena diena gyvenime ir tukstantis kitas jau nieko nebepakeis juk ir taip tai dienai isleidziama kruva pinigu,tai negi reikia taupyti brangiu atsiminimu saskaita? mes susituoke dar ne metu nera o juosta praziejau koki simta kartu vestuves butinai butinai reikia filmuoti
O mano vestuves vyko pries 6 metus... perziurejom karta po vestuviu praejus savaitei ir dabar negalim paziuret, nes vestuves buvo tokios be iskilmiu, tik su vakariene ir buvo filmuojama buitine kamera... kur dabar niekas neturi, o nunest i studija perrasyt i kita juosta neprisiruosiame Ne vieni draugai "eda" mus sakydami "Tai kada vestuviu juosta jusu pamatysime?"
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 06, 15:49)
o aš užsakiau organzos maišelių, kad pasiūtų man. arbatai dėti. ir dabar pati gaminu tuos lapukus, korteles tiksliau, kurie bus pritvirtinti prie tų maišelių ir ant kurių bus parašyta kokia ten arbata. tai gaminu iš vaik. mišinuko dėžės, sukarpiau, viena pusė sidabrinė liko, kitą nudažiau rožine spalva, trafaretą dėjau širdelės. kai surašysiu kur kokia arbata, dar nulakuosiu
o arbata kokia pilsi? visur vienoda?