Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(davija @ 2009 05 22, 16:16)
nežiūrėkit mano boružei į akis lotuliukas.gif kadangi naktį dariau ir nebeturėjau cukraus pudros nė gramo, tai nesugalvojo jau nieko geriau...

lotuliukas.gif bet miela boruze smile.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 22, 17:18)
TORTAS MEDUTIS,PUOSTA BEZE.

super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 05 22, 19:21)
Turbūt kvailas klausimas  blush2.gif , kur jūs perkate tas servetėles, kur po tortais? Labai neieškojau, bet akis neužkliuvo blush2.gif

man irgi rūpi. Aš mačiau Arevitoj, Kaune, Šv.Gertrūdos 39. Viena balta arba rožinė kainuoja 40 centų, "auksinės" ir "sidabrinės" po 60 ar 80 centų.. daugiau tai niekur nemačiau. Maxima neturi, apklausiau mirksiukas.gif

Inočka, su šokoladinėm rožėm ar teisingai supratau: rožių žiedams formuoti gaminama tešla (medus ir šokoladas), o šokoladiniams lapeliams nulieti gaminamas glaistas.. ? Kaip tik pasiruošiau mišinuką žiedui gaminti.. bet dar taip ilgai laukti.. rytojaus vakaro.. arba porytojaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 22 gegužės 2009 - 18:09
Servetėlių Kaune didelis pasirinkimas AREVITOJE ( visokių spalvų ) , taip pat URMO BAZĖJE , pas mus yra IKI parduotuvėje , keletas dydžių , esu mačiusi ir MAXIMOSE . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 22 gegužės 2009 - 19:14
SAKYKIT,O JEI TORTAS PADENGTAS GANASU,GALIMA JI PUOSTI BEZE?
IR JEIGU GANASUI GAMINTI NAUDOCIAU TRIUFELIUS JUODO SOKOLADO,AR BUTU GERAI?NA IR DAR VIENAS KL:KIEK MAZDAUG GRIETINELES REIKTU PAPUOSIMUI.TORTUKAS NEDIDELIS 23 YSTRIZAINES.
Atsakyti
Galima puošti beze . smile.gif

O ką tu būtent nori daryti iš tos grietinėlės ? , pilnai visą tortą puošti , ar tik truputi padzibuoti ? g.gif .
Atsakyti
NA AS NORIU PDARYTI GANASA IR APTEPTI VISA TORTA
Atsakyti
klausinejau klausinejau kaip sumeistrauti masina, tai stai jau ir rodausi smile.gif

viduje, zinoma medutis, dengtas Meian mase, nudazytas raudonai, ratai ir veidrodeliai is zefyru tongue.gif

didesne foto galite mamatyti PASPAUDE CIA
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 05 22, 18:21)
Jau kokie grožiai visų bigsmile.gif  MB parodau tortus, tai stebisis neatsistebi, kad taip gražiai galima padaryti. Vis mokausi mokausi ir neinau kada pati išdrysiu pabandyti 4u.gif

Turbūt kvailas klausimas  blush2.gif , kur jūs perkate tas servetėles, kur po tortais? Labai neieškojau, bet akis neužkliuvo blush2.gif

As servetelesperkutomas philips ten visokiu dydziu irspalvu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2009 05 22, 20:29)
NA AS NORIU PDARYTI GANASA IR APTEPTI VISA TORTA


Ai tu klausi kiek reikia pilti darant ganašą , iš duotos normos ganašo išeina labai nedauk , 2 normų tikrai reikės , tai atitinkamai ir grietinėlės dvigubai ....jei aš gerai tave supratau unsure.gif


Eglejk ...kokia graži mašinikė wub.gif bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif ....nors sėsk ir važiuok lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 22 gegužės 2009 - 19:56
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 22, 10:54)
Ai tu klausi kiek reikia pilti  darant ganašą , iš duotos normos ganašo išeina  labai nedauk , 2 normų tikrai reikės , tai atitinkamai ir grietinėlės dvigubai ....jei aš gerai tave supratau  unsure.gif
Eglejk ...kokia graži mašinikė  wub.gif  bigsmile.gif  wub.gif  bigsmile.gif ....nors sės ir važiuok  lotuliukas.gif

ACIU UZ ATSAKYMA 4u.gif EINU DARYTI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 05 19, 10:46)
Tokios gelytes daromos taip: pirmiausia dubenelyje reikia sustingdyti labai tvirtos bespalves zelatinos (su dideliu zelatinos kiekiu). Kai sustingsta, atskiram indelyje pasiruosiam spalvotos zelatinos, leidziam jai atvesti (turi buti jau bepradedanti tirsteti, bet dar skysta). Tada imamas svirskas, i ji pritraukiama spalvotos zelatinos, uzdedama adata, smeigiama i tos bespalves zelatinos dubenelio centriuka, pradedama svirksti, ir svirskas palengva traukiamas i virsu (taip bespalveje zelatinoje gaunasi spalvota juostele).



Labai aciu Meian, dar norejau pasitikslinti, koks svirkstas tinka darbui - paprastas didesnio turio medicininis ar yra kazkoks specialus konditerinis? Medicininio adatos gan smulkios ir siauros, ar galima prasvirksti jau aptirstejusia zelatina?

Dar gal vienas durnas klausimas - kadangi pats gaminys gaunasi kietas, suprantu, kad jis naudojamas labiau kaip papuosimas torto virsui o ne atskiras desertas. Kaip ta dalis tada tvirtinama prie tarkim zelatininio torto pagrindo? Gal turetumete kokiu pavyzdziu parodyt, kaip atrodo visas tortas?

Labai aciu uz jusu laika ir atsakyma 4u.gif
Atsakyti
eglejk ,masinyte wub.gif wub.gif wub.gif labai grazi ir dar su numeriais thumbup.gif,labai daug darbo ideta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 22 gegužės 2009 - 21:50