Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(murmur @ 2009 05 06, 13:27)
na nezinau ar taip jaub butina. MB musu vestuvinio filmo nemates net, i jau 5 metai kaip zenoti  biggrin.gif  filmavom tik del to kad vaikams parodyt butu po daugelio metu...
nekaip organizuotos vestuves buvo  g.gif  pas mus tik atvykus i sventimo vieta vyko dovanojimas dovanu ir tuo paciu fotografavimasis, tuo metu niekas jokiu zaidimu nezaide. O vestuves yra jaunuju svente ir jie butinai turi dalyvauti zaidimuose ir atrakcijose, nes juk del ju pirsliai stengiasi o ne del sveciu  g.gif As per savo vestuves visur dalyvavau, viska maciau  thumbup.gif na gal kokio nusigerusio penkioliktos eiles dedes is vyro puses nepastebejau kampe sedincio, bet manau tai neesme  rolleyes.gif

Na, aš nesiskundžiu savo piršlių organizuotumu schmoll.gif Sunku prie bažnyčios žmonėms pasakyti, jog dovanos dovanojamos bus šventimo vietoje, kai žmonės, kurie nedalyvauja vestuvėse, bet atėjo pasveikinti ir jiems tai vienintelė proga, o pas mus juk bandos instinktas, jei vieni pradėjo, tai kiti iš paskos doh.gif Gamtoje irgi teko būti fotografo, kuriam laikui pagrobtiem pabūti, kad tik mano ir vyro foto padaryti, patys norėjom, o piršliai tada su pulku linksminosi, tai ir nematėm visko ax.gif Užtad filmukas mums leido pamatyti viską bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 06, 15:35)

Turiu darbeliu vestuvem uzsikrovus, kai jau viska turesiu padarius, tada fotkinsiu ir parodysiu mirksiukas.gif

man tai labai įdomu būtų bigsmile.gif

QUOTE(maze11 @ 2009 05 06, 15:39)
sveikutes,

as jau po vestuviu apsireiskiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
viskas praejo labai gerai, aisku, buvo tam tikru niuansu, nes manau ju visur buna, ne viskas ejosi pagal plana, bet visumoje viskas buvo liuks  thumbup.gif
O oras buvo toks, kokio net sapne negalejau sapnuoti, tiesiog pasakiskas  thumbup.gif  thumbup.gif
placiau papasakosiu truputi veliau, nes vaikas sedet prie kompo neleidzia  doh.gif

smagu girdėti. laukiam fotoreportažo smile.gif

o aš užsakiau organzos maišelių, kad pasiūtų man. arbatai dėti. ir dabar pati gaminu tuos lapukus, korteles tiksliau, kurie bus pritvirtinti prie tų maišelių ir ant kurių bus parašyta kokia ten arbata. tai gaminu iš vaik. mišinuko dėžės, sukarpiau, viena pusė sidabrinė liko, kitą nudažiau rožine spalva, trafaretą dėjau širdelės. kai surašysiu kur kokia arbata, dar nulakuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 05 05, 17:19)
kalbėjot apie kelnes ir gorsets antrai dienai,o aš vis apie toki kostiumą :wub:pasvajojuva čia

wau kokis grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano akim tai toookia sexy pirsliene (velniukste) cool.gif
Atsakyti
thumbup.gif saunuoles - viskas as eisiu ieskot kelniu antrai dienai drinks_cheers.gif nu uzksikanimau nors tu ka bigsmile.gif bet kur eit dar nezinau g.gif
knyga savo nufotkinsiu vakre ir ideisu parodyt ka su aj darau smile.gif
mes sveikinsim jaunuosius namie, dar pries visa ceremonija, nes visi renkasi pas jaunaja ir tada visi i metrikacijos biura, tai nutarem kad sveciams nereiktu geliu ir dovanu (kuriu tikimasi vokeliuose rolleyes.gif ) tampytis, pasveikinsim visi jaunuosius namie, tikiuosi bandos instinktas suveiks clap_1.gif ir tada jau nebus niekur nieko

