O kokia kakava naudojat? Nes kiek ziuriu parduotuveje, tai tik Alvo yra. Budavo tokia labai juoda, tikra kakava, bet dabar jau niekur nebematau
QUOTE(urgit@ @ 2009 05 18, 16:07)
O kokia kakava naudojat? Nes kiek ziuriu parduotuveje, tai tik Alvo yra. Budavo tokia labai juoda, tikra kakava, bet dabar jau niekur nebematau
Aibėse paieškok MB rado ir parnešė
Aibe yra salai namu
O koks pavadinimas?
O koks pavadinimas?
QUOTE(urgit@ @ 2009 05 18, 16:22)
LA MATTINA COCOA DARK EXCELLENT FOR CAKES AND DESSERTS 80 G TAMSIAI RUDAS PAKELIS, 1,49 LTL
QUOTE(Meian @ 2009 05 07, 22:24)
Savo pamastymams paaiskinti idedu kelias zele papuosimu nuotraukos... Na, cia visur viena technika, visur puosta svirkstu; siaip ar taip, juk labai sekmingai isnaudotos zeles galimybes, a
Sventa tiesa
Sventa tiesa
Ilindau cia pas jus visai netycia ir sedziu su atvepusiu zandikauliu - merginos, jus cia tokiu grozybiu pridarot, kad tiesiog neitiketina. Permeciau tema, bet nesuradau komentaro, kaip imanoma padaryti tokia zele - pirma karta toki grozi pamaciau? Megstu zelatininius tortus, ypac vasara, butu idomu pabandyti kazka panasaus (na, nelabai gal iseitu, bet nors pabandyciau). Buciau labai dekinga
labai gera kakava IVORIA (IKI būna, kitur nežinau) daug tamsesnė už kitas ir stipresnė (nu ir kaina jos atitinkama virš 7 lt, nors nemažai jos ten )
Aciu, reiks paziureti
Laba diena, savaitgaliui kepsiu tortą ir reikia vanilinio jogurto, bet aš niekur jo nerandu ga padėsit, gal žinot kokios firmos jie būna, bus labai AČIŪ
QUOTE(Oksiukas @ 2009 05 19, 11:37)
Laba diena, savaitgaliui kepsiu tortą ir reikia vanilinio jogurto, bet aš niekur jo nerandu ga padėsit, gal žinot kokios firmos jie būna, bus labai AČIŪ
Nusipirk jogurto be priedų , o į jį supilk pokiuką vanilinio cukraus ---va tau ir vanilinis jogurtas .
********************************************************************
Mergaitės aš vėl čia .....ir klecką atnešiau ....tep - liap - šliap .....esmė tame , kad šiandien gavau siuntinuką su įspaudais ( šonams ir vynuoges ) ...nu knieti man nors tu ką jas išbandyti ....turėjau 2 mėnesių saldainių masės , tai sulipdžiau "MARKIZA " naminiam sunaudojimui ir va - skaitosi pagrąžinau
O čia gėlikės iš arčiau ....irgi išbandžiau , blizgučius
QUOTE(svete @ 2009 05 18, 18:23)
Ilindau cia pas jus visai netycia ir sedziu su atvepusiu zandikauliu - merginos, jus cia tokiu grozybiu pridarot, kad tiesiog neitiketina. Permeciau tema, bet nesuradau komentaro, kaip imanoma padaryti tokia zele - pirma karta toki grozi pamaciau? Megstu zelatininius tortus, ypac vasara, butu idomu pabandyti kazka panasaus (na, nelabai gal iseitu, bet nors pabandyciau). Buciau labai dekinga
Tokios gelytes daromos taip: pirmiausia dubenelyje reikia sustingdyti labai tvirtos bespalves zelatinos (su dideliu zelatinos kiekiu). Kai sustingsta, atskiram indelyje pasiruosiam spalvotos zelatinos, leidziam jai atvesti (turi buti jau bepradedanti tirsteti, bet dar skysta). Tada imamas svirskas, i ji pritraukiama spalvotos zelatinos, uzdedama adata, smeigiama i tos bespalves zelatinos dubenelio centriuka, pradedama svirksti, ir svirskas palengva traukiamas i virsu (taip bespalveje zelatinoje gaunasi spalvota juostele).
Pirmiausia reikia padaryti geles centra (svirsksta smeigiam staciu kampu). Tada daromi ziedlapiai (tokioms gelems, kaip ramunes, cia jau bus kita spalva) -- smeigiam atitinkamai mazesniu kampu, kad gautusi nuozulnus lapelis. Taip apeinam aplink centriuka, ir veliau ipurskiam labiau nutolusius ziedlapius.
Ramuneles, chrizantemos ir pan. turi siaurucius ziedlapius, tad juos padaryt nesudetinga, o jei reikia platesnio ziedlapio, tai svirksta ivedus jo iskart nereikia istraukti -- reikia "paslankioti" i sonus, kad ziedlapis "issiplestu". Taip galima padaryt ne tik apvalu platesni, bet ir karpyta ziedlapi. Tik slankiojant gaunasi balute dubenelio virsuje, kuria reikia sugert popieriniu ranksluosciu, o tai sugadins paskui visa vaizda
Beje, nepaminejau, negalima pravaryti svirkstu kiaurai visos zelatinos -- reikia palikti bespalves zelatinos sluoksni pavirsiuje, jis ir tvirtuma islaiko, ir isimant is dubenelio, neleis isskysti jusu padarytam rastui. O pats dubenelis idealiu atveju turetu buti skaidrus, kad galetumet kontroliuoti rasta viduje (antraip nieko nematysit, ir bus labai sudetinga).
Kai viskas sustings, dubeneli reikia trumpam panardint i silta vandeni, kad zelatinos krastai atsileistu, ir tada iskrest i dregna lekste -- na, cia neverta placiau net aiskint, cia jau viskas kaip iprasta.
********************************************************************
Mergaitės aš vėl čia [url=http://www.radikal.ru][img]
cypciuk kaip grazu, isduokit paslapti is kur jus blizgucius uzsisakinejat bei ispaudus
Ačiū Cipciukui