migle79,tortas kaip is atviruko,nuostabu!!
QUOTE(*AMRI* @ 2009 05 05, 15:51)
O kokio diametro formoj keptas pagrindas?Ir jei vietoj stiklines kakavos deciau miltus(nelabai megstu sokoladiniu tortu) ar nieko nenutiktu?
Torto blynai kepami keptuveje, virykles virsuje, ne orkaiteje . nelabai isivaizduoju sito torto skonio be kakavos, t.y. balta biskvita su sviestiniu karameliniu kremu . Geriau jau kepti pagal visai kita recepta. Nevisada pasiteisina skonis, pakeitus tam tikrus ingriedientus. Sitas tortas ir turi buti sokoladinis.
QUOTE(Migle79 @ 2009 05 05, 16:26)
Morkų tortas.
ogo koks tortas, o papuosimas koks grazus, toks svelnus
Migle79, tavo tortas tikra pasaka kaip pirktinis
nu pirktinio tokio grožio niekur nemačiau, bent jau aš, čia kur kas gražesnis, ir papuošimais ir vidaus originalumu ir šonų papuošimu, be jokių skrupulų šaunus torčiukas, šaunuolė
QUOTE(Migle79 @ 2009 05 05, 16:26)
O kaip cia padaryta tos rozeles? nu man taip grazu jos.. ir sonai atrdo kaip po viena kruopele lipdyti...
Papildyta:
Gal kas netycia kur uzmatet internete, kaip nulipdyt zmogu-vora? Na as pvz.turiu, bet gal yra kur paeiliui parodyta kaip lipdyt.. nu nesigauna nors tu ka..
QUOTE(Inočka @ 2009 05 05, 17:45)
Torto blynai kepami keptuveje, virykles virsuje, ne orkaiteje . nelabai isivaizduoju sito torto skonio be kakavos, t.y. balta biskvita su sviestiniu karameliniu kremu . Geriau jau kepti pagal visai kita recepta. Nevisada pasiteisina skonis, pakeitus tam tikrus ingriedientus. Sitas tortas ir turi buti sokoladinis.
Mane labai vilioja sis kremas,tai gal galetumet patarti koki pagrinda daryti(isskyrus sokoladini)?
Migle, labai gražus torčiukas, matyti, kad kruopštaus darbelio daug įdėta, šaunuolė - tavo išvis man labai patinka papuošimai ir fotkės
-----------
Na aš irgi nedrąsiai atsinešu parodyt kokį tortą sumeistravau Neužmėtykit akmenimis, nes pirmą kart susiminkiau cukrinę masę Ją dariau pagal Meian receptą - labai miela tešlytė gavosi, lengvai pasidarė - tik va papuošt su ja tai man sunkiai sekėsi, visų pirma per plonai iškočiojau, bijodama kad gali neužtekt visam tortui apdengt, bet viskas gerai baigėsi, niekur neplyšo - viskas kaip turi būt o su visais nelygumais dar ateityje pakariausiu
Tiesa, tortas viduje taip pat Meian'os "Bananinis". Prapjauto torto nuotrauką ir mano komentarą galite pažiūrėti čia. Ačiū, Meian, už skanutėlį tortuko receptuką Rekomenduoju visoms išsikept ir paragaut, nes tikrai labai skanus
-----------
Na aš irgi nedrąsiai atsinešu parodyt kokį tortą sumeistravau Neužmėtykit akmenimis, nes pirmą kart susiminkiau cukrinę masę Ją dariau pagal Meian receptą - labai miela tešlytė gavosi, lengvai pasidarė - tik va papuošt su ja tai man sunkiai sekėsi, visų pirma per plonai iškočiojau, bijodama kad gali neužtekt visam tortui apdengt, bet viskas gerai baigėsi, niekur neplyšo - viskas kaip turi būt o su visais nelygumais dar ateityje pakariausiu
Tiesa, tortas viduje taip pat Meian'os "Bananinis". Prapjauto torto nuotrauką ir mano komentarą galite pažiūrėti čia. Ačiū, Meian, už skanutėlį tortuko receptuką Rekomenduoju visoms išsikept ir paragaut, nes tikrai labai skanus
Tau dar palyginus labai gražiai gavos, mano bandymas dengti šia mase patyrė fiasko, bet bandysiu dar kartą, nes reikia, maloni, viskas gaunasi, bet lygiai padengt visi trupinukai išryškėja
Labas vakaras, noriu paklausti, iš marcipaninės masės noriu padaryti figurėlę, kiek laiko aš ją galiu laikyti padarytą?Man reikia gegužės pabaigai tai patarkit kada daryti, ar galima dabar, ar palaukti?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 05, 18:30)
O kaip cia padaryta tos rozeles?
Rožės padarytos iš obuolių apvirtų cukriniame sirupe, kai kurios verda spalvotą sirupą
Papildyta:
Rožės iš obuolių vaizdinė medžiaga
sveiki,mergaites noriu paklausti,zadu torta puosti gyvomis rozemis,tik nezinau ar verta, kazin kiek laiko geles isbus ir nenuvys?