Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai, šalikai, šaliai

Aciukas Neglaite drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ilgai varinejau po situs puslapius,kaip svecias,ieskodama rastu,modeliu,ideju.Smagu,kad yra daug darbsciu,gabiu mamyciu.Zaviuosi jusu darbais. smile.gif
Jeigu,galite issiuskite kuri man ruzavos skaros schemute,gal mama nuners ,nes as su vaseliu nelabai draugauju.vitalija.v@vici.lt
Atsakyti
Ni to skraiste,ni to bliuskute,ale grazu wub.gif
user posted image
O sitas paprastas,bet visai simpatiskas vasarai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 03 17, 15:15)
Ni to skraiste,ni to bliuskute,ale grazu wub.gif
user posted image
O sitas paprastas,bet visai simpatiskas vasarai
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
noriu pati iš tokių labai plonų ir švelnių siūlų nusimegzti lengvą šaliką, na tokį tinkantį pavasariui , bet kad abi šaliko pusės būtų vienodos ir kilputėm tokiom, nežinau ar kas mane supras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine @ 2006 03 16, 12:19)
kaip grazu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tai dabar pasakyk, kaip ten apnerei taip fainai? ir as pagalvojau, kad reiktu kitokiu, sunkesniu siulu paieskot, nes mocheriniai is plonycio siulo kutai  nea:mmm ir dar, kaip tvirtini gelyte? turiu galvoj tada, kai uzmeti viena salio gala ant kito ir "prisegi"? gal koki plauku sagiuka reik pritaikyt? g.gif

Pirma nuneriu punelę iš kokių 22 akių ir ir prikabinu prie šalio ir taip per visą kas ketvirtą akį kažkur (nu ten maždaug, kad lygūs tarpai gautūs). Tada į kilpos viršūnę iš salotinių siūliukų jau nėriau gėlikes, kiekvienas lapiukas iš pynelės po 11 akių gal g.gif, tiksliai nepamenu. Ir taip į kiekvienos didelės kilpos viršūnę, po tris mažesnes. Tikiuosi, kad suprantamai paaiškinau blush2.gif, nes sugalvot sugalvoju, o paaiškint nemoku doh.gif.
Susegimui nunėriau gėlytę ir pritvirtinsiu žiogelį, turbūt geriausia tokiam plonam mezginiui. Jei sagutis bus koks sunkesnis, tai mezginys išsitampyt gali, gali siūlus ištraukyt, suvelt, geriau lengvas užsegimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 19 kovo 2006 - 10:44
Neglaite - aš nematau nuotraukytės ir nesuprantu apie ką jūs čia g.gif O iš prigimties tai smalsi esu ax.gif
Atsakyti
Na aš sau katik baigiau megztis šaliką. Mezgiau paprastai, vieną eilią geromis akimis, kitą blogomis, o po to, jau numezgus paleidu kelias akis. Išėjo smagus plonas šalikėlis, dar planuoju jį padekoruoti karoliukais, veltiniu ar juostutėm kokiom. biggrin.gif
Atsakyti
Neglaite, taip gražiai apie tavo kūrinį atsiliepia, bet nematau jo - man irgi nerodo
Aš, kaip ir rim@, esu taip pat smalsi.....
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2006 03 19, 15:28)
Neglaite, taip gražiai apie tavo kūrinį atsiliepia, bet nematau jo - man irgi nerodo
Aš, kaip ir rim@, esu taip pat smalsi.....

jei neklystu tai čia kalba eina apie tokį žalią šalikėlį,kuris buvo apnertas tokiais kabančiais g.gif ax.gif
matyt Neglaitė bus uždariusi savo albumą arba foto pašalino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 19 kovo 2006 - 15:58
O senesnese temose apie salius ir salikelius neklausei ? Merginos jau keliose temose apie ivairius salikelius sneka wink.gif
Atsakyti
Buvau nuotraukas įkėlus į foto.lt, o ten dabar puslapio rekonstrukcija vyksta doh.gif . Įkeliu dar kartelį, jau per kitur ax.gif
user posted image

Atsakyti