Įkraunama...
Įkraunama...

Aplinkos tvarkymas

QUOTE(uolma @ 2010 03 19, 11:33)
Liepos man ir patinka ir naudos yra, ir kvepia skaniai.

su liepa atsargiai... po ja niekas neaugs... Žolė ir ta skurdi pasidaro... + ji leidžia "medų" nuo kurio viskas aplimpa (automobiliai, lauko baldai ir t.t.)

Atsakyti
sveiki,nesuradau temos tinkancios man,tad uzsukau i cia:)gal zinote,kur parduodami gludinti akmenukai,mazdaug 60mm.Ieskau kapams.Kaune karmelavos kapinese daug maciau,bet kur juos parduoda neaisku.
Atsakyti
QUOTE(dana vat @ 2010 05 14, 21:42)
sveiki,nesuradau temos tinkancios man,tad uzsukau i cia:)gal zinote,kur parduodami gludinti akmenukai,mazdaug 60mm.Ieskau kapams.Kaune karmelavos kapinese daug maciau,bet kur juos parduoda neaisku.

As tai visokiu akmenuku senuokuose esu mates. Kilogramais pardavinejami.
Atsakyti
Labas vakaras,
o gal galite ką nors patarti dėl žolytės (vejos), kažkokia skurdi ji pas mus, vietomis labai išretėjusi. Tręšimas, nelabai ir padeda. Kaip galvojate jeigu į tas vieteles kur ji išplikusi pasėti naują žolytę, kad susivienodintų. Bet prieš ta tikriausiai reikia kažkaip paruošti žemę, išdrapakuoti, ar kaip ten viskas darosi papasakokit, nes mes jau viską pamiršę, kaip prieš keletą metų atvažiavusi firma pasėjo. Lauksiu jūsų patarimų, kol lietingi orai, gal visai gerai sudigtų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2010 05 16, 00:51)
Labas vakaras,
o gal galite ką nors patarti dėl žolytės (vejos), kažkokia skurdi ji pas mus, vietomis labai išretėjusi. Tręšimas, nelabai ir padeda. Kaip galvojate jeigu į tas vieteles kur ji išplikusi pasėti naują žolytę, kad susivienodintų. Bet prieš ta tikriausiai reikia kažkaip paruošti žemę, išdrapakuoti, ar kaip ten viskas darosi papasakokit, nes mes jau viską pamiršę, kaip prieš keletą metų atvažiavusi firma pasėjo. Lauksiu jūsų patarimų, kol lietingi orai, gal visai gerai sudigtų cool.gif

Bandykit uzeiti i tema: "Mano veja 2". Ten patars. Siaip jeigu veja ne pirmu metu tai pabandyciau aeruoti ir tada siek tiek atseti tuos plotelius- bent jau man padejo. Tik stebina siek tiek, kad trasos neveikia, nes as siek tiek trasu kai mostelejau tai dabar pjauti reikia kas antra diena.
Atsakyti
sveiki,
as trumpu klausimu:

irenginejant vejos laistymo sistema kokiam gylyje tiesti vamzdzius?

dekui uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2010 05 19, 22:47)
sveiki,
as trumpu klausimu:

irenginejant vejos laistymo sistema kokiam gylyje tiesti vamzdzius?

dekui uz atsakyma

Skirtinguose taskuose bus skirtingas gylis nes reikalingi nuolydziai, gylis paprastai siekia 25-30cm gali buti ir kitaip. Toks gylis reikalingas, kad nebutu pazeidimu veliau idirbant dirva.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2010 04 21, 13:10)
Tiktų prie šulinio veigelė RED PRINCE , ji apie 1,5 m aukščio ir pločio krūmas, žydi 2 kartus user posted image
user posted image

Taip kaip as anksciau nesugalvojau, kaip tik turiu tvenkinio pakrantej dvi vegeles ir jos ten jau per dideles,nors ir karpau,net trukdo dekoratyviniam karklui raitytis ir maniau as jas persodinsiu,bet vietosvis nerasdavfau doh.gif O dabar as jas prie sulinio abi ir perkelsiu thumbup.gif aciu uz ideja
Atsakyti
QUOTE(dana vat @ 2010 05 14, 21:42)

Tokius akmenukus pardavinėja Kauno Granitas. 4u.gif Gal kur ir kitur yra...
Atsakyti
Žmonės, patarkyte. Mes statomė namą, šalia auga obelis, labai graži ir aš labai nenoriu jos kirsti, tačiau sako, kad dėl jos kaltės plis sąmanos ir visa namo siena bus žalia. Gal kas susidūrėte su tokia problema?
Atsakyti
Kaip išnaikinti ant namo augantį vijoklį? jis vis atsinaujina ir lipa sienom, nenoriu namo gadinti.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 08 02, 17:05)
Kaip išnaikinti ant namo augantį vijoklį? jis vis atsinaujina ir lipa sienom, nenoriu namo gadinti.

Į stiebą su švirkštu suleisk 10-15 ml raundapo arba natrio šarmo
(neskiesto, koncentratas turi būti)
Atsakyti