as kazkaip irgi pries soskes, neduodu ir neireik
O as duodu soske, tada kai ji nori pati. Nematau as cia nieko blogo yra tokiu dalyku, tikrai negeru, kiuriuos daro vaikam ar dar nescios dare, bet cia jau kita tema
Papildyta:
Pritariu tau
Papildyta:
QUOTE(SuperMeska @ 2009 08 03, 18:25)
Labai geras dalykas tas ciulptukas Niekada nebuvau nusistaciusi pries, kas cia blogo? Priesingai, vaikas su soske nusiramina.
Pritariu tau
Ko ant tu ciulptuku pykt?
As pamenu dar GN gydytoja ant soskiu baisiausiai pyko,mol ner cia ko,nori vaikas zyst duok kruti ir pan.Pirmus menesius nedaviau tiutes,pati soske buvau,bet apie 3menesi pradejau siulyt.Zindau iki sios dienos,soskes jokios blogos itakos nepadare,dabar soskes isikirte kasosi dantenas .
As pamenu dar GN gydytoja ant soskiu baisiausiai pyko,mol ner cia ko,nori vaikas zyst duok kruti ir pan.Pirmus menesius nedaviau tiutes,pati soske buvau,bet apie 3menesi pradejau siulyt.Zindau iki sios dienos,soskes jokios blogos itakos nepadare,dabar soskes isikirte kasosi dantenas .
maniskis visai neeme soskes
as tai uz soske, kudikio nusiraminimo budas juk ciulpimas...jam butina kaika ciulpt, o be soskes ciulpia pirstus... kokia is to nauda? manau daug sunkiau atpratint vaika nuo soskes nei nuo kumscio... juk ranku vaikui nesurisi jau vien del to soske geriau
mano merginai jau trys men. su puse, labai aktyviai ciulpia savo rankytes, marskineliu, sukneliu ir kitu rubeliu galus, zajsliukus, zodziu viska, kas tik papuola, noretusi pratint prie ciulptuko, bet GN gydytojai, seseles ir visas priziurintis personalas vare ziauria propaganda pries tai, taj kazkaip nedrasu dar pamenu kaip gazdino, jog irasys i vaiko sveikatos kortele jei duosim
Maniske tiutes nenori visai. Tik bandau jai i burnyte ja ikisti, o ji susiraukia ir stumia liezuviuku lauk Nupirkau kitokios formos tiute, nes manem, kad ta forma jai netinka, bet tai naujai tiutei net burnytes nepraveria, taip lupytes suspaudzia. Vadinasi, netinkama forma, pirmoji geriau Kartas nuo karto pasiulau, bet vis atsisako. Matyt, ciulpimo poreikis nera toks stiprus, kad reiketu. Vienu sunkumu bus maziau, nes nereikes atpratinti nuo soskes Be to, nieko pries tiutes as neturiu, o atvirksciai, man atrodo, kd jei vaikui ji reikalinga, tai reikia duoti. Dauguma vaiku uzaugo su tiute ir nieko neatsitiko O rankytes, pirktsukus ciulpti pradeda, kai nori valgyti Dar laizo zaisliukus, kuriuos gali su rankyte prinesti prie burnytes, ji taip pradeda pazinti pasauli
QUOTE(JanytesMamyte @ 2009 08 09, 21:02)
.....bet GN gydytojai, seseles ir visas priziurintis personalas vare ziauria propaganda pries tai, taj kazkaip nedrasu dar pamenu kaip gazdino, jog irasys i vaiko sveikatos kortele jei duosim
net nesitiki, negi jau visai smegenines uzspaustos tiem medikam. Fanatizmas(kitaip nzn kaip pavadint) susijes su zindymu,soskiu nedavimu/davimu,pieno nutraukinejimu ir etc, net siurpina mane.
mes irgi UZ soske kai grizom is ligonines, mazius vis neramus budavo, bet valgyt nenoredavo vis "urgzdavo", trindavo veideli kur papuole, taigi jau nuo pirmuju gyvenimo dienu duodam soske jam jos daznaii nereikia, vos tik uzmiega - iskart isspjauna o nakti irgi pravercia, kol pienuka pasidarau
As duodu savo maziukui soske, kai matau, kad jis negali nusiraminti ir uzmigti.
Duodu, paciulpia jis ja,nusiramina, uzmiega ir meta ja :)
Duodu, paciulpia jis ja,nusiramina, uzmiega ir meta ja :)