As turejau problemu del pastojimo, tai su seimos gydytojo siuntimu nuejau i Klaipedos universitetines ligonines konsultacini skyriu. Registraturoje del nepastojimo problemu rekomendavo Locaitiene. Ji isklausinejo apie mano ligas, artimu moteru turetas bedas, skyre daug tyrimu. Tyrimu rezultatus paaiskino, skyre vaistus. Paaiskejus, kad esu nescia, skyre griezta rezima, vitaminu, butinu vaistu, sulaukus 5 sav po pastojimo, - padare echo, dave leliuko foto.

Buvau atnesusi saldainiu deze, tai nenorejo imti, sako, - geriau savo vyra palepinkit, kad tinkamai pasidarbavo, o as taigi prie to neprisidejau

Prajuokino kazkaip:lotuliukas:
Po savaiteles susirgau sinusitu, tai LOR prirase galybe vaistu. Net neprisiregistravus nulekiau pas Locaitiene. Prieme, perziurejo paskirtus vaistus, sako, - dauguma draudziami nestukems! Va taip. Liepe guleti kojas uzvertus iki 12 sav., kol didzioji rizika praeis. Dar liepe nueiti pas genetika 12 sav, - del persirgtu infekciju ir buvusiu persileidimu ir sake, kad tada kartos echo. Ir prisake lekti i ligonine, jei tik bus kokiu itarimu.
Atrodo, kad si gydytoja rupestinga, nors ir grieztoka. Gal kas lanketes pas Locaitiene nestumo metu ir galit pasidalyti patirtimi? Ar ji daro planini Cezari (man jis privalomas)?