QUOTE(Fregata @ 2009 05 21, 22:46)
Merginos, ziauriai reikia konsultacijos
Bandau ant torto nulipdyti gulbe is cukrines mases gelems. Nieko man nesigavo, ypac su sparnais pravalas
Nusprendziau nulipdyti kakla, kuna uzdzibuoti is grietineles, o vietoj sparnu sukaisioti gelyciu lapelius
Ar galit man patarti,
ar nenuleips mano gulbes kaklas, jei as ji ikisiu i dregna torta (juoda miska)? ir ar gulbes sparnai nesusileis, ikisti i grietinele? Gulbes dalis padariau siandien, puosiu ryt ryte, o valgysim sestadieni?
Cukrines mases nesu bandzius, tik saldainine, o ji tai sudreksta nuo torto labai, gelytes minkstos pasidaro.... Bijau pamatyt sestadieni ne gulbe, o cukrines mases balute ant torto.... Nes ji padarysiu ir paliksiu, negalesiu aziuret kaip mano gulbem sekas....
Laukiu patarimu
O kas tau neiseina su tais sparnais
, padaryk maketa ir ispjauk is mases.
Arba padaryk sparnus is balto sokolado. Nupiesk ant popieriaus padaryk apvada ir uzpildyk visa plota sokoladu, gali ten padaryti rasta o krastelius paimk su sakute ir kol sokoladas dar skystas padaryk tokias juosteles i sonus, bus kai sparniuku plaukuciai. Dek i saldytuva, jie tau siek tiek issilenks, truputuka, gerai atrodys.
Nezinau tik ar suprantomai paaiskinau
O del kaklo....
padaryk ta kakla ir ta vieta, kuria smeigsi i torta ikisk i balta sokolada, tegu apstingsta, tik tada kisk i torta, sokoladas nepraleidzia dregmes
Olesta, MOLODEC
Nu jau tikrai ner prie ko prisikabint, nebent prie blakstienu
. Man tik kojnaitems spalvos pritruko
, pradzioje ju net nepastebejau
, susilejo bendrame vaizde. Gal naturoje visai kitaip atrodo
Cipciuk, labai idomiai papuostas tortas, man tik gal kiek per ryskus
Vo atejau, kritike jomajo