QUOTE(Inočka @ 2009 05 17, 21:41)
RiMami, zinok, man irgi kalijos asocijuojasi su liudna proga, bet galiu pasakyti, kad tavo kalijos tiesiog fantastiskos. Kaip tikros. O ypac mane suzavejo tu zaliu lapu naturalumas. Labai skoniga puokste.
O to sokoladinio gabaliuka labai noreciau, gal turi prapjauto nuotrauka, jau senokai i ji ziuriu, bet tik darbo ten labai daug. Malacius tu.
Ir dabar tik greitai sakyk, kur gavai ta plevele sokoladui. Nejau gi Lietuvoje jos yra, visur ieskojau, niekur neradau
Ačiū visoms už pagyrimus
Net užkaitau
O lapai dar klausimas ar panašūs į kalijos
dariau su tulpės lapo formyte
Iš tiesų tai fotkės baisiai nevykusios gavosi
Tomis plėvelėmis šokoladui dekoruoti tai laaaaabai patenkinta likau
Lietuvoj greičiausiai, kad nėra
parsisiunčiau iš
Surbitono - ale rupūžės kokios brangios - už 10 tokių plėvelių (vienodo ornamento) apie 70 Lt
o kur raštai įdomesni tai po 50 vnt. supakuota ir kaina kosminė
Bet neatsispyriau pagundai 10 plėvelių nusipirkau
Vat kaip natūroj atrodo tos plėvelės (jos yra skaidrios, tik kad aš ant rudo stalo nufotkinau
)
O su tuo triufelių tortu ne taip daug darbo kaip atrodo
Aš plakiau tešlą ne kiekvienam biskvitui atskirai, o iš karto dviems, nes iškepa momentaliai per 7 minutes maždaug, nieko tai tešlai nenutinka per tiek laiko
Kepiau iš viso 8 biskvito lakštus, taigi tešlą plakiausi 4 kartus
Kai įsicinkini viskas vyksta labai greit - praktiškai, kol iškepa vienas lakštas - per tą laiką kitą porciją tešlos ir suplaku
Paskutinį gabaliuką triufelinio spėjau nufotkinti
vaišinkitės - skonis vertas grieko, tokio sodraus šokoladinio skonio
ten patirpę biškį atrodo, nes karštu peiliu pjoviau ištikro nieko ten patirpusio nėra
dar pora mažyčių fotkių