Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 17, 21:36)
Femina , per ten kur keli foto , juk yra dydžių nustatymas pats tas 640-480....

labai aciu cipciuk kad pastebejai ax.gif bet nieko ten ypatingo cu tokiom grozybem kur cia prikelet wub.gif , tiek to rolleyes.gif
Atsakyti
Rimami blink.gif Super pasidarbavai 4u.gif
kaip suleisciau dantukus dabar i triufeli, fantastiskas tortas
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2009 05 17, 21:50)
labai aciu cipciuk kad pastebejai  ax.gif  bet nieko ten ypatingo cu tokiom grozybem kur cia prikelet  wub.gif , tiek to  rolleyes.gif

kaip tai tiek to, tokį grožį ten matau tik mažokos foto, aš kaip su okuliorais nedažiebiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2009 05 17, 21:50)
labai aciu cipciuk kad pastebejai  ax.gif  bet nieko ten ypatingo cu tokiom grozybem kur cia prikelet  wub.gif , tiek to rolleyes.gif

nono.gif .....na na , nesakyk , labai gražūs tortukai , tik kitą kartą gerai apsižiūrėk , ir ikelk didesnes , kad negalėtume akių atitraukti nuo tavo tortukų bigsmile.gif .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kas dėl RiMami kalijų ......jos fantastiškos , ir lapeliai taip pat , žodžiu puokštė n u o s t a b i . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 17, 21:41)
RiMami, zinok, man irgi kalijos asocijuojasi su liudna proga, bet galiu pasakyti, kad  tavo kalijos tiesiog fantastiskos. Kaip tikros. O ypac mane suzavejo tu zaliu lapu naturalumas. Labai skoniga puokste.

O to sokoladinio gabaliuka labai noreciau, gal turi prapjauto nuotrauka, jau senokai i ji ziuriu, bet tik darbo ten labai daug.  Malacius tu.

Ir dabar tik greitai sakyk, kur gavai ta plevele sokoladui. Nejau gi Lietuvoje jos yra, visur ieskojau, niekur neradau

Ačiū visoms už pagyrimus blush2.gif Net užkaitau blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif O lapai dar klausimas ar panašūs į kalijos mastau.gif dariau su tulpės lapo formyte hihihi.gif Iš tiesų tai fotkės baisiai nevykusios gavosi doh.gif

Tomis plėvelėmis šokoladui dekoruoti tai laaaaabai patenkinta likau thumbup.gif Lietuvoj greičiausiai, kad nėra schmoll.gif parsisiunčiau iš Surbitono - ale rupūžės kokios brangios - už 10 tokių plėvelių (vienodo ornamento) apie 70 Lt blink.gif o kur raštai įdomesni tai po 50 vnt. supakuota ir kaina kosminė blink.gif Bet neatsispyriau pagundai 10 plėvelių nusipirkau blush2.gif Vat kaip natūroj atrodo tos plėvelės (jos yra skaidrios, tik kad aš ant rudo stalo nufotkinau ax.gif )
user posted image

O su tuo triufelių tortu ne taip daug darbo kaip atrodo mastau.gif Aš plakiau tešlą ne kiekvienam biskvitui atskirai, o iš karto dviems, nes iškepa momentaliai per 7 minutes maždaug, nieko tai tešlai nenutinka per tiek laiko irnesakyk.gif Kepiau iš viso 8 biskvito lakštus, taigi tešlą plakiausi 4 kartus ax.gif Kai įsicinkini viskas vyksta labai greit - praktiškai, kol iškepa vienas lakštas - per tą laiką kitą porciją tešlos ir suplaku ax.gif Paskutinį gabaliuką triufelinio spėjau nufotkinti lotuliukas.gif vaišinkitės - skonis vertas grieko, tokio sodraus šokoladinio skonio wub.gif ten patirpę biškį atrodo, nes karštu peiliu pjoviau ištikro nieko ten patirpusio nėra lotuliukas.gif

user posted image

dar pora mažyčių fotkių blush2.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
vajej kaip skaniai atrodo,vat reikes ir man jau bandyti daryti si tortuka biggrin.gif
Atsakyti
Nu, RiMami, i vakara visiskai pribagei doh.gif Isprotet galima nuo tokio gabaliuko vaizdelio. Nors paimk ir ekrana palaizyk lotuliukas.gif
Dek tu ji i saldikli ir paslepk iki sestadienio. Sestadieni vaziuoju i Utena, tai uzsuksiu kavutes tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 17 gegužės 2009 - 22:20
Ogi nė velnio , va ryt tiesiai pas RiMami varau user posted image.....ir bus patvarkytas user posted image, nėra čia ko laukti iki kito šeštadienio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 17, 23:10)
Dek tu ji i saldikli ir paslepk iki sestadienio. Sestadieni vaziuoju i Utena, tai uzsuksiu kavutes  tongue.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 17, 23:55)
Ogi nė velnio , va ryt tiesiai pas RiMami varau user posted image.....ir bus patvarkytas, nėra čia ko laukti iki kito šeštadienio  irnesakyk.gif

Nu ir pralinksminot lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ale, kad šito gabaliuko baba... patvarkytas blush2.gif Į svečius tai mielai prašom - ką nors sukombinuosim mastau.gif lotuliukas.gif

-----
femina, ir iš mažų nuotraukyčių matyti, kad labai gražutis tavo torčiukas thumbup.gif Jei, kas nesigauna su fotkėm - rašyk man į a.ž. aš irgi photbuketan kraunu, pagelbėsiu ką pati moku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 17 gegužės 2009 - 23:32
QUOTE(RiMami @ 2009 05 18, 00:11)
Nu ir pralinksminot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ale, kad šito gabaliuko baba... patvarkytas  blush2.gif Į svečius tai mielai prašom - ką nors sukombinuosim mastau.gif  lotuliukas.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image..........ba ba .....tikrai nėra ???.....o tai kam dar siūlai šaišintis , ot kokia cray.gif
Atsakyti
RiMami, tavo tortukai -- tikri NIAMNIAI essen.gif wub.gif Beje, labai graziai sugalvojai su ta plevele suzaist (apie trikampiukus "pupeliuotus" kalbu), tikrai labai liuks atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
labai aciu visoms uz gerus zodzius wub.gif
bandysiu ieskot kur ten ka spaust unsure.gif
Papildyta:
nepamegau photobucketo unsure.gif todel susikeliau i sena gera fotki wub.gif
ziurim ka turim lens.gif
user posted image
user posted image

aleliuja vaikai mano clap.gif gavosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femina: 18 gegužės 2009 - 08:04