Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nava , koks dailus pavasariškas tortukas wub.gif ....spalvytė kokia gera , rausva ir gėlytės gražios thumbup.gif

Kas dėl photobucketo , juk ten toj lentutėj kur renkiesi foto , yra dydžiai , ištrink nenorimą ir irašyk didesni , pas mane 1025 visi tortai iš ten sukelti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 gegužės 2009 - 08:09
MEIAN, KAD IR PAVELUOTAI SVEIKINIMAI SU GIMTADIENIU

user posted image

Rimami, tavo tortukai nuostabus thumbup.gif kalijos labai graziai kruopsciai padarytos, apie sokoladini patyliu, be zodziu bigsmile.gif nuostabus tortukai wub.gif
Atsakyti
RiMami,tavo tortai nupostabus!!!
O tas sokoladinis tai be zodziu,man atrodo jis labai panasus i Miseles triufelini.
Atsakyti
nu ir tortai RiMami, joooooo... likau be zodziu suzaveta bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

feminos torciukas irgi liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 05 17, 22:56)
Ačiū visoms už pagyrimus blush2.gif Net užkaitau  blush-anim-cl.gif O lapai dar klausimas ar panašūs į kalijos mastau.gif dariau su tulpės lapo formyte hihihi.gif Iš tiesų tai fotkės baisiai nevykusios gavosi doh.gif 

user posted image

dar pora mažyčių fotkių blush2.gif
user posted image user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif

o kur recepta galeciau rasti???
Atsakyti
Kokie tortai wub.gif wub.gif wub.gif Negaliu atsidziaugti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 15, 22:54)

dieviško grožio tortas wub.gif
o aš pagalvojau mastau.gif ar antrą "aukštą" taip ėmei ir uždėjai ant pirmojo, ant masės, ar tą masę išpjovei pirmame "aukšte".. vistiek ta masė nelabai valgoma..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 18, 13:51)
dieviško grožio tortas  wub.gif
o aš pagalvojau mastau.gif ar antrą "aukštą" taip ėmei ir uždėjai ant pirmojo, ant masės, ar tą masę išpjovei pirmame "aukšte".. vistiek ta masė nelabai valgoma..

a vot ir valgoma ir dar kaip valgoma mirksiukas.gif tik labai plonai reikia iškočioti ir visai valgoma, atsiliepimai buvo labai šilti apie jį, sakė sutaupėm ant cukraus kavai lotuliukas.gif bet suvalgyta buvo viskas, aš į ją įdėjau citrinos rūgštelės ir citrinos kvapų, o antrą aukštą taip ir uždėjau ant viršaus, gi dugnas tai be masės mirksiukas.gif
Atsakyti
RiMami, man tas su kalijom labai labai grazus wub.gif tikrai, kaip gyvos geles... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2009 05 18, 13:10)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
o kur recepta galeciau rasti???

Ačiū visoms labai už įvertinimą ir gražius žodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

akvadigi, prie torto lyg buvau nuorodą įdėjus, bet pakartosiu - tai Labai šokoladinis tortas "Triufelis", šio torto autorė savo bloge yra įdėjusi, naujesnę šio tortuko versiją - skiriasi tik glazūra truputėlį (aš ją ir dariau pagal naujesnę versiją ax.gif ). Labai liux thumbup.gif Didelis AČIŪ autorei už šį receptą, jau nebe pirmą kartą šitą tortą kepu ax.gif Rekomenduoju, toms kas mėgsta ryškų šokolado skonį tortuose wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 05 18, 15:08)
Ačiū visoms labai už įvertinimą ir gražius žodžius 4u.gif  4u.gif  4u.gif

akvadigi, prie torto lyg buvau nuorodą įdėjus, bet pakartosiu - tai Labai šokoladinis tortas "Triufelis", šio torto autorė savo bloge yra įdėjusi, naujesnę šio tortuko versiją - skiriasi tik glazūra truputėlį (aš ją ir dariau pagal naujesnę versiją ax.gif ). Labai liux  thumbup.gif Didelis AČIŪ autorei už šį receptą, jau nebe pirmą kartą šitą tortą kepu  ax.gif Rekomenduoju, toms kas mėgsta ryškų šokolado skonį tortuose  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu, turbut busiu praleidus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 18, 15:58)
a vot ir valgoma ir dar kaip valgoma mirksiukas.gif tik labai plonai reikia iškočioti ir visai valgoma, atsiliepimai buvo labai šilti apie jį, sakė sutaupėm ant cukraus kavai lotuliukas.gif bet suvalgyta buvo viskas, aš į ją įdėjau citrinos rūgštelės ir citrinos kvapų, o antrą aukštą taip ir uždėjau ant viršaus, gi dugnas tai be masės mirksiukas.gif

irnesakyk.gif

(labai gražus tortas.. ką čia ir šnekėt.. ) krikštynos man netoli doh.gif
Atsakyti