Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Inočka lapeliai vienas prie kito sunkiai lipo,dar prie pavirsiaus nedariau,vat uz tat ir klausiu,nes noriu tortuka is visu pusiu gelytem aplipdyti:)tai reikes ta aisinga daryti,kad nenukristu man ten nei viena gele laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
o po to tuo paciu royal icing galima ir ornamentus pripaisyti o kai isdzius ant tortuko?
Atsakyti
Barbei sunaudojau 4 kiaušinio baltymus ( du kartus po du ).
smile.gif
Atsakyti
oho kiek daug tongue.gif galvojau kokius 3 smile.gif

dar klausimas, kai tortą dzibuojam grietinėlė ir dedam cukraus 1/4 grietinėlės kiekio, tai kokį cukrų dedat:pudrą ar normalų. Ir jei normalų tai kada, kai jau praplakta grietinėlė g.gif aš visad dedu pudrą blush2.gif

ir dar inočkos maršmelinę masę darydamos dedat citrinos rūgšties, nes receptuose pasimečiau, rusiškame žiūriu net pieno pila, o inoščka rūgštelės dėjo?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 05 17, 19:29)

dar klausimas, kai tortą dzibuojam grietinėlė ir dedam cukraus 1/4 grietinėlės kiekio, tai kokį cukrų dedat:pudrą ar normalų. Ir jei normalų tai kada, kai jau praplakta grietinėlė g.gif aš visad dedu pudrą blush2.gif

ir dar inočkos maršmelinę masę darydamos dedat citrinos rūgšties, nes receptuose pasimečiau, rusiškame žiūriu net pieno pila, o inoščka rūgštelės dėjo?

Aš visada dedu parastą cukrų, kristalinį. Jį pilu į indrą su grietinėle ir tuomet plaku... rolleyes.gif
Atsakyti
is puses normos "Juodas miskas" blush2.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
arba per dideles arba per mazos foto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femina: 17 gegužės 2009 - 18:40
QUOTE(davija @ 2009 05 17, 19:29)

As dazniausiai dedu pudra, jeigu cukru det, tai reikia pacioje pradzioje, kitaip man kristaliukai lieka. Per greit issiplaka grietinele

O del saldainiu mases, taip INOCKA deda citrinos rugstele. Ipilu sauksteli vandenuko sudedu salsdainius, paskutiniu metu visus saldainius greitai apiplaunu vandenuku, kad dregnesni butu, ir tiesiai i bliudeli spaudziu citrina, tik per seteli, kad minkstimo nepatektu
Atsakyti
Na rodausi ir aš ką pridirbau blush2.gif Tortai buvo skirti liūdnai progai močiutės metinėms verysad.gif Todėl atitinkamai rinkausi gėles kalijas - nežinau kaip kitiems, bet man jos asocijuojasi su liūdnom progom ax.gif Tortas - Cipciuko medutis, perteptas grietine+grietinėle+želatina (nedatepiau apie 2 cm iki kraštų), likę tarpai užtepti plakta grietinėle ir tada jau papuošta beze kremu. Gėlytės darytos iš cukrinės tešlos pagal Cipciuką, bet šį sykį minkant tešlą sviestavausi rankas, kaip patarė Meian - na, man labai patiko thumbup.gif tešla ištikro šiek tiek elastingesnė gaunasi, t. y. lengviau pasiduoda "lamdymui" pvz. norint kraštus pabanguoti thumbup.gif

user posted image

user posted image

Kitas tortas pagal Glacee/Elžbietos receptą Labai šokoladinis tortas "Triufelis". Na neapsakomai skanus tortas šokoholikams wub.gif Kai kam net labiau patiko negu medutis ax.gif Jį labai norėjau papuošt šokoladinėm rožėm, bet kaip žinia - šį kart man jos nepasidavė verysad.gif bet nėra to blogo, kas neišeitų į gera - pagaliau išbandžiau plėveles, skirtas šokoladui dekoruoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Eina peklon kaip man jos patiko ploja.gif ploja.gif

user posted image

čia dar įdedu kelias fotkes sumažintas, nes vienos fotkės tamsios, kitos šviesios (jose gal geriau viskas matosi), bet arčiau tiesos tos fotkės, kurios tamsesnės ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
rimami,kaip visada tavo tortai nuostabus wub.gif o tas sokoladinis isvis thumbup.gif thumbup.gif padirbejai is peties smile.gif
Atsakyti
RiMami tortukai tai fantastiski kalijos kaip tikros thumbup.gif
o kas ten per pleveles tokios?
Atsakyti
RiMami wub.gif šaunuma, tortai puikūs thumbup.gif
Atsakyti
Femina , per ten kur keli foto , juk yra dydžių nustatymas pats tas 640-480....

----------------------------------------------------------------------------------------------

RiMami.......tortai aukšto lygio , abu , be išimčių schmoll.gif ......labai dailūs , kruopštūs .....nu žodžiu super first.gif

Atsakyti
RiMami, zinok, man irgi kalijos asocijuojasi su liudna proga, bet galiu pasakyti, kad tavo kalijos tiesiog fantastiskos. Kaip tikros. O ypac mane suzavejo tu zaliu lapu naturalumas. Labai skoniga puokste.

O to sokoladinio gabaliuka labai noreciau, gal turi prapjauto nuotrauka, jau senokai i ji ziuriu, bet tik darbo ten labai daug doh.gif . Malacius tu.

Ir dabar tik greitai sakyk, kur gavai ta plevele sokoladui. Nejau gi Lietuvoje jos yra, visur ieskojau, niekur neradau schmoll.gif
Atsakyti