Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

...Šiandien sužinojau , kad ši dengimo masė netinka dengti ant grietinėlės , tik sviestinis turi nūti , ir dar apteptas tam skirta lipnia mase ( pas profesionalą ) .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mergaitės , visai neturiu ūpo verysad.gif .....duodu tik ataskaitą apie tortą .....tai užsakymas , Medutis , padengtas Minordijoje pirkta profesionalia mase tortam dengti , buvo balta , ją dažiau , drugialiai - cukraus pudra ir žetatina ( spalvinti teptuku ) , truputis aisingo , blizgučiai , karoliukai .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 21, 17:58)
...Šiandien sužinojau , kad ši dengimo masė netinka dengti ant grietinėlės , tik sviestinis turi nūti , ir dar apteptas tam skirta lipnia mase ( pas profesionalą ) .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mergaitės ,  visai neturiu ūpo  verysad.gif .....duodu tik ataskaitą apie tortą .....tai užsakymas , Medutis , padengtas Minordijoje pirkta profesionalia mase tortam dengti , buvo balta , ją dažiau , drugialiai - cukraus pudra ir žetatina ( spalvinti teptuku ) , truputis aisingo , blizgučiai , karoliukai .

mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti

Mergaitės ,  visai neturiu ūpo  verysad.gif .....duodu tik ataskaitą apie tortą .....tai užsakymas , Medutis , padengtas Minordijoje pirkta profesionalia mase tortam dengti , buvo balta , ją dažiau , drugialiai - cukraus pudra ir žetatina ( spalvinti teptuku ) , truputis aisingo , blizgučiai , karoliukai .

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
cypsiuk,neliudekit 4u.gif 4u.gif kokie drugeliai grazus wub.gif
Atsakyti

Mergaitės ,  visai neturiu ūpo  verysad.gif .....duodu tik ataskaitą apie tortą .....

Cipciuk, kas ūpui nutiko unsure.gif tortas kaip uoga lotuliukas.gif viskas labai labai gražu kaip ir visada lotuliukas.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 20, 23:08)
nežinau nei kur dėti, gal neišvarysit

Labai gražus triušelis wub.gif Kaip tik norėjau klausti, kiek svėrė.. net 4 kg. bigsmile.gif O kiek indelių grietinėlės reikia pasiruošti pertepimui? schmoll.gif

QUOTE(Meian @ 2009 05 21, 00:29)
Na, jeigu jau taip rupi, tai:
1..2..3..

notworthy.gif ačiū širdingai.. o aš maniau, kad ten priklijavo tuos mažus gėliukus doh.gif
tai čia tie - embossers rolleyes.gif

Tikriausiai masės dažyme yra paslapties - viso torto masę - dviejų, trijų ar 4-ių aukštų bebūtų tortas - reikia dažyti vienu dažymu. Kitaip - gausis skirtingi atspalviai?

Meian nerealiai paprastai geneali mintis apie batelius iš keksų wub.gif

Cipciukas gražus tortas. O drugeliai iš ko? Iš tos pačios baltos masės ir ant floristinės vielutės pakelti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 21 gegužės 2009 - 18:01

wub.gif cool.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 21, 16:58)

FANTASTIKA wub.gif Kaip visada smile.gif spalva grazi
Atsakyti
Merginos, ziauriai reikia konsultacijos doh.gif

Bandau ant torto nulipdyti gulbe is cukrines mases gelems. Nieko man nesigavo, ypac su sparnais pravalas doh.gif
Nusprendziau nulipdyti kakla, kuna uzdzibuoti is grietineles, o vietoj sparnu sukaisioti gelyciu lapelius blush2.gif Ar galit man patarti, ar nenuleips mano gulbes kaklas, jei as ji ikisiu i dregna torta (juoda miska)? blush2.gif ir ar gulbes sparnai nesusileis, ikisti i grietinele? Gulbes dalis padariau siandien, puosiu ryt ryte, o valgysim sestadieni? blush2.gif

Cukrines mases nesu bandzius, tik saldainine, o ji tai sudreksta nuo torto labai, gelytes minkstos pasidaro.... Bijau pamatyt sestadieni ne gulbe, o cukrines mases balute ant torto.... Nes ji padarysiu ir paliksiu, negalesiu aziuret kaip mano gulbem sekas....

