Įkraunama...
Įkraunama...

Aplinkos tvarkymas

QUOTE(Ju' @ 2009 05 05, 18:01)
Esu mačiusi "Shetelig'e" (jei teisingai parašiau), Žirmūnuose prie "Thomas Philips", kelių rūšių buvo, ir dar keletas mane sudominusių dalykėlių... blush2.gif

Dėkui visom parašiusioms, apskambinau ir aplėkiau ir nurodytą statybinių prekių pardę (adresą davė Blogasmeistras.lt) bet ten jau nebesiveža.
Radau senukuose ir shetelig lt. Senukuose pigiau, shetelig'e kažkoks mandresnis bet brangiau. O Ermitaže ir nebežiūrėjau, reikės tel. pasiteirauti.
Atsakyti
Sveikos ,
Gal kuri žinot kokios kainos dabar ruloninės vejos + darbas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 05 07, 10:02)
Sveikos ,
Gal kuri žinot kokios kainos  dabar ruloninės vejos + darbas  blush2.gif

kažkur nuo 25 lt/kvadratas.(tik UŽ VEJĄ) Kiek darbas- labai ivairiai, priklauso nuo to kas daro- firma ar šiaip tuom užsiimantis asmuo.

pagooglinkit, tikrai rasit daug info apie ruloninę veją.

Atsakyti
Tvarkantiem aplinka noreciau pasiulyti naturalia pusu zieve - mulcia. Mes apdejom aplink tiek dekoratyvinius medelius, tiek vaismedzius, krumus. Piktzoles beveik neauga, jei kokia prasiskverbia, tai paimi ir lengvai istrauki, ji neisitvirtina. Estetiskai gerai atrodo. Yra ir kitu privalumu, placiau siame skelbimuke surasyta:
http://www.skelbiu.l....php?id=6013321
Atsakyti
Atleiskit, gal ir buvo temoj mineta..,bet ar nupurskus roundapu pievele, isnyks kiaulpienes, o vejai nieko nenutiks? Neismanau labai, todel bijau tai daryt.. ax.gif Kita plota turime, kur ne speciali veja, bet siaip paprasta zole, bet kiaulpieniu tai... doh.gif Ka konkreciai veikia tas roundapas..?
Atsakyti
Ieškau juodžemio apie Druskininkus, Veisiejus. Gal kas turit informacijos. pasidalinkit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2009 05 11, 10:10)
Atleiskit, gal ir buvo temoj mineta..,bet ar nupurskus roundapu pievele, isnyks kiaulpienes, o vejai nieko nenutiks? Neismanau labai, todel bijau tai daryt.. ax.gif Kita plota turime, kur ne speciali veja, bet siaip paprasta zole, bet kiaulpieniu tai... doh.gif  Ka konkreciai veikia tas roundapas..?

Roundupas nuzydys viska, ant ko papuls.. nebevnt su teptuku tepsyte tiksliai kiekviena piktzole..
Atsakyti
pas mane jau pradejo dygti zolyte, bet dar labiau piktzoles. zolyte vietom tokia reta, reiks priset. kazin pirmiau reikia nupurksti nuo piktzoliu, ar patankint retus plotelius.

Atsakyti
QUOTE(Tinguma @ 2009 05 11, 11:41)
pas mane jau pradejo dygti zolyte, bet dar labiau piktzoles. zolyte vietom tokia reta, reiks priset. kazin pirmiau reikia nupurksti nuo piktzoliu, ar patankint retus plotelius.

nupjaukyte geraiu
Atsakyti
ka nupjauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinguma @ 2009 05 11, 11:57)
ka nupjauti blush2.gif

Nupjauti piktzoles gerai butu, o del pjovimo Jusu veja nesutankes nes jei per retai gausis kupstai kurie siek tiek nuo pjovimo issiples ir uzdengs tarpus, bet taui vistiek bus kupstynas.
as siulau atseti, bet neskubekit kol kas gal dar sudigs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 12 gegužės 2009 - 09:53
QUOTE(Vyckaju @ 2009 05 12, 10:50)
Nupjauti piktzoles gerai butu, o del pjovimo Jusu veja nesutankes nes jei per retai gausis kupstai kurie siek tiek nuo pjovimo issiples ir uzdengs tarpus, bet taui vistiek bus kupstynas.
as siulau atseti, bet neskubekit kol kas gal dar sudigs.

jo ta ir turejau omenije, pnupjauti ir palaukti, gal sudigs dar..seklu misinije buna skirtingiu zoliu, kuriu digsta ne visos iskart.. bent jau pas mane taip buvo.. pradziai vieni pasirode, poto kitokie..
Atsakyti