Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Meian @ 2009 05 17, 13:44)
Oi, mergaites, aciu labai uz sveikinimus, net nukaitau blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif Labai miela  ax.gif  wub.gif

*  *  *

Dar uzmaciau Olestos komentara, kaip ji pedutes lipde. Nagi labai daug vargo, mano galva... jei reikia prilipdyti mase prie mases (t.y., du apdengimo mases gabalelius viena prie kito), o juo labiau -- tokius plokscius, kaip pedutes, tai uztenka paprasciausiai degtine sutepti, ir puikiausiai priklijuosit. Alkoholis momentaliai isgaruoja, be to, neliktu nei nelygaus sluoksnio po pedute, nei jokiu kitu zymiu, kad cia buvo atskirai klijuota.

Na, bet tai tik mano kuklus patarimas  4u.gif

o jei Olesta abstinentė lotuliukas.gif ir bariukas tuščias lotuliukas.gif ačiū, tikrai būčiau nedagalvojus, aš tik mokausi, deduosi į galvelę visus Jūsų patarimus thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Olesta smile.gif jo gyvenu ne LT o UK, o del grietineles tai naudoju Double cream ten neraso kiek procentu riebumo,tai net nzn.
del gelyciu tai as jas lipdau lipdau bet man vis tiek kazkaip nelabai gaunasi.norisi kad tikroviskiau atrodytu..bet manu gal su laiku ismoksiu biggrin.gif
vat kita savaite darysiu torta ir dengsiu Meian mase ir ant tos mases noriu priklijuoti gelyciu,bet vat dabar degtines neturiu nes keikas pas mus negeria,nejau visa bonke pirkt del gelyciu ar prisiklijuos gerai ant kiausinio baltymo arba kaip Olesta dare ta pacia mase?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 10, 07:29)
Boružiuko formavimas iš juodojo miško torto. Kepam du biskvitukus, nupjaunam kupreles ir dar kiekvieną dalinam į dvi dalis.....ir belieka smagiausi darbai, liejimas šokoladu pats sunkiausias, nes jis nenori lipti prie grietinėlės, išbandžiau jau kelis variantus ir labiausiai pasiteisino, liejimas per du kartus, kai pirmas sluoksnis jau apstingęs

olesta, sakyk, o jeigu liet galvą šokoladu neaptepus grietinėlę g.gif gal nelabai dailiai būtų? ir dar, kiek grietinėlės sunaudojai boružės puošybai?

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 12:07)
.....BARBĖS sesija .... tongue.gif

mane labai domina, kiek barbės sukniai reikia baltymų mirksiukas.gif
Atsakyti
pusei normos boružės perkuosi du indelius po 420 g arba po 450 g grietinėlės, tai panašiai 600 g sudedu į pertepimą, o kas lieka, paspalvinu, aptepu ir apdzibuoju, pilnos normos tortui man 2 indelių mažai cool.gif galvą patarčiau dengti kokia nors, kad ir saldainine mase, ar Meian mase, nes su šokoladu tai vargų vargelis doh.gif bet padaryti įmanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 17, 14:47)
Aciu Olesta smile.gif jo gyvenu ne LT o UK, o del grietineles tai naudoju Double cream ten neraso kiek procentu riebumo,tai net nzn.

Mums gyvenant UK as irgi plakdavau su double cream - man viskas puikiai issiplakdavo. Gal per daug isplakei g.gif o gal tiesiog susigere g.gif Siaip keista, nes as apteptus grietinele tortus randu visiskai lygius, nesutrukinejusius. Manau profesionales cia gal zinotu ir tikra priezasti.
Atsakyti
Vaidulyteee,
As viska klijuoju su vandenuku. Tiesiog patepu su teptuku siek tiek ir man kuo puikiausiai viskas limpa.

Olesta
, nemanau, kad su mase dengti galva bus gerai, labai daug reiktu dazu, kad butu tokia tamsi spalva, nebent daryti sokoladine - saldainiu mase, yra papuosimu temoje.
Ir klausimelis.... Tu tepi galva grynu sokoladu? As tai darau grietinele+sokoladas, gamyba kaip ganasui, tik plakt nereikia, tai man kuo puikiausiai pasiskirsto ir buna lygu.
Atsakyti
darau ir vienaip ir kitaip, patinka visaip tongue.gif
Atsakyti
Inočka o as kai gelytes dariau is Cipciuko mases ir lipdziau vandenuku tai taip sunkiai man jie lipo:(
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 17, 15:46)
Inočka o as kai gelytes dariau is Cipciuko mases ir lipdziau vandenuku tai taip sunkiai man jie lipo:(

gelytes sunkiai lipo prie pavirsiaus ar lapeliai nelipo? Lapelius gali tarpusavyje suklijuok zelatinu o prie pavirsiaus gali lipdyti aisingu, baltymas plaktas su cukrumi, tikrai gerai lips.
Papildyta:
Olesta, man labai patinka tavo kiskiukas, net gal kiskiene pasakyciau, jau tokia pamaiva lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciuko gėlytes su aisingu reikia klijuot thumbup.gif nenuplėši paskui nei norėdama lotuliukas.gif 230 g cukraus pudros, 1,5 šaukšto vandens, 1 baltymas, kvapelių kokių nori lašiukas - plakti viską ne trumpiau 9 minučių, kimba dirol.gif tepti tik reikia mikroskopinį kiekį plonai su teptuku ant pusės žiedlapiuko, klijuosiu, sesiją gal padaryt ax.gif g.gif mastau.gif nors jau Cipciuko labai aiški thumbup.gif
Atsakyti
As tai tingiu ta aisinga daryt, man ir su vandenuku viskas super buna
Atsakyti
Merginos, taigi super paprastą būdą žiedlapiams ir gėlytėms sulipdyti Meiana buvo aprašius - atsignybi gabaliuką tos pačios cukrinės gėlyčių masės, sudrėkini trupučiuką vandeniu ir patepi šituo gabaliuku kaip klijais tas vietas kur reikia, kad suliptų - neseniai kalijas vyniojau ir tokiu būdu sulipinau suvyniotas - nu fantastiškai laikosi thumbup.gif ir papildomai jokių aisingų nereikia plaktis. Pamėginkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 17 gegužės 2009 - 15:58