Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labai simpatiški tortukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 05 04, 21:42)
mano paprastučiai torčiukai abiem mamom (MB sakė labai jau mamiški  lotuliukas.gif )

Noriu padėkot Inočkai 4u.gif labai labai skanus tortas  thumbup.gif

Na tikrai mamiski ir labai grazus wub.gif
Atsakyti
peteliškaitės, kaip ką tik iš pievos bigsmile.gif
Atsakyti
uzniukas, labai dziaugiuosi, kad patiko. Labai faini drugeliai.

Cipciuk, Jus dekit cia, o as paskui perkelsiu.

Dar pazadejau mergaitems ikelti meian gelytes be formeliu, ryt sutvarkysiu. Man atrodo, dar Povila$ kremo fotosesija reiktu ikelt.

Viska ikelsiu, ka tik pasakysit pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 04, 20:14)
Pvz. torto puošimą 4u.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va cia mano savaitgalisis darbelis mano senelio sesei. Vezemes i Zarasus, sveikint su jubiliejumi.

Labai deku uz Snickers torto recepta, kuris siuo metu yra pats skaniausias!!!!!! net dabar seile tysta kaip jo noriu tongue.gif

user posted image

kadangi pas mane fantazijos 0, tai man buvo atradimas torta papuosti trufeliniais saldainias. visai neblogai ziurejosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 05 gegužės 2009 - 11:19
Kazkaip dabar retokai cia apsilankau, bet kai pamaciau, ko esat prikepusios... Visu saunuolilu jau nebeisvardinsiu, ir tai yra baisu, nes tikrai visos vertos didziausiu asmeniniu pagyru. O Inockos ir Cipciuko tortai tai isvis be zodziu...

...Kur mano kaciukas?! user posted image user posted image user posted image user posted image

mano paprastučiai torčiukai abiem mamom (MB sakė labai jau mamiški  lotuliukas.gif )

Aha! Tai nenukeipo sparneliai si karta user posted image Grazu mirksiukas.gif

Atsakyti
Gal uzniukas gali pasayt, kaip tirpde sokolada, kad poto nenuleipo? nes as jau kelis kartus dariau papuosimus is sokolado ir nuleipo.. Neturiu jokio termometro skirto maistui, kad galeciau temperatura pamatuoti sad.gif( kad iki 30 laipsniu sildyti..
Atsakyti
nepabuk tik kelias dienukes ir ne tik nauja temele atidaryta, bet ir gausybe nuostabiu tortu prikepta net akys nuo groziu raibsta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 03, 21:39)
" MARGARITA ".....dengta mase pagal Meian , gėlytės cukraus pudra su želatinu ( mano receptukas ax.gif ) , kvalbonai ....geriau patylėsiu  doh.gif , aplinkui gėlyčių įspaudai , aš juos teptuku paspalvinau nes buvo balti , smulkus raštelis darytas aisingu , purkšta perlamutru .......na va pasirodžiau , aprašiau ir nešu kudašių user posted image , nes tortas taip perkrautas  doh.gif ....bet man baisiai norėjosi išbandyti tuos ispaudus blush2.gif

Tiesa , tai širdelės formos tortukas .... rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Čia raštas iš arčiau , gal kas susigundys užsisakyti , per kitą užsakymą ... blush2.gif

user posted image

neturiu žodžių doh.gif toooks grooožis wub.gif
aš tokių formų iš popieriaus gatavai neiškarpyčiau hihihi.gif, o čia auksarankė padaro namų sąlygomis doh.gif

Atsakyti
receptas Inočkos OTELAI, cibukai plaktos grietinėles su trupučiu kakavos, drūgeliai ir gėlytės - šokoladiniai
user posted image
Noriu padėkot Inočkai 4u.gif labai labai skanus tortas  thumbup.gif

O kokio diametro formoj keptas pagrindas?Ir jei vietoj stiklines kakavos deciau miltus(nelabai megstu sokoladiniu tortu) ar nieko nenutiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 05 gegužės 2009 - 14:55
user posted image

Morkų tortas. Receptas čia. Daugiau nuotraukų čia.

Atsakyti