Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 22, 09:19)
tikrai taip smile.gif

o kiek čia iš tos normos išeis-užteks vienam tortui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 21, 15:48)
tortas Snikers recepte netikslumas - 2 stiklinės miltų, 1 stiklinė cukraus 4u.gif

o kondensuota pieną tam kad nevirt galima dėt rududu? ar nepagadins visko, labai jau tas virimas nuobodus
Atsakyti
Sveikutes,
oi, kiek groziu prisiziurejau blink.gif thumbup.gif
As receptu nepasidalinsiu su jumis, tik parodysiu musu krikstynu torta mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2009 05 22, 10:12)
o kondensuota pieną tam kad nevirt galima dėt rududu? ar nepagadins visko, labai jau tas virimas nuobodus

As darau su RUDUDU. Dedu 2 sluoksnius rududu+svestas+riesutai, ir viena grietineles. man taip skaniau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 10 17, 15:56)
Bet tortų jau neperku kurį laiką, nes po darbo konditerijoje pamatai daug subtilybių, kurios man visai neapetitiškos atrodo.

hihihi.gif
ai, tik šiaip sau paklausiau - o kai darote tortą, laižote pirštus? rolleyes.gif

mačiau tokių "laižančių" šeimininkių... gaila, nėra veidelio tokio, kad jausmą savo išreikščiau..
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2009 05 22, 11:15)
As receptu nepasidalinsiu su jumis, tik parodysiu musu krikstynu torta  :

nagi labai gražus wub.gif
kas darė? kur pirkot? kiek kainavo? LT/ UK/USA? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 22, 13:48)
nagi labai gražus  wub.gif
kas darė? kur pirkot? kiek kainavo? LT/ UK/USA?  rolleyes.gif

Aciu wub.gif Man ir labai grazus, bet skoniu nelabai pasizymejo. Cia tortuka dareme Libane. Kadangi cia silta, tai ir totrukas tik is biskvito, trupuciu kremo, kazkas panasaus i grilijaza ir riesutai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2009 05 22, 16:32)
Aciu  wub.gif Man ir labai grazus, bet skoniu nelabai pasizymejo. Cia tortuka dareme Libane. Kadangi cia silta, tai ir totrukas tik is biskvito, trupuciu kremo, kazkas panasaus i grilijaza ir riesutai.  bigsmile.gif

Li-ba-ne? mega_shok.gif
tiesą sakant, galvojau, kad afrikietiški tortai skiriasi nuo europinių...
Kaip įdomu būtų pamatyti tų vietinių tortų vaizdų... gal turite blush2.gif ? ar vistik tortai ir Afrikoje tortai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 17, 15:21)
cool.gif galvą patarčiau dengti kokia nors, kad ir saldainine mase, ar Meian mase, nes su šokoladu tai vargų vargelis doh.gif bet padaryti įmanoma 4u.gif

QUOTE(Inočka @ 2009 05 17, 15:28)
nemanau, kad su mase dengti galva bus gerai, labai daug reiktu dazu, kad butu tokia tamsi spalva, nebent daryti sokoladine - saldainiu mase, yra papuosimu temoje.

prisiduodu su ataskaita tongue.gif žodžiu didžiausias ačiū Inočkai
už parekomnduotą šokoladinę - saldaininę masę bigsmile.gif pirmą kart iš vis masę dariau, nu šita, beprotiškai fantastiška, kočiok ką nori ir lipdyk kaip nori thumbup.gif tai ja ir padengiau galvą.
Olesta, pabandyk kada taip boružėms galvas puošt, labai paprasta...

nežiūrėkit mano boružei į akis lotuliukas.gif kadangi naktį dariau ir nebeturėjau cukraus pudros nė gramo, tai nesugalvojo jau nieko geriau...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 22, 16:13)
Li-ba-ne? mega_shok.gif
tiesą sakant, galvojau, kad afrikietiški tortai skiriasi nuo europinių...
Kaip įdomu būtų pamatyti tų vietinių tortų vaizdų... gal turite  blush2.gif ? ar vistik tortai ir Afrikoje tortai?  rolleyes.gif

Siaip tai Libanas save labiau Viduriniajai Azijai priskiria, mano galva, ne Afrikai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 05 22, 17:16)
prisiduodu su ataskaita tongue.gif žodžiu didžiausias ačiū Inočkai
už parekomnduotą šokoladinę - saldaininę masę bigsmile.gif pirmą kart iš vis masę dariau, nu šita, beprotiškai fantastiška, kočiok ką nori ir lipdyk kaip nori thumbup.gif tai ja ir padengiau galvą.
Olesta, pabandyk kada taip boružėms galvas puošt, labai paprasta...

nežiūrėkit mano boružei į akis lotuliukas.gif kadangi naktį dariau ir nebeturėjau cukraus pudros nė gramo, tai nesugalvojo jau nieko geriau...
user posted image

Mielas boruziukas labai wub.gif
Atsakyti
user posted image
TORTAS MEDUTIS,PUOSTA BEZE.
Atsakyti
Jau kokie grožiai visų bigsmile.gif MB parodau tortus, tai stebisis neatsistebi, kad taip gražiai galima padaryti. Vis mokausi mokausi ir neinau kada pati išdrysiu pabandyti 4u.gif

Turbūt kvailas klausimas blush2.gif , kur jūs perkate tas servetėles, kur po tortais? Labai neieškojau, bet akis neužkliuvo blush2.gif
Atsakyti