na vat dabar bandysiu ikelti kaip Cipciukas ismoke
siandieninis medutis
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 19, 22:45)
Inocka as naujo ir SM ir tortu kepime vat tik pries du mensius pradejau mergaites is jusu mokytis,aciu jums
Pries du menesiai yra labai daug, Cia gi SM greito paruosimo mokykla
Inočka tikrai sutinku,o viskas tai prasidejo nuo jusu sukurtos atskiros papuosimu temeles ja pirma atradau Aciu
lotute, Vaidulyteee mokosi, zinai, kaip buna, kai tik pradedi ka nors daryt, tai viska norisi isbandyt, tai ir sukrove viska
Vaidulyteee, kai darai gelytes, paimk teptuko, ar pagaliuko kokio galiuku pavingiok lapelio krastelius, tada jie nebus tokie stori ir naturaliau atrodys
Vaidulyteee, kai darai gelytes, paimk teptuko, ar pagaliuko kokio galiuku pavingiok lapelio krastelius, tada jie nebus tokie stori ir naturaliau atrodys
lotute zinau kad per daug,bet dejau visas savo bandomasias geles,tai gavosi toks didziulis sodas
Papildyta:
Inočka aciu uz patarima,vat reikes pabandyti
gerai kad as bandomosios gulbes dar neuzkroviau prie tu geliu sodo:lotuliukas:
Papildyta:
Inočka aciu uz patarima,vat reikes pabandyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 19, 23:56)
Ale tada reiktu ir bala kokia padaryt, negi be vandens bus
Inočka klausyk o balos tai as dar bandomosios ir nepadariau
isivaizduoju virsutinis tortas geliu sodas o apacioje bala su gulbe torto nesimatytu visai
isivaizduoju virsutinis tortas geliu sodas o apacioje bala su gulbe torto nesimatytu visai
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 19, 15:24)
Meian,su praejusiu gimtadieniu nespejau su visom pasveikint
Aciu
QUOTE(naitas @ 2009 05 19, 16:22)
Noriu paklausti dėl dažų. Būna birūs - pudra, skysti ir ... kaip pasta? Kaip nudažyt biriais dažais pvz masę tortui dengti? Gelinio pavidalo dažai pasiskirstytų lengviau.. o birūs kaip? reikia skiesti? kuo?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 19, 17:40)
Paimi reikiamą kiekį miltelių į arbatinį šaukštelį , užpili trupučiu vandens ( kad gautusi košelė ) gerai išmaišai ir dedi į masę , sėkmės
Na, atleiskit, merginos, bet tikriausiai pasakysiu naujiena jums abiems Biriu dazu skiesti NEREIKIA. Skiedziant tik sugadinsit mase, nes vanduo pakeis konsistencija (patezusi taps mase, ir prireiks papildomai cukraus pudros). Dazus reikia deti tiesiai i mase ir leisti minutele pastoveti (milteliai turi istirpti). Tada mase gerai isminkai, ir baigtas kriukis. Esu apie tai rasiusi ir anksciau, alia matyt neistrigo
Vaidulyteee, smagus tortukas.
o aš nematau sodo
QUOTE(Meian @ 2009 05 20, 02:16)
Biriu dazu skiesti NEREIKIA. Skiedziant tik sugadinsit mase, nes vanduo pakeis konsistencija (patezusi taps mase, ir prireiks papildomai cukraus pudros). Dazus reikia deti tiesiai i mase ir leisti minutele pastoveti (milteliai turi istirpti). Tada mase gerai isminkai, ir baigtas kriukis. Esu apie tai rasiusi ir anksciau, alia matyt neistrigo
ačiū už patarimus
kriukis tai man.. aš dar neperskaičiau kokių 8 temų apie puošimą, bet jau apie dažus galvoju
eisiu pasiieškot apie dažus, kokios konsistencijos jie yra protingiausia pirkti.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 19, 20:18)
pirkot visą tą lagaminėlį?
Papildyta:
Meian, ar galit dar numalšint mano smalsumą dėl plonų linijų... Pavyzdžiui, padaro drugelio atspaudą, iš baltos cukraus masės. Ir kaip tada jį nuspalvint imti ploną ploną teptuką ir piešti? Kaip spalvina smulkius gėlių atspaudus (žiedeliai ir lapeliai kartu spaudžiami)?
Papildyta:
Vaidulyteee, jeigu per du mėnesius jau gaudaisi kas ir kaip su tortais, tai labai sveikinu o jei dar net ir užsakymų turi.. tai iš viso - esi šaunuolė
tik daugiau tai nedėk ant keturkampio torto apvalų tortą.. nedėk.. bo atrodo kaip antkapis.. dar su kalijom.. atsiprašau už atvirumą, bet žinai, jeigu kilo tokia mintis man, tai kils ir kitam.. o geriau kad nekiltų, ypač geram klientui kad nekiltų..