Laukiu patarimu smile.gif
Atsakyti
olesta, as be zodziu bigsmile.gif koks triusiukas, kaip grazu thumbup.gif o kainytes iziurejau tik is antro karto, reiks vizina pagert matyt doh.gif labai labai kruopstu wub.gif

[quote=Vaidulyteee,2009 05 20, 23:03]
koks grazus, sauniai padirbeta thumbup.gif

cypciuk kaip visada tobula............ mums dar mokintis ir mokintis is Jusu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 05 21, 22:46)
Merginos, ziauriai reikia konsultacijos  doh.gif

Bandau ant torto nulipdyti gulbe is cukrines mases gelems. Nieko man nesigavo, ypac su sparnais pravalas  doh.gif
Nusprendziau nulipdyti kakla, kuna uzdzibuoti is grietineles, o vietoj sparnu sukaisioti gelyciu lapelius  blush2.gif Ar galit man patarti, ar nenuleips mano gulbes kaklas, jei as ji ikisiu i dregna torta (juoda miska)?  blush2.gif ir ar gulbes sparnai nesusileis, ikisti i grietinele? Gulbes dalis padariau siandien, puosiu ryt ryte, o valgysim sestadieni?  blush2.gif

Cukrines mases nesu bandzius, tik saldainine, o ji tai sudreksta nuo torto labai, gelytes minkstos pasidaro.... Bijau pamatyt sestadieni ne gulbe, o cukrines mases balute ant torto.... Nes ji padarysiu ir paliksiu, negalesiu aziuret kaip mano gulbem sekas....

Laukiu patarimu smile.gif

O kas tau neiseina su tais sparnais g.gif , padaryk maketa ir ispjauk is mases.
Arba padaryk sparnus is balto sokolado. Nupiesk ant popieriaus padaryk apvada ir uzpildyk visa plota sokoladu, gali ten padaryti rasta o krastelius paimk su sakute ir kol sokoladas dar skystas padaryk tokias juosteles i sonus, bus kai sparniuku plaukuciai. Dek i saldytuva, jie tau siek tiek issilenks, truputuka, gerai atrodys.

Nezinau tik ar suprantomai paaiskinau doh.gif

O del kaklo....
padaryk ta kakla ir ta vieta, kuria smeigsi i torta ikisk i balta sokolada, tegu apstingsta, tik tada kisk i torta, sokoladas nepraleidzia dregmes

Olesta, MOLODEC thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu jau tikrai ner prie ko prisikabint, nebent prie blakstienu lotuliukas.gif . Man tik kojnaitems spalvos pritruko ax.gif , pradzioje ju net nepastebejau doh.gif , susilejo bendrame vaizde. Gal naturoje visai kitaip atrodo

Cipciuk, labai idomiai papuostas tortas, man tik gal kiek per ryskus ax.gif

Vo atejau, kritike jomajo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 21 gegužės 2009 - 22:34
Mergaites paglebekite, man meismanelei blush2.gif . Bnadziau daryti rozes is sokolado ir nesigauna nors tu ka verysad.gif verysad.gif verysad.gif . Pasidaraiu as ta mase (50 g. sokolado ir suakstelis medaus) puse dienos laikiau saldytuve, ji sustingo, atsignybau as jo truputi ir bandziau daryti roze, bet man ta mase per skysta pasidaro, tysta. Del ko? gal per letai dirbu ir nuo rankusilumos istysta? Ir dat ar kociojau lapelius per maiseli, tai siaubingai lipo prie to maiselio. o del recepto nu kad 520 g sokolado tai aisku, o tai kiek tas suakstelis medaus, kupinas nekupinas, ir kokio naturalaus ar dirbtino? o ra galej oneiseiti man jas padaryti del to kad as naudojau netikra sokolada, o porkau tokias pinigeliais sveriama sokolada glazurai?
na ir kalusimu as cia jums apyliau doh.gif tikiuosi gauti atsakymus, nes labai niezti nagus pabandyti, tos mases neismeciau, palikau saldytuve. ryt bandysiu vel.
Papildyta:
Cipciuk, tortas nuostabus, nezinau kodel bet man jis toks braskemis kvepiantis ax.gif
Atsakyti