QUOTE(babinka @ 2009 05 19, 18:30)
*Na smagu tuomet
**Botanikos sodo ir nereik, reik tiesiog funkcionaliai ir racionaliai panaudoti slypa Jusu reikmems
Kad aplinka atitiktu poreikius
na musų poreikiai- kad erdvu, minkšta ir žalia būtų bėgioti mūsų vaikams. Mums užtenka ir pasisėdėjimo terasoj, klausant paukščių čiulbėjimo, kurio ten netrūksta ir stebint linksmuolę voverytę, kuri bėgioja tvoros viršumi net nesibaimindama. Dar beržynėly šašlykiuko pasikept. O nuolat kasdien vaikščioti su laistytuvu, ravėt, prižiūrėt dar kolkas nesubrendau.
gal ant senatvės..
Bet kaip sakiau augalų bus, tik mimimaliai ir kitamet, kai įsigyvensim, takus pramnisim, laiptus padarysim.
QUOTE(oge @ 2009 05 19, 19:07)
aš biški ne į temą, bet man pamačius nuotraukas pirma mintis kilo - kaip gražu
tikriausiai dėl to, kad žinau kiek darbų reikia nudirbt, kad tą "nuobodulį" pasiekt
vien tai viršutinei aikštelei sulygint, nukast kiek laiko, ir finansinių sąnaudų buvo....
Aišku, geriausia lygus kvadratinis sklypas, bet kad nevisada yra kaip norisi.
Ką turi tą ir bandai daryti .... ir visai man pradėjo labiau patikti toks neeilinis, nei paprasatas lygus...
kiti specialiai šlaitukus darosi....
o mums pati gamta davė.
Papildyta:
QUOTE(babinka @ 2009 05 19, 19:31)
Na taip cia darbo ideta daug
bet svarbu kad jo nereiktu idet dar daugiau paskui priziurint ta aplinka
Va cia visa esme
jei vietoj to šlaito daryti dviejų metrų aukščio atraminę- manau klaikiau žiūrėtusi ir dar klaikiau kainuotų...
suprantama žolę pjauti nebus labai jau juoko darbas, bet jei ten gėlėm kokiom apsodint tai dar didesnis vargas jas prižiūrėt būtų, nei nuo jo žolę pjauti.