nežinau nei kur dėti, gal neišvarysit
triušelis beblakstiernis ir tik dabar pamačiau, viduje Cipciuko medutis, balta masė - grietinėlė, ruda-ganašas, viduje kivinis ir citrininis želė
ir snikersas manau, kad nepakankamai parudinau karamelinį ganašą, užtept aš jį užtepiau, bet dzibai nebūtų išėję, o skanumėlis
Na vis as randu prie ko prikibt bet si karta man, Olesta, tavo tortai idealus nu tikrai.. ziurejau ziurejau...
man tai kojines uzkliuvo-vaikui tokias pries metus moviau
ar ten ne kojines?
naitas bendradarbe tai labai nustebo,ji netgi nesitikejo kad is vis kas nors torta jai dovanos,o cia dar toki dideli:)tai sake kad gyvenime tokio torto niekas jai nedovanojo:)
Olesta tavo tortukai tokie gtazus,zuikutis pasakiskas,o kojnites taip tikroviskai nupiesiai tikra saunuole
Olesta tavo tortukai tokie gtazus,zuikutis pasakiskas,o kojnites taip tikroviskai nupiesiai tikra saunuole
žiūriu vajus dėl kojinių jos iš saldaininės masės senai pas mane padarytos laukė savo tortuko, kraštelis atlenktas ir pabarstukais pabarstytas, baltai patepliota su aisingu o apipjauta pagal sūnelio kojines tikras - kojinės valgomos o aš prie abiejų turiu ko prikibt ypač prie snikerso dzibavimo, rašto lygumo ir t.t.
aj mergaites pagelbekite,dariau siandiena apvalu tortuka apdenginejau marshmelow saldainiu mase,bet vat kad lygiai negalejau apdengti tai kai kur iplyso per sonus kai kur vyngiuotai gavosi.kaip reikia apkloti torta mase kad lygiai graziai gautusi?
vat ir tortukas mazai mergaitei
vat ir tortukas mazai mergaitei
Olesta, kokie fainučiai tortukai Labai dailiai papuošta.
O pagal kokį receptą darai ganašą?
O pagal kokį receptą darai ganašą?
Olesta-laaabai tobula ir grazu
Vaidulyte-nu kad grazutis ir lygutis tas tavo torciukas, labai simpatiskas, liuks
Vaidulyte-nu kad grazutis ir lygutis tas tavo torciukas, labai simpatiskas, liuks
Cipciuk jums atskiras didelis aciu kad pamokete kaip tuos vingiuotus krastelius padaryti,vat kaip man ju sinadien prireike uzdengti visus tuos nelygumus
o kaip jus cipciuk lygiai apklojate tortukus?
o kaip jus cipciuk lygiai apklojate tortukus?