Sveikutes
mano mazoji neeme ir neima soskes, neikisi jai jos, suspaudzia lupytes ir vsio nesuprantu kodel taip yra geriau savo dzemperiuko krasta pasiulpes ar merliuka koki, bet tik ne soske gerai nors tiek, kad lb rami vaikas yra tai reiskiasi uzaugsim be tiutes, jei jau beveik 8 men nereikejo tai ir nebereiks
Na man tute laaabia geras pagalbininkas Nezinau ar uzmigtu be jos
Turejau net dvieju formu zindukus, bet kai duodavau savo maziukei, tai taip spjaudavo kad iki lovos galo skrisdavo neeme ir viskas, tik va paskui ismoko nykstuka paciulpti, tai jau buvau issigandusi, kisdavau soske, kad tik nekistu nyksciuko, bet niekaip. Na ir ka, nereikejo nei zinduko, nei dabar pirstuko, viskas susitvarke
Sveikos mergaites! Noriu patarimo, mano dukrytei trys menesiai, o soskes niekaip neima, vis bandau ikist karts nuo karto, tai jai tik zaidimas - as kisu, o ji su liezuviu stumia. Kai zyzia masinoj taip ir zaidziam, bent jau neverkia. O uzmiega ji savo nyksciuka ciulpdama. Galvoju, ar verta bekisti ta soske? Mama sako, pirsciuko neatimsi, po to labai sunku atpratinti. Geriau soske. Kaip manot, ar labai blogai kai pirciuka ciulpia?
QUOTE(Peachgirl @ 2009 11 04, 16:31)
Sveikos mergaites! Noriu patarimo, mano dukrytei trys menesiai, o soskes niekaip neima, vis bandau ikist karts nuo karto, tai jai tik zaidimas - as kisu, o ji su liezuviu stumia. Kai zyzia masinoj taip ir zaidziam, bent jau neverkia. O uzmiega ji savo nyksciuka ciulpdama. Galvoju, ar verta bekisti ta soske? Mama sako, pirsciuko neatimsi, po to labai sunku atpratinti. Geriau soske. Kaip manot, ar labai blogai kai pirciuka ciulpia?
Man ta pati situacija buvo. Nekisau as po to to zinduko, nors ir buvau issigandusi, kad pradejo nyksti ciulpti. Manau atpras, juk jie vis kazka naujo suranda, tegul pasidziaugia
Manajai dabar nereikia nei nyksciuko nei zinduko tuo labiau.
Sekmes
O kiek iki kokio amziaus pirsciuka ciulpe?
Na labai labai tikiuosi, kad ir jai taip bus
Sveikos mamytes,patarkit kaip atpratinti didzke 21men nuo soskes?.niekur be jos negali(jokiu sansu uzmigt be jos).
o Mazylis nuo gimimo soskes neiima...nors kartais pazaidzia..pakandzioja...
o Mazylis nuo gimimo soskes neiima...nors kartais pazaidzia..pakandzioja...
QUOTE(Peachgirl @ 2009 11 04, 16:46)
O kiek iki kokio amziaus pirsciuka ciulpe?
kažkur nuo 3 iki 6 mėnesiu. Tikrai atpras
pirmas vaikas mano augo su čiulptuku, bet beveik jo nereikęjo, tai metų dar nebuvo, kai pametė, o antroji visai jo neima, tai idedi tai išspjauna ir žiaukčeja, tai ir nekišu, geriausias čiulptukas jai yra jos nykščiukas
QUOTE(Peachgirl @ 2009 11 04, 16:31)
maniškė negavo soskės. apie trijų mėn amžiaus atrado pirštuką, bet greit pati pamiršo. dabar 10mėn nei soskės, nei piršto nereik. draugės sūnus irgi panašaus amžiaus nečiulpia pirštuko, nors soskės negavo. tiesa, abu vaikai yra žindomi. teko skaityti, kad mišiniais maitinamiems kūdikiams soskė reikalinga, nes sumažina staigios mirties sindromo riziką.