Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 19, 18:40)
Paimi reikiamą kiekį miltelių į arbatinį šaukštelį , užpili trupučiu vandens ( kad gautusi košelė ) gerai išmaišai ir dedi į masę , sėkmės  biggrin.gif

ačiū, Cipciukas, už atsakymą ir padrąsinimą. Bandysiu karsta.gif

ir dar - jeigu galiu pasirinkti, tai imti skystus dažus, ar pudros tipo? dar lygtai būna gelio konsistencijos.. tik niekur nerandu..
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 19, 13:28)
išbandyti  doh.gif ....turėjau 2 mėnesių saldainių masės , tai sulipdžiau "MARKIZA " naminiam sunaudojimui ir va - skaitosi pagrąžinau doh.gif  lotuliukas.gif

Labai idomiai atrodo tortukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 19, 18:26)
ačiū, Cipciukas, už atsakymą ir padrąsinimą. Bandysiu karsta.gif

ir dar - jeigu galiu pasirinkti, tai imti skystus dažus, ar pudros tipo? dar lygtai būna gelio konsistencijos.. tik niekur nerandu..

Žiūrint kur naudoji ....į beze - milteliai ( jų daug galima pilti ir išgauti tamsią spalvą ) , nu dar ir laaaaaaaaaabai tiršti ( gelio ) , o į kitką bet koki tinka

VA SUPER GERI GELINIAI DAŽAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , REKOMENDUOJU biggrin.gif DAŽAI...spausti čia

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 gegužės 2009 - 18:28
Naitas išsivalyk savo AŽ , nes jau pilnas doh.gif ir mano žinutės nebenueina tongue.gif
Atsakyti
Cipciuk na koks jusu tortukas grazus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
va ir mano darytas siandienai medutis pagal jusu recepta:)papuosimas nelabai,nes puosiau gelytemis kurias dariau pabandymui,tai toks skritingu geliu sodelis gavosi biggrin.gif biggrin.gif http://s617.photobuc...19052009009.jpg[/IMG]
ir dar siandien is ryto atsiunte antspauda tai greit pabandziau,bet po to nuemiau :)kazkaip nederejo man jis ten:))
http://s617.photobuc...19052009010.jpg[/IMG]
Atsakyti
Oi kokia šaunuolė bigsmile.gif ...gėlės labai gražios , o jau torto didumas blink.gif .....bet kaip tu tas foto keli g.gif ...iš ten kai keli , prilieti prie foto , išmete lentelę , darai COPY , tada čia dedi , į tuščią vietą , o tu kam per IMG keli unsure.gif ...todėl ir nesimato smile.gif
Atsakyti
kad as naujoke man nedaeina kaip cia naudotis,toj pameginsiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
doh.gif doh.gif ....prieš ikeldama į photobuketą foto , nustatyk ten dydį ( įrašyk į langelį ) 640 ...kur dabar ikėliai labai didelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, baikit cia tyciotis mad.gif .

As irgi noriu visuokiu pribambasu doh.gif . Gal kas apsiimtu uzsakyma daryt? blush2.gif

Vaidulyteee , kaip suprantu tu tik cia SM naujoke, o jau tortu kepime tikrai ne tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 19 gegužės 2009 - 20:21
QUOTE(Inočka @ 2009 05 19, 21:17)
Cipciuk, baikit cia tyciotis mad.gif .

unsure.gif unsure.gif ...kas ? kur ? kas ne taip ? ....pribambasų reikia , meskitės į krūvą ir bus pribambasų
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
va cipsiukas yr, tai ir pakankinsim daba rolleyes.gif klausimais lotuliukas.gif

Nu niekaip man nedašyla kaip tuos tortų šonus su įspaudais daryt doh.gif nu kaip tą dengimo masę atitaikyt , atmatuot doh.gif aš visad galvojau kad ant torto jau uždengus kažkaip tuos įspaudus spaust reikia g.gif nu žodžiu reik fotosesijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj aciu Cipciuk kad pamoket,a to niekaip nesurasdavau akip cia tas foto ikelti ir dar dydi nustatyti,dabar mokesiu:)jau galesiu sukelti visus keptus tortukus:)
Inocka as naujo ir SM ir tortu kepime vat tik pries du mensius pradejau mergaites is jusu mokytis,aciu jums 4u.gif
o del pribamabu as cia anglijoje perku ebay aukcione,tai gerai paeskojus galima rasti ant daug pigesniu ir didelias kiekais:)
Atsakyti