Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 20, 15:23)
Tu pačiu laiku paklausiai

DĖMESIO , DĖMESIO , DĖMESIO ,

Ką tik parsivilkau iš URMO BAZĖS 17 SANDELIO , YRA DAŽŲ ....BRAŠKINIŲ , VYŠNINIŲ , ORANŽINIŲ IR SLYVOS SPALVOS ....KAINA 1 POKIUKO 0.90 CENTŲ ...( BUVO PO 1.50  g.gif  ), AŠ PERSPĖJAU PARDAVĖJĄ , KAD GALI PLŪSTELTI MOTERIŠKAIČIŲ , NES AŠ JAS INFORMUOSIU , TAIP , KAD VAROTE Į BAZĘ .

verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir viskas ten kur manes nera verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
mmergyte ...ko žliumbi , aš tau galiu nupirkti , bet žinok atsiuntimas ( siūsiu tik registruotu ) kainuoja 5 litai , jei tau jų reikia , nusipirk daugiau , jie ilgai negenda ....rašyk į AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 20, 15:30)
mmergyte ...ko žliumbi , aš tau galiu nupirkti , bet žinok atsiuntimas ( siūsiu tik registruotu ) kainuoja 5 litai , jei tau jų reikia , nusipirk daugiau , jie ilgai negenda ....rašyk į AŽ  smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tikrai?noriu tadaaaaa,rasaui az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandute Li @ 2009 05 20, 13:16)
sweikos merginos,gal buwo jau kurioj temoj kazkas panasaus o jei ne,gal patartumet kaip papuosti torta krikstynoms berniuko?  ax.gif  tarkim kazkoki angeliuka kaip padaryti ant torto ar kazka panasaus..? gal turite minciu ar nuorodu?  4u.gif

Krikstynu tortai
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 20, 15:31)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  tikrai?noriu tadaaaaa,rasaui az 4u.gif

mergyte,iš kokio tu miesto-aš ir noriu bigsmile.gif ,bet aš oš panevėžio-prisikoperuočiau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 05 20, 15:33)
mergyte,iš kokio tu miesto-aš ir noriu bigsmile.gif ,bet aš oš panevėžio-prisikoperuočiau blush2.gif  ax.gif

mmergyte is klaipedos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 20, 15:31)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  tikrai?noriu tadaaaaa,rasaui az 4u.gif

Ir as noriiiuuuuuu
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 20, 15:46)
torta tai dariau bendradarbiai jai 40metuku sukako,norejosi nustebintin biggrin.gif

ir nustebo? turėtų.. pas juos tokis tortas galima nupirkti už 100 svarų, tik dar nepuoštą laugh.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 20, 16:23)
Tu pačiu laiku paklausiai

DĖMESIO , DĖMESIO , DĖMESIO ,

užjaučiu tą pardavėją laugh.gif reikės nunešt ten ir savo senus kaulus..
Atsakyti
[URL=http://www.pics.lt/gallery.php?entry=images/20 men 060.jpg]My Webpage[/URL]
Atsakyti
meduolytee ...... mastau.gif mastau.gif ....tu čia apie ką ??? unsure.gif....tu lygtai nuorodą dėjai , reikia tą My Webpage ištrinti ir įrašyti savo ką nors , kaip pavyzdį duosiu ..." ŽIŪRĖKITE ČIA " ... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 20 gegužės 2009 - 16:04
QUOTE(adriu @ 2009 05 20, 14:33)
mergyte,iš kokio tu miesto-aš ir noriu bigsmile.gif ,bet aš oš panevėžio-prisikoperuočiau blush2.gif  ax.gif

as ir klijuociaus prie panevezieciu ax.gif
Atsakyti
meduolytee
Tortas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urgit@: 20 gegužės 2009 - 17:11