mamkaa
Cia tik sokoladas kaltas. As darau visada is karunos, tai super gaunas, o jeigu baltas, tai princas.
Viena karta nupirkau kitoki balta, pigesni, tai š gavos, ismeciau, net saldytuve po 3 dienu gulejimo pradejo riebala skirt.
Suvalgyk, nes vistiek roziu nepadarysi is tokio sokolado.
O jei del proporciju, tai as dedu 100 gr. + 1 valg. saukstas naturalaus medaus su kaupu.
Jeigu 50 gr. sokolado, tai 1 arbatinis saukstelis su kaupu
QUOTE(Inočka @ 2009 05 22, 00:22)
O kas tau neiseina su tais sparnais , padaryk maketa ir ispjauk is mases.
Arba padaryk sparnus is balto sokolado. Nupiesk ant popieriaus padaryk apvada ir uzpildyk visa plota sokoladu, gali ten padaryti rasta o krastelius paimk su sakute ir kol sokoladas dar skystas padaryk tokias juosteles i sonus, bus kai sparniuku plaukuciai. Dek i saldytuva, jie tau siek tiek issilenks, truputuka, gerai atrodys.
Nezinau tik ar suprantomai paaiskinau
O del kaklo....
padaryk ta kakla ir ta vieta, kuria smeigsi i torta ikisk i balta sokolada, tegu apstingsta, tik tada kisk i torta, sokoladas nepraleidzia dregmes
Arba padaryk sparnus is balto sokolado. Nupiesk ant popieriaus padaryk apvada ir uzpildyk visa plota sokoladu, gali ten padaryti rasta o krastelius paimk su sakute ir kol sokoladas dar skystas padaryk tokias juosteles i sonus, bus kai sparniuku plaukuciai. Dek i saldytuva, jie tau siek tiek issilenks, truputuka, gerai atrodys.
Nezinau tik ar suprantomai paaiskinau
O del kaklo....
padaryk ta kakla ir ta vieta, kuria smeigsi i torta ikisk i balta sokolada, tegu apstingsta, tik tada kisk i torta, sokoladas nepraleidzia dregmes
as ir buvau is maketo issikirpus psarnus, bet mase man gavosi kazkokia trapi labai, neelastinga... Tiesiog negalejau padaryt taip kaip norejau. Teks daryt kitaip. Bet va sakau, bijau ryt ryta patupdziu gulbes ant torto sestadieni rasti tik cukraus balute....
QUOTE(Fregata @ 2009 05 21, 23:49)
as ir buvau is maketo issikirpus psarnus, bet mase man gavosi kazkokia trapi labai, neelastinga... Tiesiog negalejau padaryt taip kaip norejau. Teks daryt kitaip. Bet va sakau, bijau ryt ryta patupdziu gulbes ant torto sestadieni rasti tik cukraus balute....
Fregata, tai gi parasiau ka reikia daryt, kad nebutu balos
padaryk ta kakla, ir ta vieta, kuria smeigsi i torta ikisk i balta sokolada, tegu apstingsta, tik tada kisk i torta, sokoladas nepraleidzia dregmes
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 21, 23:43)
Mergaites paglebekite, man meismanelei . Bnadziau daryti rozes is sokolado ir nesigauna nors tu ka . Pasidaraiu as ta mase (50 g. sokolado ir suakstelis medaus) puse dienos laikiau saldytuve, ji sustingo, atsignybau as jo truputi ir bandziau daryti roze, bet man ta mase per skysta pasidaro, tysta. Del ko? gal per letai dirbu ir nuo rankusilumos istysta? Ir dat ar kociojau lapelius per maiseli, tai siaubingai lipo prie to maiselio. o del recepto nu kad 520 g sokolado tai aisku, o tai kiek tas suakstelis medaus, kupinas nekupinas, ir kokio naturalaus ar dirbtino? o ra galej oneiseiti man jas padaryti del to kad as naudojau netikra sokolada, o porkau tokias pinigeliais sveriama sokolada glazurai?
na ir kalusimu as cia jums apyliau tikiuosi gauti atsakymus, nes labai niezti nagus pabandyti, tos mases neismeciau, palikau saldytuve. ryt bandysiu vel.
Papildyta:
Cipciuk, tortas nuostabus, nezinau kodel bet man jis toks braskemis kvepiantis
na ir kalusimu as cia jums apyliau tikiuosi gauti atsakymus, nes labai niezti nagus pabandyti, tos mases neismeciau, palikau saldytuve. ryt bandysiu vel.
Papildyta:
Cipciuk, tortas nuostabus, nezinau kodel bet man jis toks braskemis kvepiantis
...a pablūdai moterie , imk 100 g. ir dar damesk 2 gabaliukus ir normalų valgomą ( sriubinį ) šaukštą medaus , jei aš dedu 100 g, man per skysta būna , dar dametu 2 mažus gabaliukus , tada o ...ir tik PRINCAS be kalbų
Fregata ,,,kokio bieso tu ją tupdysi ryt , tupdyk šeštadienį
aciu mergaites uz atsakyma greita.
