QUOTE(@asta @ 2006 11 13, 10:08)
Na manau,kad megzt reiktų kaip minimum 7numerio virbalais,jei norim,kad toks retas būtų.Aš mezgiau 5,5,tai manau šiek tiek per ploni,bet mezginys gavos tankus ir šiltas....Mezgant 4 reiktų labai ištempt akis,o kad jos vienodos būtų reikia labai įgudusios rankos,o Kastaneda panašu kad jau profė tame reikale
Sutinku visu 100%, nes pati šeštadienį užbaigiau šiuo rašteliu šaliką (šalį, kaip bepavadinsi ). Mezgiau 10 numerio virbalais ir iš plonų siūliukų ir tai man dar nesigavo toks retas mezginys. Aš dar neskalbiau ir nelyginau (nors kiek žinau mocheros lygint kaip ir negalima ), bet nemanau, kad labai į retumą prasitemps. O kai bandžiau megsti su plonesniais virbalais, tai gavosi apskritai pakankamai tankus.
QUOTE(Bitė Plius @ 2006 11 13, 13:53)
Sutinku visu 100%, nes pati šeštadienį užbaigiau šiuo rašteliu šaliką (šalį, kaip bepavadinsi ). Mezgiau 10 numerio virbalais ir iš plonų siūliukų ir tai man dar nesigavo toks retas mezginys. Aš dar neskalbiau ir nelyginau (nors kiek žinau mocheros lygint kaip ir negalima ), bet nemanau, kad labai į retumą prasitemps. O kai bandžiau megsti su plonesniais virbalais, tai gavosi apskritai pakankamai tankus.
o kokio dydžio mezgei ir kiek siūlikų sunaudojai?
šiaip šis raštas labai traukia,reikia nepamiršti to ir megzti platesnį nei noris
Ginija nufotografuotą raštą aš įkėlus į savo darbų albumą,nes labai susidomėję juo merginos,pasižiūrėk
Alina195 šaunuolė
QUOTE(Bitė Plius @ 2006 11 13, 14:53)
Tikrai taip, cia aiskiai matosi, kad labai plonas siulas ir labai stori virbalai.
QUOTE(@asta @ 2006 11 13, 11:08)
Na manau,kad megzt reiktų kaip minimum 7numerio virbalais,jei norim,kad toks retas būtų.Aš mezgiau 5,5,tai manau šiek tiek per ploni,bet mezginys gavos tankus ir šiltas....<...>
jau antrą mezgu 7 numerio virbalais ir toks retas nesigauna.
QUOTE(Sraunius @ 2006 11 13, 18:59)
jau antrą mezgu 7 numerio virbalais ir toks retas nesigauna.
Aš irgi laukiu, kas įdės patį raštą , nes, nors kažkur anksčiau mačiau, dabar niekur nerandu, net ir skraisčių - šalių temoj. Vos ne visas temas perlėkiau....
QUOTE(Giedrutia @ 2006 11 13, 19:08)
Aš irgi laukiu, kas įdės patį raštą , nes, nors kažkur anksčiau mačiau, dabar niekur nerandu, net ir skraisčių - šalių temoj. Vos ne visas temas perlėkiau....
taigi paskaityk temą atydžiau,ryte vienai mezgėjai sakiau,kad raštą įkėlus savo darbų albume,jis mano paraše,spausk,kur parašyta mano darbai
QUOTE(Giedrutia @ 2006 11 13, 20:08)
sewbaz nebespėju per visas temas tą patį raštą dėti
čia yra šalio raštas
Gražių kepuryčių ten yra. Reikės kibti į darbą.
QUOTE(Susiena @ 2006 09 22, 10:06)
labai idomu ar kas bande sita balta salikiuka kur apacioj su garbanelem megzti? labai idomiai atrodo, bet kazkaip is to aprasymo nelabai suprantu kaip cia reikia daryti. Atrodo kad is plonu siulu numegzta ilga juosta, o po to jau sumegzta su storesniais. Kaip manot? Busiu dekinga uz pagalba