Nu man su galva ir negerai, bet kai prase torto, tai sake, turi buti toks, kad kai ji pamatytu tai pasakytu OGOGO. VAt Cipciuko tprtas tai tikrai OGOGO.
Bet jau tiek to
As gi dar su vienu tortuku (5,6 kg) atejau Tiesa, tas knyga buvo 5,8 kg.
Cia Napoleonas pagal vienos mociutes is Rokiskiu receptuka, idesiu veliau. Papuostas beze. Prase ant torto pavaizduoti saule ir menuli, ten paveiksliuka patys nupese. Tai nezinau, kiek ten panasumu yra su saule ir menuliu.
Tai va, jei kartais nesuprasit, kas ten per pesinys, tai informuoju - saule ir menulis
O stai cia tas pesinys, kuri man pateike. Nezinau, kiek pavyko igyvendinti
INOCKA man irgi atrodo kad tu cia pajuokaut sugalvojai sakydama kad nevykes tortukas, jis labai labai dailutis, man labai patiko krasteliu rastelis
CYPCIUK tavo tortukas toks elegantiskas, labai puosnutis atrodo, gal gali imest antgalio foto su kuriuo darai ta rasteli as kaip ir Rimami labai labai laukiu rozyciu fotosesijos
domi95, as pritariu naito nuomonei, tobulet yra kur, bet atpazinti galima, tai juk svarbiausia, simpatiskas masiniukas
CYPCIUK tavo tortukas toks elegantiskas, labai puosnutis atrodo, gal gali imest antgalio foto su kuriuo darai ta rasteli as kaip ir Rimami labai labai laukiu rozyciu fotosesijos
domi95, as pritariu naito nuomonei, tobulet yra kur, bet atpazinti galima, tai juk svarbiausia, simpatiskas masiniukas
Nu ir grožybių padavėt merginos
aš ir laukiu rožių fotosesijos nors reikia pradėt praktikuotis, o netik fotosesijas žiūrėt
aš ir laukiu rožių fotosesijos nors reikia pradėt praktikuotis, o netik fotosesijas žiūrėt
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 10:50)
Neramuole ....aš tokius ornamentus nedarau su antgaliais , tai susukta , rudo kepimo popieriaus tūtelė ( baltas popierius silpnesnis , gali plyšti ) , nukirpta maaaaaaaažytė skylutė , ir ---pirmyn , legvai spaudžiasi , patogu dirbti
o as ieskau ieskau antgalio su mazyte skylute prie progos bus ismeginta, aciu tau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 22, 20:54)
Eglejk ...kokia graži mašinikė ....nors sėsk ir važiuok
aciu labai
si ryta dar mersedes zenkla i prieki istatem
Inockos ir Cipciuko tortukai kaip visuomet nuostabus
Papildyta:
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 23, 08:03)
Na aš savo tokį apsiverkusų mašiniuką idėsiu. Biskvitas perteptas aviečių uogienę ir grietinėle (su žėle)
o si masina mane labai pralinksmino
[quote=Inočka,2009 05 23, 10:42]
as irgi aiskiai matau saule ir menuli, inocka kopija atitinka orginala , o va man napaleona neiseina iskept, nemoku tesla padaryt, bet ranku kol kas nenuleidau prasau patarimo, turiu padaryt zele tortuka, sakykit ar ji imanoma kaip nors papuost, ar tik supilstyt ir viskas, gal klausimukas ne visai i tema
Papildyta:
aisku as lenkijoj nusipirkau sokolado maiselyje, ji merki i vandeni 5 minutems, po to prakerpi mazyte skylute ir piesi, si kart radau pakeli su dryzuotu sokoladu numiesta, matysiu kas gausis istirpinus
as irgi aiskiai matau saule ir menuli, inocka kopija atitinka orginala , o va man napaleona neiseina iskept, nemoku tesla padaryt, bet ranku kol kas nenuleidau prasau patarimo, turiu padaryt zele tortuka, sakykit ar ji imanoma kaip nors papuost, ar tik supilstyt ir viskas, gal klausimukas ne visai i tema
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 11:02)
Na yra ir antgalis , aš jį turiu , bet tiesiog su tūtelia lengviau , ji minkštutė , jauti kiek gali spausti , aš ir šokolado ornamentus taip darau - su ja .
aisku as lenkijoj nusipirkau sokolado maiselyje, ji merki i vandeni 5 minutems, po to prakerpi mazyte skylute ir piesi, si kart radau pakeli su dryzuotu sokoladu numiesta, matysiu kas gausis istirpinus
Na mano mašina lb universali-su sparnais (buvo gaila, nesunaudoti viso biskvito,tai truputuka prifantazavau )
Norejau paklaus, kaip manot ar butu standesne grietinele, jai idetuciau isplaktu kiausinio baltymu su cukrumi(tokia morengine mase), zinoma cia gamybos procese ir plius zelatinos ??
Pirktiniuose ekleruose buna lb standi ir skani grietinele, isivaizduoju kokia pasaka butu su tokia aptepinet torta
O siaip tortu nelebai noriu dengti cukrinem masem, nes gaila naudot produktus ir leisti pinigus, kai po to ta mase neskani ir nevalgoma, ypac kai gamini naminiaim vartojimui. Isbandziau neseniai visus sviestinius kremus. Bet siaip jau lb man riebu, saldus sviestukas ir tiek, tiesa dar nebandziau su rududu, gal kada teks.. Dar norejau paklaust kam kaikuriuose receptuose, reikia kondencuota piena ilgai virti??
Norejau paklaus, kaip manot ar butu standesne grietinele, jai idetuciau isplaktu kiausinio baltymu su cukrumi(tokia morengine mase), zinoma cia gamybos procese ir plius zelatinos ??
Pirktiniuose ekleruose buna lb standi ir skani grietinele, isivaizduoju kokia pasaka butu su tokia aptepinet torta
O siaip tortu nelebai noriu dengti cukrinem masem, nes gaila naudot produktus ir leisti pinigus, kai po to ta mase neskani ir nevalgoma, ypac kai gamini naminiaim vartojimui. Isbandziau neseniai visus sviestinius kremus. Bet siaip jau lb man riebu, saldus sviestukas ir tiek, tiesa dar nebandziau su rududu, gal kada teks.. Dar norejau paklaust kam kaikuriuose receptuose, reikia kondencuota piena ilgai virti??
QUOTE(Inočka @ 2009 05 23, 11:42)
ir kaip pasveri tokius gigantus
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 23, 12:29)
O siaip tortu nelebai noriu dengti cukrinem masem, nes gaila naudot produktus ir leisti pinigus, kai po to ta mase neskani ir nevalgoma, ypac kai gamini naminiaim vartojimui. Isbandziau neseniai visus sviestinius kremus.
spėju, ne LT gyveni... UK ?