ir man loretaltl@yahoo.com
QUOTE(VilmaM @ 2005 12 27, 18:39)
O kaip šitos gėlytės daromos?
Aš jau klausinėjau kitose temose apie šį raštelį. Galų gale atsirado kas jau mezgė .
Labai prašau parašykite kaip numegzti tokį šaliką. Man labai gražu.
Labai prašau parašykite kaip numegzti tokį šaliką. Man labai gražu.
QUOTE(burundukas @ 2006 01 16, 16:57)
nors ir turiu raštelį to paskutinio,bet vistiek nemoku
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 01 16, 19:12)
nors ir turiu raštelį to paskutinio,bet vistiek nemoku
Tai man ne šalikėlio rašto reikia, bet tų gėlyčių kur suimtas šalikėlis, o patį šalikėlį aš jau pradėjau megzti, tik gaunasi ne toks retas kaip čia, mezgu 8 nr virbalais, tik mochera pas mane čiut storesnė...
QUOTE(SoJa @ 2006 01 16, 15:44)
Turiu to ružavo šalio schemutę. Jei kam reikia galiu įmesti į pašto dėžutę
SoJa ir man tas ružavas labai patiko, ir man atsiūsk rusrena@one.lt
QUOTE(SoJa @ 2006 01 16, 15:44)
As irgi noriu tokio grozio.... Man schemute man.......!!!!!!!!!!!!!! lauryteva@yahoo.de
QUOTE(SoJa @ 2006 01 16, 16:44)
Labai norečiau. audrone2001@yahoo.com
Ačiū
QUOTE(burundukas @ 2006 01 16, 19:28)
Tai man ne šalikėlio rašto reikia, bet tų gėlyčių kur suimtas šalikėlis, o patį šalikėlį aš jau pradėjau megzti, tik gaunasi ne toks retas kaip čia, mezgu 8 nr virbalais, tik mochera pas mane čiut storesnė...
QUOTE(burundukas @ 2006 01 16, 16:57)
aš tai tas gėlytes labai paprastai mezgiau Uždedi pvz 60 akių ir mezgi geroj pusėj - geros akys, blogoj - blogos... kokioj trečioj eilėj pradedu sumezgti akis: 2 sumezgu, 3 normaliai išmezgu, 2 sumezgu ir t.t. kiekvienoj eilėj vis sumezgu, kol lieka visai nebedaug akių. Ir viskas, tiek to darbo Tikrai nieko sunkaus. Gal suprantamai paaiškinau
Sveikutės,
tikiuosi visoms norinčioms išsiunčiau ružavą šalikėlio schemutę. Jei netyčia, kurią praleidau, prašau man dovanoti ir parašyti asmeninę žinutę
sėkmės mezgant
tikiuosi visoms norinčioms išsiunčiau ružavą šalikėlio schemutę. Jei netyčia, kurią praleidau, prašau man dovanoti ir parašyti asmeninę žinutę
sėkmės mezgant