Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukas - Soske. Privalumai ir trūkumai.

Maniskiui tuoj metukai. Ir jam reikia soskes tik pries uzmiegamt. Pvz einam i lauka, isimetu soske i kisene ( kad ramiau man butu smile.gif ), ir kai griztam namo, isimu is kisenes ( net neprireikia ). Buna ir uzmirstu pasiimt , ir nieko smile.gif
Atsakyti
uoj,musiskis tai sosknis,nezinau kaip seksis atpratinti doh.gif
Atsakyti
Mano pirma mergaite buvo labai tradicine: ciulptuka paeme dar ligonineje ir iki metu naudojo ''pagal paskirti''. Antroji mazule kazkokia keista: jei bandai ikisti ciulptuka, tai spjauna, tarsi tai butu nuodas biggrin.gif Pripazista tik mamytes kruti ir savo pacios kumstuka (paskutiniu metu - du pirstukus). Truputi pavydziu kitiems teveliams, kuriu mazyliai ima ciulptuka, nes juos lengviau nuraminti. Manaja nuraminti - tikra problema.
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 08 18, 10:19)
uoj,musiskis tai sosknis,nezinau kaip seksis atpratinti doh.gif

o maniškis visai neima, nežinau, kaip pripratinti biggrin.gif
Atsakyti
Mano abu soskiniai, na vienas jau nebe, bet jo stazas draugaujant su soske 2,5 metai rolleyes.gif Mažajai gal tiek ilgai neduosiu draugauti su soskyte... 4u.gif
Atsakyti
Mes nuo pat pirmos dienos su soskyte,nezinau kaip butu be jos biggrin.gif
Atsakyti
o mums tute reikalinga kad butu ka grauzti smile.gif mat dydis pats tas.ciulpt neciulpia tik sonus grauzia smile.gif bet as kazkaip labai ir nesiulau blush2.gif o nieko kito kas tiktu grauzimui neitinka ax.gif tad ir zaidzia smile.gif
Atsakyti
Pradzioj maniau, kad apsieisim be soskes, bet nusipirkom, pabandem ir visai nieko, puiki apraminimo priemone smile.gif
Atsakyti
mums 4 men. Pradzioje labai neeme soskytes ir galvojau, kad taip ir gerai. Veliau mama, mociute ir tetos kiso kiso ir ismoke vaika, nors as labai priestaravau, bet tik uzsisuk ir duoda soske. Ir dar mane visaip auklejo, kad blogai darau jog neduodu. tai pradzioj labai nervinausi, kad eme valgyti ta soske, bet dabar aprimau. Duodu tik miegojimui, tai tarsi koks refleksiukas susidare-soske i burnyte, merliuka i rankyte ir ciucia liulia smile.gif
Atsakyti
na pabandyk pakeisti soske.turiu drauge kurios vaikas ima tik rusiska soske. doh.gif
Atsakyti
Puse metu neeme ciulptuko dukryte, nors maniau, kad su juo ji lengviau uzmigtu, nakti prabudus, greiciau vel nusiramintu. Po pusmecio paeme, matyt, atradom jai patinkancia ciulptuko forma. Galiu nuosirdziai pasakyti, kad gyvenimas nuo tada palengvejo. Ir man, ir vaikui, kuriam ji padeda nusiraminti.
Minusa matau viena- ilga jo naudojima ir sunku atpratinima. Taciau tai dar tolima ateitis, del kurios siandien ne itin suku galva
Atsakyti
gal kas turi patirties kai mazius gal del ciulptuko o gal ir ne, nepakankamai issizioja (nepakankamai giliai paima kruti) ir nuolatos zindant skauda, jau du menesius kankinames ir smakriuka prilaikau ir gilyn kisti bandom - niekaip g.gif .
verysad.gif
Atsakyti