QUOTE(Aleksiusha @ 2009 05 03, 23:29)
Sveikos mamytes
Noreciau atidaryti temele apie ciulptukus kaip pratinote, ar esate pries ciulptukus? Kada atpratinote ir kaip?
mano situacija yra tokia: Kai tik pagimdziau buvau nusistacius pries ciulptukus, ir net savo mamai neleidau kai ta kiso mano maziukei dar ligoninej soske, sakiau kad mums tu nesamoniu nereikia.
dabar mano mazei jau beveik 2 men. ir niekaip negaliu jai ikisti soske nors ir kaip noreciau, nes ziuriu pas drauge ciulpia sau ir ramu, o maniske vis nerami verkslena, kisa kumscius i burna (net iskarto povalgius), tai galvoju kad ta soske vis del to reikalingas daiktas, bet kad dabar niekaip maniske jos nenori ciulpti.
Gal kas kokiu patarimu turit?
pas mus tokia pat situacija. Bandziau ikist tuti, bet deja nepavyko ir augam be jo. As taip pat mamai neleidau soskes duot, buvau nusiteikus pries juos, pirmaji menesi nedaviau, o jau kai ejo antrasis menuo kisau ir kisau visokiausias soskes, ivairiu formu, bet
...O taip gerai butu nors miegui mum tute
. Na o del atpratinimo sutinku, kad sunku, taciau vistiek teks atpratint nuo kruties ir supimo, bus lygiai tas pats, kaip atpratint nuo soskes, nes miegam mes tik taip
gailiuosi, kad nuo pirmuju dienu nedaviau soskes, gal butu emes, va vyro sesuo dave soske ir maitina pati, is pradziu sunkiai eme jos vaikas kruti, bet ji buvo uzsispyrus pati maitint ir sugebejo savo kudiki soske uzkist kai reikia ir pati maitin jau 8men