Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu man su galva ir negerai, bet kai prase torto, tai sake, turi buti toks, kad kai ji pamatytu tai pasakytu OGOGO. VAt Cipciuko tprtas tai tikrai OGOGO.
Bet jau tiek to

As gi dar su vienu tortuku (5,6 kg) atejau hihihi.gif Tiesa, tas knyga buvo 5,8 kg.

Cia Napoleonas pagal vienos mociutes is Rokiskiu receptuka, idesiu veliau. Papuostas beze. Prase ant torto pavaizduoti saule ir menuli, ten paveiksliuka patys nupese. Tai nezinau, kiek ten panasumu yra su saule ir menuliu.

Tai va, jei kartais nesuprasit, kas ten per pesinys, tai informuoju - saule ir menulis lotuliukas.gif

user posted image

O stai cia tas pesinys, kuri man pateike. Nezinau, kiek pavyko igyvendinti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 23 gegužės 2009 - 09:46
Domi 95 .....na mašiniuką matau , tai jau gerai , bet ir varliuko kažkas yra tongue.gif ....tik tu man paaiškink , kas ten toks tįso tarp ratų per kapšas , žiūriu bet nesuprantu unsure.gif

Inočka.....matau gražią saulę wub.gif , ir mėnulį wub.gif , kuri būčiau dariusi truputi didesnį ( ilgesniais , išsikišusiais galais ) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 23 gegužės 2009 - 09:46
INOCKA man irgi atrodo kad tu cia pajuokaut sugalvojai sakydama kad nevykes tortukas, jis labai labai dailutis, man labai patiko krasteliu rastelis thumbup.gif

CYPCIUK
tavo tortukas toks elegantiskas, labai puosnutis atrodo, gal gali imest antgalio foto su kuriuo darai ta rasteli 4u.gif as kaip ir Rimami labai labai laukiu rozyciu fotosesijos rolleyes.gif

domi95, as pritariu naito nuomonei, tobulet yra kur, bet atpazinti galima, tai juk svarbiausia, simpatiskas masiniukas thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir grožybių padavėt merginos bigsmile.gif bis.gif bis.gif bis.gif

aš ir laukiu rožių fotosesijos mirksiukas.gif nors reikia pradėt praktikuotis, o netik fotosesijas žiūrėt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 23 gegužės 2009 - 09:48
Neramuole ....aš tokius ornamentus nedarau su antgaliais schmoll.gif , tai susukta , rudo kepimo popieriaus tūtelė ( baltas popierius silpnesnis , gali plyšti ) , nukirpta maaaaaaaažytė skylutė , ir ---pirmyn , legvai spaudžiasi , patogu dirbti thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 23 gegužės 2009 - 09:52
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 10:50)
Neramuole ....aš tokius ornamentus nedarau su antgaliais schmoll.gif  , tai susukta , rudo kepimo popieriaus tūtelė ( baltas popierius silpnesnis , gali plyšti ) , nukirpta maaaaaaaažytė skylutė , ir ---pirmyn , legvai spaudžiasi , patogu dirbti  thumbup.gif

o as ieskau ieskau antgalio su mazyte skylute doh.gif biggrin.gif prie progos bus ismeginta, aciu tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 22, 20:54)
Eglejk ...kokia graži mašinikė  wub.gif  bigsmile.gif  wub.gif  bigsmile.gif ....nors sėsk ir važiuok  lotuliukas.gif

aciu labai 4u.gif
si ryta dar mersedes zenkla i prieki istatem lotuliukas.gif

Inockos ir Cipciuko tortukai kaip visuomet nuostabus thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 23, 08:03)
Na aš savo tokį apsiverkusų mašiniuką idėsiu. Biskvitas perteptas aviečių uogienę ir grietinėle (su žėle)  rolleyes.gif

o si masina mane labai pralinksmino biggrin.gif
Atsakyti
Na yra ir antgalis , aš jį turiu , bet tiesiog su tūtelia lengviau , ji minkštutė , jauti kiek gali spausti , aš ir šokolado ornamentus taip darau - su ja smile.gif .
Atsakyti
[quote=Inočka,2009 05 23, 10:42]

as irgi aiskiai matau saule ir menuli, inocka kopija atitinka orginala thumbup.gif , o va man napaleona neiseina iskept, nemoku tesla padaryt, bet ranku kol kas nenuleidau cool.gif prasau patarimo, turiu padaryt zele tortuka, sakykit ar ji imanoma kaip nors papuost, ar tik supilstyt ir viskas, gal klausimukas ne visai i tema g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 11:02)
Na yra ir antgalis , aš jį turiu , bet tiesiog su tūtelia lengviau , ji minkštutė , jauti kiek gali spausti , aš ir šokolado ornamentus taip darau - su ja  smile.gif .

aisku unsure.gif as lenkijoj nusipirkau sokolado maiselyje, ji merki i vandeni 5 minutems, po to prakerpi mazyte skylute ir piesi, si kart radau pakeli su dryzuotu sokoladu numiesta, matysiu kas gausis istirpinus biggrin.gif
Atsakyti
Na želiuką tu gali padzibuoti tik plakta grietinėle .

Turiu tų šokoladų , man jie be galo patogūs ir tikrai skanūs thumbup.gif , tik pas mane juodas ir sviesesnis , o dryžuoto , nemačiusi unsure.gif , jei ne paslaptis , kiek jis ten kainuoja , čia virš 5 litų - brangokas malonumas wink.gif
Atsakyti
Na mano mašina lb universali-su sparnais (buvo gaila, nesunaudoti viso biskvito,tai truputuka prifantazavau ) blush2.gif lotuliukas.gif

Norejau paklaus, kaip manot ar butu standesne grietinele, jai idetuciau isplaktu kiausinio baltymu su cukrumi(tokia morengine mase), zinoma cia gamybos procese ir plius zelatinos g.gif ??

Pirktiniuose ekleruose buna lb standi ir skani grietinele, isivaizduoju kokia pasaka butu su tokia aptepinet torta doh.gif thumb_yello.gif

O siaip tortu nelebai noriu dengti cukrinem masem, nes gaila naudot produktus ir leisti pinigus, kai po to ta mase neskani ir nevalgoma, ypac kai gamini naminiaim vartojimui. Isbandziau neseniai visus sviestinius kremus. Bet siaip jau lb man riebu, saldus sviestukas ir tiek, tiesa dar nebandziau su rududu, gal kada teks.. Dar norejau paklaust kam kaikuriuose receptuose, reikia kondencuota piena ilgai virti?? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 23, 11:42)
As gi dar su vienu tortuku (5,6 kg) atejau hihihi.gif Tiesa, tas knyga buvo 5,8 kg.

blink.gif ir kaip pasveri tokius gigantus doh.gif

QUOTE(Domi95 @ 2009 05 23, 12:29)
O siaip tortu nelebai noriu dengti cukrinem masem, nes gaila naudot produktus ir leisti pinigus, kai po to ta mase neskani ir nevalgoma, ypac kai gamini naminiaim vartojimui. Isbandziau neseniai visus sviestinius kremus.

spėju, ne LT gyveni... unsure.gif UK ? bigsmile.gif
Atsakyti