Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nežinau nei kur dėti, gal neišvarysit lotuliukas.gif
triušelis beblakstiernis ir tik dabar pamačiau, viduje Cipciuko medutis, balta masė - grietinėlė, ruda-ganašas, viduje kivinis ir citrininis želė ax.gif
user posted image

ir snikersas ax.gif manau, kad nepakankamai parudinau karamelinį ganašą, užtept aš jį užtepiau, bet dzibai nebūtų išėję, o skanumėlis thumbup.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Na vis as randu prie ko prikibt ax.gif bet si karta man, Olesta, tavo tortai idealus mirksiukas.gif nu tikrai.. ziurejau ziurejau...
Atsakyti
man tai kojines uzkliuvo-vaikui tokias pries metus moviau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
huh.gif
Atsakyti
ar ten ne kojines? blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
naitas bendradarbe tai labai nustebo,ji netgi nesitikejo kad is vis kas nors torta jai dovanos,o cia dar toki dideli:)tai sake kad gyvenime tokio torto niekas jai nedovanojo:)
Olesta tavo tortukai tokie gtazus,zuikutis pasakiskas,o kojnites taip tikroviskai nupiesiai tikra saunuole thumbup.gif
Atsakyti
žiūriu vajus dėl kojinių lotuliukas.gif jos iš saldaininės masės senai pas mane padarytos laukė savo tortuko, kraštelis atlenktas ir pabarstukais pabarstytas, baltai patepliota su aisingu lotuliukas.gif o apipjauta pagal sūnelio kojines tikras blush2.gif - kojinės valgomos lotuliukas.gif o aš prie abiejų turiu ko prikibt blush2.gif ypač prie snikerso dzibavimo, rašto lygumo ir t.t.
Atsakyti
aj mergaites pagelbekite,dariau siandiena apvalu tortuka apdenginejau marshmelow saldainiu mase,bet vat kad lygiai negalejau apdengti tai kai kur iplyso per sonus kai kur vyngiuotai gavosi.kaip reikia apkloti torta mase kad lygiai graziai gautusi?
vat ir tortukas mazai mergaitei smile.gif
user posted image
Atsakyti
Olesta, kokie fainučiai tortukai thumbup.gif Labai dailiai papuošta.

O pagal kokį receptą darai ganašą?
Atsakyti
Olesta .....

user posted imageuser posted imageuser posted image...............sekantis user posted imageuser posted imageuser posted image

Vaidulyteee...niekuo neatsilieki .... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 20 gegužės 2009 - 22:07
Olesta-laaabai tobula ir grazu wub.gif 4u.gif
Vaidulyte-nu kad grazutis ir lygutis tas tavo torciukas, labai simpatiskas, liuks thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk jums atskiras didelis aciu kad pamokete kaip tuos vingiuotus krastelius padaryti,vat kaip man ju sinadien prireike uzdengti visus tuos nelygumus smile.gif
o kaip jus cipciuk lygiai apklojate tortukus?
Atsakyti