http://www.channel4....-05-19_p_1.html
nieko naujo, bet gal kam pravers, - parodyta kaip pasidaryti rozes ir papuosti pyragelius
Mergaites, paemiau darba, kuri nesugebejau atlikti tinkamai
Labai zavejausi Cipciuko Komunijos tortu, man jis nuostabus, jis man buvo kaip pavyzdis, bet mano tas toli grazu nuo Cipciuko.
Jis man kaz koks nedadarytas, norejau geltona daryt, kaip Cipciuko, bet prase visiskai balto. Zodziu nepavyko man lygiai ji aptept, tai sugalvojau tas nesamones, dzibukus padaryt, siek tiek paslepe trukumus.
O jau kaip pergyvenu, kad nepatiks
Viduje trapusis su ivairiais kremais tortas (prie progos parasysiu recepta), puosta beze, papuosimai is Cipciuko mases
Labai zavejausi Cipciuko Komunijos tortu, man jis nuostabus, jis man buvo kaip pavyzdis, bet mano tas toli grazu nuo Cipciuko.
Jis man kaz koks nedadarytas, norejau geltona daryt, kaip Cipciuko, bet prase visiskai balto. Zodziu nepavyko man lygiai ji aptept, tai sugalvojau tas nesamones, dzibukus padaryt, siek tiek paslepe trukumus.
O jau kaip pergyvenu, kad nepatiks
Viduje trapusis su ivairiais kremais tortas (prie progos parasysiu recepta), puosta beze, papuosimai is Cipciuko mases
Inočka Tu gal juokauji?kaip toks fantastisko grozio tortas gali nepatikti?
bet tai jau kaip kruopsciai jis papuostas,man tai LABAI LABAI GRAZUS
Papildyta:
Inočka galima paklausti vat zvake ir ta virvute tokia perlamutrine tai cia dazai ar milteliai?
bet tai jau kaip kruopsciai jis papuostas,man tai LABAI LABAI GRAZUS
Papildyta:
Inočka galima paklausti vat zvake ir ta virvute tokia perlamutrine tai cia dazai ar milteliai?
Inočka, nu neįsižeisk, bet tau galvoj negerai jei manai kad čia kažkas "netinkamai" nuostabus, šventiškas be galo iškilmingas tortas tie dzibukai kaip tik šventiškumo priduoda, man jie labai ten visur tinka
QUOTE(Inočka @ 2009 05 23, 00:34)
Gal užpyksi Inočka bet tau ....
.....labas , ką tik papuošiau tortuką .....jubiliejui , auksinės vestuvės , užsisakė jį prieš pora mėnesių , aš labai laukiau kada reik jį daryti , man jis pasirodė įdomus .
Apačia " NEVĖŽIS " viršus " ANANASINIS " ......visas apteptas sviestiniu kremu , dengtas pirktine mase , roželės iš balto šokolado ( padažytos ) , lapeliai cukriniau , ornamentas - beze .
O dabar einu imerksiu rankas į šaltą vandenį , nes ištino nuo ornamento spaudimo
---------------------------------------------
Čia iš viršaus .....
------------------------------
Apačia " NEVĖŽIS " viršus " ANANASINIS " ......visas apteptas sviestiniu kremu , dengtas pirktine mase , roželės iš balto šokolado ( padažytos ) , lapeliai cukriniau , ornamentas - beze .
O dabar einu imerksiu rankas į šaltą vandenį , nes ištino nuo ornamento spaudimo
---------------------------------------------
Čia iš viršaus .....
------------------------------
Ne nu šiandien aš nedarmai ilgai pavakarojau - kiek tortų pažėrėt
Inočka, nematau prie ko prikibt viskas iki smulkmenų labai dailu ir žavu Man irgi pats sunkiausias dalykas - tai užtept lygiu sluoksniu beze ant lakšto bandžiau plačiu ilgu karštu sausu peiliu - tai kaip ir nieko tada išsilygina, kentėt galima - čia reik Cipciuko pamokėlės, kaip ji daro
Cipciuk, jūsų labai prašmatnus tortas labai gražu tikrai O tos rožės kai man jos nesigauna - tai jūsiškės lišniau gražios atrodo Nu nieko, kada nors ir aš jas "perkasiu" nes noro pakankamai pas mane yr
Inočka, nematau prie ko prikibt viskas iki smulkmenų labai dailu ir žavu Man irgi pats sunkiausias dalykas - tai užtept lygiu sluoksniu beze ant lakšto bandžiau plačiu ilgu karštu sausu peiliu - tai kaip ir nieko tada išsilygina, kentėt galima - čia reik Cipciuko pamokėlės, kaip ji daro
Cipciuk, jūsų labai prašmatnus tortas labai gražu tikrai O tos rožės kai man jos nesigauna - tai jūsiškės lišniau gražios atrodo Nu nieko, kada nors ir aš jas "perkasiu" nes noro pakankamai pas mane yr
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 03:06)
Ačiū RiMami , man tovo pagyrimas tikrai svarbus ....o rožių sesiją aš idėsiu , gal ir sekmadienį , nes reikia geltonų , o aš jų neturiu ....gal kiek bus jums lengviau ,o tau jos tikrai išeis , nes kaip sakai noro yra
Cipciuk, jūs auksas laaaaaaaabai lauksiu rožyčių fotosesijos
Na aš savo tokį apsiverkusų mašiniuką idėsiu. Biskvitas perteptas aviečių uogienę ir grietinėle (su žėle)
Na man pats viosai nieko masiniukas, zinomo iki jusu visu dar toli, beto, vanduo kazko issikyrte is sokolado cukraus pudros
O siaip tai tie dantys ir akys is mikrobangeje išvirusios cukrines mases, kuri išsipūte ir poto suketejo. Šokoladas, tai biski pienuku praskiestas, taij gal del to ten pavandrnijo, bet kaip namianiam vartojimui, mat visai patinka toks smagumas
Na man pats viosai nieko masiniukas, zinomo iki jusu visu dar toli, beto, vanduo kazko issikyrte is sokolado cukraus pudros
O siaip tai tie dantys ir akys is mikrobangeje išvirusios cukrines mases, kuri išsipūte ir poto suketejo. Šokoladas, tai biski pienuku praskiestas, taij gal del to ten pavandrnijo, bet kaip namianiam vartojimui, mat visai patinka toks smagumas
QUOTE(Inočka @ 2009 05 23, 01:34)
man tai labai tvarkingas ir proginis tortas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 03:26)
.....jubiliejui , auksinės vestuvės ,
aš tai ėjau prasiplaut akis, prieš apžiūrint tokį grožį
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 23, 09:03)
treniruokis dar bet mašiniuką atpažinti galima
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 22, 20:13)
Servetėlių Kaune didelis pasirinkimas AREVITOJE ( visokių spalvų ) , taip pat URMO BAZĖJE , pas mus yra IKI parduotuvėje , keletas dydžių , esu mačiusi ir MAXIMOSE .
Labai ačiū visoms už informaciją
QUOTE(Inočka @ 2009 05 23, 00:34)
Nu jei čia netinkamai atliktas darbai, tai koks tada tinkamai Man ta pasaka, kaip gražu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 01:36)
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 02:26)
Eina sau.. koks grožis
Domi95 mašiniukas kaip mašiniukas
Aš ir dariau, bet net minčių netruiu dar čia rodyt