Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai, šalikai, šaliai

Komplektėlis doh.gif kažkur labai matytas, manau galima rasti rusiškuose forumuose, nepatingėkite ir pabandykite paieškoti www.melisa.ru, bet negarantuoju, kad rasite g.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Ir stalčius atsidarė pamačius
Phildar 440
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 09 17, 21:45)
Taip galima visas siūlų atliekas sunaudot smile.gif

Labai puikus šalikelis! thumbup.gif Norėjau pasiteirauti maždaug, kokie tu kvadratėlių išmatavimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2005 09 19, 18:50)

as irgi noreciau sitokio saliko aprasymo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galetumete padeti. Draugas paprase Kaledom numegzti salika. Jo noras: platus, ilgas, na zodziu, toks kaip dabar madingi. Beda ta, kad niekad nemezgiau saliku. blush2.gif Radau pora pavyzdeliu, bet man reikia, kad kas nors padetu. Kaip suprantu virbalu reikia storu, bet kokio numerio? O kokie siulai yra minksti ir silti ir kiek ju reikia? Cia toks vienas pavyzdelis;
http://news.knitting...40139/discuss/0
Ar sis salikas paprastai numegztas: viena bolga, viena gera akis, ar ne??
Aciu uz pagalba tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2005 12 19, 14:45)
Sveikos. Gal galetumete padeti. Draugas paprase Kaledom numegzti salika. Jo noras: platus, ilgas, na zodziu, toks kaip dabar madingi. Beda ta, kad niekad nemezgiau saliku.  blush2.gif  Radau pora pavyzdeliu, bet man reikia, kad kas nors padetu. Kaip suprantu virbalu reikia storu, bet kokio numerio? O kokie siulai yra minksti ir silti ir kiek ju reikia? Cia toks vienas pavyzdelis;
http://news.knitting...40139/discuss/0
Ar sis salikas paprastai numegztas: viena bolga, viena gera akis, ar ne??
Aciu uz pagalba tongue.gif

Galima megzti vieną gerą vieną išvirkščią, bet mezgant gerą akį reikia virbalą durti ne į akį o po akim, gaunasi pūresnis raštas ir storesnis,
Atsakyti
tai tikrai ne viena neesate susidure su situo rastu (to raudono su gelytem saliko)? o gal turit kokiu kitokiu ideju? jau kelinta diena bandau susirast salikui idomu rasta ir niekaip neissirenku, o kurie patinka, nezinau kaip megzti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2005 12 19, 22:47)
tai tikrai ne viena neesate susidure su situo rastu (to raudono su gelytem saliko)? o gal turit kokiu kitokiu ideju? jau kelinta diena bandau susirast salikui idomu rasta ir niekaip neissirenku, o kurie patinka, nezinau kaip megzti sad.gif

Tai klausk ko nežinai, ar nesupranti manau visos su malonumu tau pagelbės
Tik manau reikia klausti temoje klausiate-atsakome (jei teisingai prisimenu), kiek man išaiškino ten reikia klausimėlius uždavinėti wub.gif
Atsakyti
Įdedu dar ir čia savo darbelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 12 21, 23:27)

Aga,nepaprastai gražu.Gal išduosi kaip tokį rastą galima išmegsti?
Atsakyti

man irgi labai labai grazu 4u.gif gal gali parsayti kokiais siulais mezgei? ir koks rastas? aciu mirksiukas.gif
Atsakyti

Fantastiką!!!!!!!!! Mane labai sudomino kaip apmezgei kraštelius. g.gif Ir jei ne paslaptis kiek dėjai akių. g.gif
Atsakyti