Aciukas Neglaite
Ilgai varinejau po situs puslapius,kaip svecias,ieskodama rastu,modeliu,ideju.Smagu,kad yra daug darbsciu,gabiu mamyciu.Zaviuosi jusu darbais.
Jeigu,galite issiuskite kuri man ruzavos skaros schemute,gal mama nuners ,nes as su vaseliu nelabai draugauju.vitalija.v@vici.lt
Jeigu,galite issiuskite kuri man ruzavos skaros schemute,gal mama nuners ,nes as su vaseliu nelabai draugauju.vitalija.v@vici.lt
Ni to skraiste,ni to bliuskute,ale grazu
O sitas paprastas,bet visai simpatiskas vasarai
QUOTE(moshke @ 2006 03 17, 15:15)
Ni to skraiste,ni to bliuskute,ale grazu
QUOTE(Pavasarine @ 2006 03 16, 12:19)
kaip grazu tai dabar pasakyk, kaip ten apnerei taip fainai? ir as pagalvojau, kad reiktu kitokiu, sunkesniu siulu paieskot, nes mocheriniai is plonycio siulo kutai nea:mmm ir dar, kaip tvirtini gelyte? turiu galvoj tada, kai uzmeti viena salio gala ant kito ir "prisegi"? gal koki plauku sagiuka reik pritaikyt?
Pirma nuneriu punelę iš kokių 22 akių ir ir prikabinu prie šalio ir taip per visą kas ketvirtą akį kažkur (nu ten maždaug, kad lygūs tarpai gautūs). Tada į kilpos viršūnę iš salotinių siūliukų jau nėriau gėlikes, kiekvienas lapiukas iš pynelės po 11 akių gal , tiksliai nepamenu. Ir taip į kiekvienos didelės kilpos viršūnę, po tris mažesnes. Tikiuosi, kad suprantamai paaiškinau , nes sugalvot sugalvoju, o paaiškint nemoku .
Susegimui nunėriau gėlytę ir pritvirtinsiu žiogelį, turbūt geriausia tokiam plonam mezginiui. Jei sagutis bus koks sunkesnis, tai mezginys išsitampyt gali, gali siūlus ištraukyt, suvelt, geriau lengvas užsegimas.
Na aš sau katik baigiau megztis šaliką. Mezgiau paprastai, vieną eilią geromis akimis, kitą blogomis, o po to, jau numezgus paleidu kelias akis. Išėjo smagus plonas šalikėlis, dar planuoju jį padekoruoti karoliukais, veltiniu ar juostutėm kokiom.
Neglaite, taip gražiai apie tavo kūrinį atsiliepia, bet nematau jo - man irgi nerodo
Aš, kaip ir rim@, esu taip pat smalsi.....
QUOTE(vi_ka @ 2006 03 19, 15:28)
Neglaite, taip gražiai apie tavo kūrinį atsiliepia, bet nematau jo - man irgi nerodo
jei neklystu tai čia kalba eina apie tokį žalią šalikėlį,kuris buvo apnertas tokiais kabančiais
matyt Neglaitė bus uždariusi savo albumą arba foto pašalino
O senesnese temose apie salius ir salikelius neklausei ? Merginos jau keliose temose apie ivairius salikelius sneka
Buvau nuotraukas įkėlus į foto.lt, o ten dabar puslapio rekonstrukcija vyksta . Įkeliu dar kartelį, jau per kitur