Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

migle79,tortas kaip is atviruko,nuostabu!!
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 05 05, 15:51)
O kokio diametro formoj keptas pagrindas?Ir jei vietoj stiklines kakavos deciau miltus(nelabai megstu sokoladiniu tortu) ar nieko nenutiktu?

Torto blynai kepami keptuveje, virykles virsuje, ne orkaiteje schmoll.gif . nelabai isivaizduoju sito torto skonio be kakavos, t.y. balta biskvita su sviestiniu karameliniu kremu g.gif . Geriau jau kepti pagal visai kita recepta. Nevisada pasiteisina skonis, pakeitus tam tikrus ingriedientus. Sitas tortas ir turi buti sokoladinis.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 05 05, 16:26)

Morkų tortas.

ogo koks tortas, o papuosimas koks grazus, toks svelnus wub.gif
Atsakyti
Migle79, tavo tortas tikra pasaka kaip pirktinis thumbup.gif
Atsakyti
nu pirktinio tokio grožio niekur nemačiau, bent jau aš, čia kur kas gražesnis, ir papuošimais ir vidaus originalumu ir šonų papuošimu, be jokių skrupulų šaunus torčiukas, šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 05 05, 16:26)
user posted image

Morkų tortas. Receptas čia. Daugiau nuotraukų čia.

O kaip cia padaryta tos rozeles? ax.gif nu man taip grazu jos.. ir sonai atrdo kaip po viena kruopele lipdyti... wub.gif
Papildyta:
Gal kas netycia kur uzmatet internete, kaip nulipdyt zmogu-vora? Na as pvz.turiu, bet gal yra kur paeiliui parodyta kaip lipdyt.. nu nesigauna nors tu ka..
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 05, 17:45)
Torto blynai kepami keptuveje, virykles virsuje, ne orkaiteje  schmoll.gif . nelabai isivaizduoju sito torto skonio be kakavos, t.y. balta biskvita su sviestiniu karameliniu kremu  g.gif . Geriau jau kepti pagal  visai kita recepta. Nevisada pasiteisina skonis, pakeitus tam tikrus ingriedientus. Sitas tortas ir turi buti sokoladinis.

Mane labai vilioja sis kremas,tai gal galetumet patarti koki pagrinda daryti(isskyrus sokoladini)?
Atsakyti
Migle, labai gražus torčiukas, matyti, kad kruopštaus darbelio daug įdėta, šaunuolė - tavo išvis man labai patinka papuošimai ir fotkės mirksiukas.gif
-----------

Na aš irgi nedrąsiai atsinešu parodyt kokį tortą sumeistravau blush2.gif Neužmėtykit akmenimis, nes pirmą kart susiminkiau cukrinę masę blush2.gif Ją dariau pagal Meian receptą - labai miela tešlytė gavosi, lengvai pasidarė - tik va papuošt su ja tai man sunkiai sekėsi, visų pirma per plonai iškočiojau, bijodama kad gali neužtekt visam tortui apdengt, bet viskas gerai baigėsi, niekur neplyšo - viskas kaip turi būt thumbup.gif o su visais nelygumais dar ateityje pakariausiu blush2.gif

Tiesa, tortas viduje taip pat Meian'os "Bananinis". Prapjauto torto nuotrauką ir mano komentarą galite pažiūrėti čia. Ačiū, Meian, už skanutėlį tortuko receptuką 4u.gif Rekomenduoju visoms išsikept ir paragaut, nes tikrai labai skanus wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 05 gegužės 2009 - 18:21
Tau dar palyginus labai gražiai gavos, mano bandymas dengti šia mase patyrė fiasko, bet bandysiu dar kartą, nes reikia, maloni, viskas gaunasi, bet lygiai padengt visi trupinukai išryškėja blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras, noriu paklausti, iš marcipaninės masės noriu padaryti figurėlę, kiek laiko aš ją galiu laikyti padarytą?Man reikia gegužės pabaigai smile.gif tai patarkit kada daryti, ar galima dabar, ar palaukti? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 05, 18:30)
O kaip cia padaryta tos rozeles?  ax.gif

Rožės padarytos iš obuolių apvirtų cukriniame sirupe, kai kurios verda spalvotą sirupą mirksiukas.gif
Papildyta:
Rožės iš obuolių vaizdinė medžiaga 4u.gif
Atsakyti
sveiki,mergaites noriu paklausti,zadu torta puosti gyvomis rozemis,tik nezinau ar verta, g.gif kazin kiek laiko geles isbus ir nenuvys?
Atsakyti