Inocka,nedrisk daugiau sakyti,kad tau kazkas nepasiseke,nes tortas kaip paveiksliukas
PO tokiu vaizdeliu,man nekyla noras savo tortus cia kelt,nes nublanksta visiskai.
Cipciuk,labai grazus darbas,rozes labai grazios bet cia nieko naujo,pas jus visda viskas TOBULA
Domi95,tavo tortukas mane pralinksmino,man labai patiko jo sypsena
Einu dabar daryt savo torto bet nedesiu,nes bus geda
Naitas- gyvenu Lt, kdl pagalvojai, kad ne?
Daividija- nejuokink, nedrisk taip kalbeti, tai ka man apie savo "tortus" kalbeti, palyginus su tavim as neverta net sitam forume buti...
Dar siandien bandysiu daryt bandymus su grietinele, bandant isvest standzios grietineles recepta
Daividija- nejuokink, nedrisk taip kalbeti, tai ka man apie savo "tortus" kalbeti, palyginus su tavim as neverta net sitam forume buti...
Dar siandien bandysiu daryt bandymus su grietinele, bandant isvest standzios grietineles recepta
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 23, 13:40)
Naitas- gyvenu Lt, kdl pagalvojai, kad ne?
todėl, kad sakei, jog ta masė nevalgoma.. ir aš taip maniau, bet... klydau.. namų darbo masė valgoma, ir visai skaniai. o va UK tai masė mūsų skoniams nevalgoma. Todėl pagalvojau, kad ne LT gyveni.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 11:19)
Na želiuką tu gali padzibuoti tik plakta grietinėle .
Turiu tų šokoladų , man jie be galo patogūs ir tikrai skanūs , tik pas mane juodas ir sviesesnis , o dryžuoto , nemačiusi , jei ne paslaptis , kiek jis ten kainuoja , čia virš 5 litų - brangokas malonumas
Turiu tų šokoladų , man jie be galo patogūs ir tikrai skanūs , tik pas mane juodas ir sviesesnis , o dryžuoto , nemačiusi , jei ne paslaptis , kiek jis ten kainuoja , čia virš 5 litų - brangokas malonumas
Aš irgi praeitą kartą pirkau Lenkijoje, tai apie 2 litus kainavo.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 11:43)
tik tu man paaiškink , kas ten toks tįso tarp ratų per kapšas , žiūriu bet nesuprantu
ai, Cipciukas, jau ir anūkytę turit, o va kas ten "per kapšas" tai ir nežinot Taigi čia mašiniukAS. :
Reikia padaryti tos pirmos zinutes, kur visos nuorodos atsakyti ir nukopinti i nauja langa, (kol dar supermama sitos temos neuzdare) kur atidarynesite nauja tema, tik paskui sitos temos reiktu ideti dar nuoroda. Galiu dabar atidaryti, bet neturiu laiko ieskoti tortu, nes esu ne namie o Utenoje.
Jei ka, sakykit, ikelsiu tik nuorodas
Jei ka, sakykit, ikelsiu tik nuorodas
Mergaites, tema atidariau
Jeigu norite, galite i kita zinute sudeti tortus
Jeigu norite, galite i kita zinute sudeti tortus
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.