Kiek suprantu , čia nunerta juosta , ji sulenkta ir susukta į rožytę nerta laisvai iš mocheros sliūlų , tik aišku , reikia raštelio pavyzdžio nors netingint galima pasinagrinėti ir pačiai
Kiek suprantu , čia nunerta juosta , ji sulenkta ir susukta į rožytę nerta laisvai iš mocheros sliūlų , tik aišku , reikia raštelio pavyzdžio nors netingint galima pasinagrinėti ir pačiai
Kiek suprantu , čia nunerta juosta , ji sulenkta ir susukta į rožytę, nerta laisvai iš mocheros siūlų , tik aišku , reikia raštelio pavyzdžio, nors netingint galima pasinagrinėti ir pačiai
ne, gėlytė tai tikrai nerta atskirai
aš tai palaikau bazuka nuomonę - man irgi atrodo, kad rožytė susukta iš tos nertos juostos...
[quote=JuodaVarna,2006 09 22, 01:33]
ne, gėlytė tai tikrai nerta atskirai
[/quote]
aš tai palaikau bazuka nuomonę - man irgi atrodo, kad rožytė susukta iš tos nertos juostos...
[/quote]
Aš ne viena man pritaria
O rimčiau , tai kažin kam čia ta gėlytė ar tipo šalikėlis apsivyniojai dėl grožio ir ''vsio'' , o gal čia parodytas dar vienas būdas , kaip galima rožytę padaryt
man irgi ta rozyte patinka ir butu idomu kokioj vietoj reiketu ja pritaikyti manau net kaip dekoratyvinis salikelis ji nelabai tiktu,nes ziedas nusvertu visa "salika"
Ieškau žmonių, galinčių pamokyti vaikų namų auklėtinius kokių nors rankdarbių technikų, ar kitų užsiėmimų.