Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2009 05 07, 11:18)
mielos kepejeles,

prasau patarkit, kaip padaryti torta masina?? darysiu meduti. Masina skirta metuku berniukui. Taciau, kas ja uzsako noretu raudono vabalo, nu to vw bitlo, kaip ji padaryti???
ar bent jau kaip paprasta masinyte padaryti?
o ta Cipciuko raudona masina tai superine, gal galetu papasakoti, kaip ja dare?  ax.gif

eglejk papuosimu temoje yra
masina. Spauk pirma nuoroda, atsidarys rusiskas psl, ilgai kraunasi, tai palauk. Ten yra pizingsniui parodyta, kaip ta torta masina padaryt. As pati dariau is meducio pagal tai, labai viskas gerai ir aiskiai ten parodyta. Kad pamatyti viska tame psl reikia paspausti mygtuka "skrytyj tekst", atsidarys pilnas vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 05 07, 08:43)
Todėl ir užsiminiau, kad dar man reiktų tokių juostų - apklijavai aplink apačią ir gražu, ramu ir greita lotuliukas.gif

mergaites apie kokias juostas cia kalbat  blush2.gif apsvieskit prasau  ax.gif

Na aš su urgita@ pagalba tuoj turėsiu šitokias žalias juostas (yra tokios pat ir ružavos). Ačiū jai už tai labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

na ir dar tokių juostelių norėčiau prasimanyti (jų irgi yra įvairių komplektukais), su jom irgi galima, manau, ir raštą įspausti ir juosteles iškirpti/išspausti ornamentuotas ax.gif Nežinau gal ir dar kokių kitokių variantų galima aptikti, aš daugiau nežinau, nusitaikiau į šitokias lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Taigi, po siandienos nesekmiu atnesu tikraja zodzio prasme nelabai vykusi torta... (o kad zinotumet nesekmes doh.gif ) is tikro jis ne taip turejo atrodyt.. bet merginos, kurios lankosi kepejeliu plepesiuose, zino kame reikalas... verysad.gif Nezinau kaip jis atlaikys kelione, nes turejo buti puosta beze, bet.. teko grietinele papuosti.. servetele sudreko nuo grietineles verysad.gif ir siaip man jis toks... verysad.gif Suo pagal torta didokas, bet planavau didesniam tortui ji, o reikejo mazo.

Suo is Cipciuko mases tortu dengimui, tortas "Snickers".
Ir is vis, net lipdant figurele buvo dideliu nesklandumu doh.gif na buna dienu lyg tycia...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 07 gegužės 2009 - 17:29
Mano barbike ax.gif biksvitas su grietinele ir perteptas braskiu dzemu, apuosimai is sviestinio kremo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 07, 15:27)
Taigi, po siandienos nesekmiu atnesu tikraja zodzio prasme nelabai vykusi torta...

Suo kaip tikras!!!!gal ir apturejai nesekmiu,bet tortas tikrai grazus!!!!
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 07, 15:34)
Mano barbike  ax.gif  biksvitas su grietinele ir perteptas braskiu dzemu, apuosimai is sviestinio kremo

thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa, ta ale zole daryta su antgaliu zolei, pirma karta isbandziau. Bet su beze geriau gaunasi, na tikroviskiau (spejau ir su ja isbandyt, kol nenubego doh.gif ), o su grietinele labai nutrukineja kazkaip doh.gif Kremas realiai kaip visad ryskesnis doh.gif
Atsakyti
eiwile .....tavo auksinės rankos , arba didelė meilė mamai sutveria tokį grožį wub.gif
eglejk ....sutepiau stačiakampį tortą , ant jo dėjau mažą apvalų ( kapotą ) , tada viską išpjaustynėjau taip kaip priklauso mašinai , iš medaus torto , nėra sunku tai padaryti schmoll.gif
Domi95....o aš tokių roželių dar nemoku padaryti , tiesiog nebandžiau ax.gif ....graži tavo Barbė wub.gif
Rugiagele ....kur mano pagalys , tuoj vėl gausi per pirdę wink.gif.....kaip tau gali beze laikytis , jei toks drėgnas tortas , servetėlė net peršlapusi .....tortas puikus kaip ir tas šuniukas ant jo thumbup.gif , šiltas , naminis wub.gif ....nevyk dievo į medį schmoll.gif

Na parašiau litanija , ir rodau savo tortą , užsakymas , berniukui , foto gavau iš užsakovės .....norą išpildžiau , gerai , ar blogai - spresti jai ir jums .

Kaip visada , dirbti buvo malonu , mano " ištikimoji " , visų baubas mane ir vėl nepavedė , tik viena bėda , kad ją nudažyti ryškiai , labai sunku doh.gif , tai tamsios rudos spalvos taip ir neižgavau ( tiksliau galėjau tą padaryti , bet reikia turėti sąžinės , tiek dažų varyti į vaikams skirtą tortą ).

Yra foto sesija , gal ne visai žingsnis po žingsnio , bet gal kam ir pravers ( tiesa idėsiu ją vėlai , kai niekas netrukdys tongue.gif ) , nes į vieną žinutę aš jos neitalpinsiu , tiek foto neleidžia kelti , tai , kad neisiterptų su komentaru , palauksiu , kol užmigsite lotuliukas.gif

Vidui Medaus tortas , puošta beze , dažyta amerikoniškais , košės tirštumo dažais , kas žalia - gelis iš tūtelių ( MAXIMOSE yra pirkti ) , ir blizgūs karoliukai .

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nerealuūs tavo torčiukai Cipciuk wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jis nera dregnas tas mano tortas, cia sudreko nuo grietineles, kai tik ta zolyte apacioje padariau... unsure.gif

Meskinas labai labai grazus!!! wub.gif Itariu beze geriausiai tinka ant medaus torto... nes jau bijosiu ant kokiu kitokiu ja deti.. unsure.gif
Atsakyti

Cipciukas ,jau tortas meskinas koks didelis ir grazus,mmm wub.gif wub.gif wub.gif ...skanumelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 07 gegužės 2009 - 19:06
bigsmile.gif ale grozis,klausykit o jus ta meskuti bagal forma kepet,ar ispjaustet,nu bet ir turit rankas kad man nors dalelyte lotuliukas.gif labai jau grazus,bet ir didelis gana gavosi,oi vaikai bus patenkinti toki grozi pamate,saunuole ka cia daugiau bepridursi.... 4u.gif
Atsakyti
Nu jau meskino grozis bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif swoon.gif swoon.gif Kaip pliusinis!!!!
AS irgi nooooriu meskiukooooo cray.gif cray.gif
Atsakyti