QUOTE(bezelea @ 2009 06 24, 15:50)
nezinau ka cia man ir daryt
Zodziu pries uzvezant juodzemi man sake kad susiformuociau savo slaituka, po siokio tokio padailinimo uzpuole lietus vakarykstis ir matome rezultata
Viskas teka nuo virsutinio sklypo
Turbut kiek cia betvarkyciau ir versciau zemes - viska nuplaus geras lietus. Zole irgi nuplaus.
Ka daryt
Dije - kaip jusu slaitas? Ar zolyte sutvirtina slaita?
nezinau ka cia man ir daryt
Zodziu pries uzvezant juodzemi man sake kad susiformuociau savo slaituka, po siokio tokio padailinimo uzpuole lietus vakarykstis ir matome rezultata
Viskas teka nuo virsutinio sklypo
Turbut kiek cia betvarkyciau ir versciau zemes - viska nuplaus geras lietus. Zole irgi nuplaus.
Ka daryt
Dije - kaip jusu slaitas? Ar zolyte sutvirtina slaita?
O, matytas vaizdelis, tik nebuvo taip giliai pas mus tokiu kaip antroje foto. Kaip pirmoje foto- tai buvo .
Na ėmiau grėbli ir lyginau iš šonų užversdama tas išgraužas. Tada užpylėm žemių sluoksnį . Tada pasėjo žolytę, klojosi tinklas, jį tvirtino metalo kuolais, ir užpylė mažą sluoksniuką žemių, kurios paskui ir nubiro gerokai. Bet žolyte daugumoj išdygo, pro tinklą išlindo ir jokių išgraužų nera jau kolkas nei po vieno lietaus. Kol nebus žolės kuri šaknimis suaugdama sutvirtina šlaitą- tol jums ir rasis po lietaus tokios išgraužos. O kai bus veja- tikrai nenuplaus ir neišgrauš, nes žolė sulaikys. na nebent klaikios baisingos uraganinės liūtys gal ir padarytų nuošliaužas su visa žole, bet LT tokių nebūna .
Mano patarimas- kreipkites i
Vyckaju forumieti konsultacijos, patarimo, o gal ir pagalbos- tikrai padės ir patars. Nes jis mums viską padarė.