Cipciuk rasiau 50 gramu o is to piktumo kad nesigauna gavosi 520
Cipciuk rasiau 50 gramu o is to piktumo kad nesigauna gavosi 520
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 22, 00:53)
...a pablūdai moterie , imk 100 g. ir dar damesk 2 gabaliukus ir normalų valgomą ( sriubinį ) šaukštą medaus , jei aš dedu 100 g, man per skysta būna , dar dametu 2 mažus gabaliukus , tada o ...ir tik PRINCAS be kalbų
Fregata ,,,kokio bieso tu ją tupdysi ryt , tupdyk šeštadienį
Fregata ,,,kokio bieso tu ją tupdysi ryt , tupdyk šeštadienį
Cypciuk, sestadieni bus ne tas laikas dar apie torta galvoti..
Triušelio ūgis 35 cm - iš vienos normos ir dar nesutepiau 6-o lakšto, nes ir taip jau gavosi aukštas, nes dėjau želė gabaliukų, būčiau jų nedėjusi, būčiau sudėjusi 6 lakštus ir 4 indelius grietinėlės, o dabar sudėjau 4 indelius grietinėlės, 2 pakelius želė (stipresnę gaminau ir tarkavau), ir papuošimui 1 indelis: 200 g ganašui ir 250 g baltam plotui.
O blakstienų trūkumą pamačiau, kai jau triušelis buvo išvykęs ir žiūrėjau į foto kojinės buvo suvalgytos, nes suminkštėjo ant torto, o Snikersas labai skanus iš tiesų
O blakstienų trūkumą pamačiau, kai jau triušelis buvo išvykęs ir žiūrėjau į foto kojinės buvo suvalgytos, nes suminkštėjo ant torto, o Snikersas labai skanus iš tiesų
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 22, 00:53)
...a pablūdai moterie , imk 100 g. ir dar damesk 2 gabaliukus ir normalų valgomą ( sriubinį ) šaukštą medaus , jei aš dedu 100 g, man per skysta būna , dar dametu 2 mažus gabaliukus , tada o ...ir tik PRINCAS be kalbų
Fregata ,,,kokio bieso tu ją tupdysi ryt , tupdyk šeštadienį
Fregata ,,,kokio bieso tu ją tupdysi ryt , tupdyk šeštadienį
Cypciuk, sestadieni bus ne tas laikas dar apie torta galvoti..
QUOTE(Fregata @ 2009 05 21, 21:46)
Merginos, ziauriai reikia konsultacijos
Bandau ant torto nulipdyti gulbe is cukrines mases gelems. Nieko man nesigavo, ypac su sparnais pravalas
Nusprendziau nulipdyti kakla, kuna uzdzibuoti is grietineles, o vietoj sparnu sukaisioti gelyciu lapelius Ar galit man patarti, ar nenuleips mano gulbes kaklas, jei as ji ikisiu i dregna torta (juoda miska)? ir ar gulbes sparnai nesusileis, ikisti i grietinele? Gulbes dalis padariau siandien, puosiu ryt ryte, o valgysim sestadieni?
Cukrines mases nesu bandzius, tik saldainine, o ji tai sudreksta nuo torto labai, gelytes minkstos pasidaro.... Bijau pamatyt sestadieni ne gulbe, o cukrines mases balute ant torto.... Nes ji padarysiu ir paliksiu, negalesiu aziuret kaip mano gulbem sekas....
Laukiu patarimu
Bandau ant torto nulipdyti gulbe is cukrines mases gelems. Nieko man nesigavo, ypac su sparnais pravalas
Nusprendziau nulipdyti kakla, kuna uzdzibuoti is grietineles, o vietoj sparnu sukaisioti gelyciu lapelius Ar galit man patarti, ar nenuleips mano gulbes kaklas, jei as ji ikisiu i dregna torta (juoda miska)? ir ar gulbes sparnai nesusileis, ikisti i grietinele? Gulbes dalis padariau siandien, puosiu ryt ryte, o valgysim sestadieni?
Cukrines mases nesu bandzius, tik saldainine, o ji tai sudreksta nuo torto labai, gelytes minkstos pasidaro.... Bijau pamatyt sestadieni ne gulbe, o cukrines mases balute ant torto.... Nes ji padarysiu ir paliksiu, negalesiu aziuret kaip mano gulbem sekas....
Laukiu patarimu
Atsiprašau, kad kišuosi, bet Jūs pamėginkite iš pastilės gaminti gulbes, ji yra kietoka ir iš jos dažniausiai daro tokius papuošimus, nes sustingsta į kaulą. Jei reikia galiu įdėti receptą
o ganašas proporcijos 1*1 tai pvz. 200 g grietinėlės,200g šokolado tėp?
QUOTE(adriu @ 2009 05 22, 07:04)
o ganašas proporcijos 1*1 tai pvz. 200 g grietinėlės,200g šokolado tėp?
tikrai taip
QUOTE(Olesta @ 2009 05 22, 08:12)
Triušelio ūgis 35 cm - iš vienos normos ir dar nesutepiau 6-o lakšto, ..
ačiū.. labai viliojantis tas triušelis Tik nuotraukoj tai jis man didesnsi toks atrodo, negu 35 cm
vakar šiaip sau išsiplakėm grietinėlės 36 procentų, naktipiečių desertui.. ir ką jūs manot, po kiek laiko aptižo... kaip iš jos tada kokius papuošimus daryt, jeigu ji tyžta į 36 proc dar ir standiklio reikia dėti, jeigu papuošimams dzibuot?