o del kameros - musu ir nefilnuos.... neisgali jaunieji sau leist, o mankazkaip ir istikruju nebeiseina pasamdyt, tai galvoju dar biski palauksiu, ne sjie patys ir dar vis metosi ir tada sakysiu - davai perpus ar kazkaip unsure.gif nes man tai ir norisi to filmo, nors savo tai pirma kart paziurejom po 6 metu ir kadangi filmavo biski ne koks profeisoalas tai .... isvada - reikia kad filmuotu, bet reikia kad tai darytu gerai
Atsakyti
maze11 bigsmile.gif Oj laukiam laukiam 4u.gif thumbup.gif Oras tikrai jum ispuole superinis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o ka rengsites? Ar yra kazkokie bendri reikalavimai pirslieniu aprangai nusistoveje?

Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2009 05 06, 17:37)
Sveikos  4u.gif

o ka rengsites? Ar yra kazkokie bendri reikalavimai pirslieniu aprangai nusistoveje?

nezinau ar yra kokie reikalavimai, bet jei ir butu turbut netilpciau i juos biggrin.gif esu nestuke nestuke.gif todel ieskosiu sukneliu paskutinem savaitem, nes kas zino kaip figuryte dar pasikeis wub.gif
Atsakyti
cajole-turiu l. fainą suknytę, bet gal greičiau 2 dienai tikrų...iš rezerved pirkausi, kai buvau nestuke.gif įdėjau va čia:
http://lh5.ggpht.com...12/P8030628.JPG

http://lh6.ggpht.com...40/P8020523.JPG
http://lh6.ggpht.com...12/P8020525.JPG
Atsakyti
mergaites,gal kuri gales pagelbet patarimu. ax.gif man reikia tokiu pompu,na kaip anksciau budavo tokios apvalios ir su slangute,man zaidimui ju reikia neisivaizduoju kur gaut,snd mmaximkej ziejau tai nebuvo,gal kas kur mate esat? 4u.gif
Atsakyti
O kokiuos senukuos neziurejai? Va tokia radau g.gif Gal ir kitokiu vietoj turi. Dar zveju parduotuvej arba turguj, kur zvejybos reikmenim arba pripuciamom valtim prekiauja mirksiukas.gif

Na va, radau filmuotoja vestuvem clap.gif Jauniesiem tiko thumbup.gif Dabar rami dusia, galiu ruostis, kad veselia zibetu thumbup.gif

Mandra Sandra thumbup.gif wub.gif As jauciu silpnybe nesciom moterim... Nes paciai labai patiko but nesciai ir toks jausmas, kad galeciau but ir but amzinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 06 gegužės 2009 - 17:04
niu va merginos susitikau su jaunaj siandien viska issiaiskinom viskas gerai bus... tikiuosi...
bet paskambino kirpeja mano ji man ir sukuosena ir pmakiaza turejo daryt greiciausiai manes negales priimti doh.gif o liko 2 savaites su trupuciu verysad.gif

tai dar ryt vaziuoju pas ja sneketis.... nu bet jei ji mane paves tai neisibaizduoju ka daryt reikes kas mane klaipedoj paiims kai liko 2 savites schmoll.gif
jau nervai nebeklaiko.

ir dar gal zinot kaip palyda turi sueiti i baznycia jei nuotak ives jos tetis?
Atsakyti
Jaunasis laukia prie altoriaus? Mes per seses vestuves darem, kad jau ir palyda stovejo prie altoriaus. Bet siaip eina pirsliai, uz ju poros, tada issiskiria i sonus, gali atsiskirt pamerges nuo pabroliu, gali viena pora i viena puse, kita i kita ir tada ateina jaunoji g.gif

mergaiciuke, na tau ir "sekas" doh.gif Tikiuos man nenutiks taip g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 06 gegužės 2009 - 17:22