Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

na vat dabar bandysiu ikelti kaip Cipciukas ismoke biggrin.gif
siandieninis medutis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 19, 22:45)
Inocka as naujo ir SM ir tortu kepime vat tik pries du mensius pradejau mergaites is jusu mokytis,aciu jums 4u.gif

Pries du menesiai yra labai daug, Cia gi SM greito paruosimo mokykla lotuliukas.gif
Atsakyti
Inočka tikrai sutinku,o viskas tai prasidejo nuo jusu sukurtos atskiros papuosimu temeles biggrin.gif ja pirma atradau biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
vaidulyteee, man tai per daug gėlių blush2.gif
Atsakyti
lotute, Vaidulyteee mokosi, zinai, kaip buna, kai tik pradedi ka nors daryt, tai viska norisi isbandyt, tai ir sukrove viska hihihi.gif

Vaidulyteee, kai darai gelytes, paimk teptuko, ar pagaliuko kokio galiuku pavingiok lapelio krastelius, tada jie nebus tokie stori ir naturaliau atrodys mirksiukas.gif
Atsakyti
lotute zinau kad per daug,bet dejau visas savo bandomasias geles,tai gavosi toks didziulis sodas biggrin.gif
Papildyta:
Inočka aciu uz patarima,vat reikes pabandyti smile.gif
gerai kad as bandomosios gulbes dar neuzkroviau prie tu geliu sodo:lotuliukas: lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 19, 23:56)
gerai kad as bandomosios gulbes dar neuzkroviau prie tu geliu sodo:lotuliukas:  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ale tada reiktu ir bala kokia padaryt, negi be vandens bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Inočka klausyk o balos tai as dar bandomosios ir nepadariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
isivaizduoju virsutinis tortas geliu sodas o apacioje bala su gulbe lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif torto nesimatytu visai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 19, 15:24)
Meian,su praejusiu gimtadieniu 4u.gif  nespejau su visom pasveikint blush2.gif

Aciu blush2.gif

QUOTE(naitas @ 2009 05 19, 16:22)
Noriu paklausti dėl dažų. Būna birūs - pudra, skysti ir ... kaip pasta? Kaip nudažyt biriais dažais pvz masę tortui dengti? Gelinio pavidalo dažai pasiskirstytų lengviau.. o birūs kaip? reikia skiesti? kuo?

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 19, 17:40)
Paimi reikiamą kiekį miltelių į arbatinį šaukštelį , užpili trupučiu vandens ( kad gautusi košelė ) gerai išmaišai ir dedi į masę , sėkmės  biggrin.gif

Na, atleiskit, merginos, bet tikriausiai pasakysiu naujiena jums abiems mirksiukas.gif Biriu dazu skiesti NEREIKIA. Skiedziant tik sugadinsit mase, nes vanduo pakeis konsistencija (patezusi taps mase, ir prireiks papildomai cukraus pudros). Dazus reikia deti tiesiai i mase ir leisti minutele pastoveti (milteliai turi istirpti). Tada mase gerai isminkai, ir baigtas kriukis. Esu apie tai rasiusi ir anksciau, alia matyt neistrigo mirksiukas.gif

Vaidulyteee, smagus tortukas.
Atsakyti
o aš nematau sodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 05 20, 02:16)
Biriu dazu skiesti NEREIKIA. Skiedziant tik sugadinsit mase, nes vanduo pakeis konsistencija (patezusi taps mase, ir prireiks papildomai cukraus pudros). Dazus reikia deti tiesiai i mase ir leisti minutele pastoveti (milteliai turi istirpti). Tada mase gerai isminkai, ir baigtas kriukis. Esu apie tai rasiusi ir anksciau, alia matyt neistrigo  mirksiukas.gif

ačiū už patarimus notworthy.gif
kriukis tai man.. aš dar neperskaičiau kokių 8 temų apie puošimą, bet jau apie dažus galvoju blush2.gif
eisiu pasiieškot apie dažus, kokios konsistencijos jie yra protingiausia pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 19, 20:18)
VA SUPER GERI GELINIAI DAŽAI  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , REKOMENDUOJU  biggrin.gif DAŽAI...spausti čia 

user posted image

pirkot visą tą lagaminėlį? mega_shok.gif
Papildyta:
Meian, ar galit dar numalšint mano smalsumą blush2.gif dėl plonų linijų... Pavyzdžiui, padaro drugelio atspaudą, iš baltos cukraus masės. Ir kaip tada jį nuspalvint g.gif imti ploną ploną teptuką ir piešti? Kaip spalvina smulkius gėlių atspaudus (žiedeliai ir lapeliai kartu spaudžiami)?
Papildyta:
Vaidulyteee, jeigu per du mėnesius jau gaudaisi kas ir kaip su tortais, tai labai sveikinu 4u.gif o jei dar net ir užsakymų turi.. tai iš viso - esi šaunuolė wub.gif

tik daugiau tai nedėk ant keturkampio torto apvalų tortą.. nedėk.. bo atrodo kaip antkapis.. dar su kalijom.. atsiprašau už atvirumą, bet žinai, jeigu kilo tokia mintis man, tai kils ir kitam.. o geriau kad nekiltų, ypač geram klientui kad nekiltų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 20 gegužės 2009 - 09:10