Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2009 05 16, 16:51)
cia tuos bigudukus palieka  blink.gif  ar issima, kai sudziusta mase?

išima kai masė sustingsta wink.gif
Atsakyti
vajej vavjej kokie tortai,na Cipciukas taip graziai ir tikroviskai padaret tuos marskinius,kad net nusikopijavau jusu nuotrauka,reiks kada ir man bandyti.
Olesta aciu kad uz paiskinima kaip klijavai pedutes,nes reiks klijuot kita savaite gelytes ant maes:)
o as dar norejau paklausti, vat kaip darau torut as juos sutepu plakta grietinele ir statau i saldytuva nakciai,ryte kai istraukiu tai buna visas toks baisus sutrukinejas.na asiku as tada vel tepu stora sluoksni grietineles,bet vis tiek pastebejau kad kita diena dar atsiranda tu itrukimu,gal kas zino kodel?
as pati manau kad cia tortas sugeria greitinele ir ji itrukineje,o kaip to isvengti?gal pries tepant grietinele reikia kokiu dzemu plonu sluoksniu sutept o tada grietinele?
Atsakyti
kiek jau dariau, taip nutiko vienintelį kartą, kai įsidėjau per daug standiklio į gulbę, nes grietinėlė buvo akcijinė ir visai negalėjau išplakti, o kodėl taip atsitinka pastoviai, negaliu atsakyti, gal kokio cukraus per daug, ar per plonai tepi grietinėlės g.gif profai gal patars ką...
Atsakyti
Pirmiausia tai noriu pasveikinti Meian su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif Gražios tau šventės biggrin.gif

user posted image

Kokių gražuolių tortų prikepėt bigsmile.gif Olestos pėdutės labai simpatiškos wub.gif o Cipciuko tortai - barbė ir su gulbėm tai kaip visada atima žadą mega_shok.gif swoon.gif ohmy.gif
Kai ką ir aš rytoj parodysiu blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif balius thumbup.gif sveikinam sveikinam sveikinaaaaaammmm clap.gif clap.gif clap.gif birthday.gif
kai pabaigsiu, ir aš kai ką parodysiu ax.gif
Atsakyti
Meian, su svente Tave 4u.gif
Atsakyti
Meian , ačiū Tau už pagalbą padedant mums , su TORTADIENIU tave.....

-------------------------user posted image-----------------------------
Atsakyti
Del grietineles tai ne,tepu gan stora sluoksni,ir dar is ryto aptepu antru sluoksniu kad uzdengti itrukimus,bet vis tiek po kiek laiko ju vis dar atsiranda,kai galesiu idesiu foto,parodyti kai jie atrodo.
Papildyta:
Meian Su Gimimo Dienele happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
http://s617.photobuc...nt=07052009.jpg
cia nuotrauka kaip mano medaus tortas apteptas grietinele atrodo is ryto po nakties saldytuve,kodel g.gif
Atsakyti
[IMG]http://s617.photobucket.com/albums/tt259/Vaidulyteee/?action=view&current=11032009002.jpg
vat Mergaites jusu teismui mano pirmas keptas ir puostas tortukas :)Kepiau balta biskvita ir pertepinejau plakta grietinele su virtu kondecuotu pienu,apibarsciau trupinais ir apliejau sokoladu,o gelytes pacios pirmos is marcepano smile.gif
Aciu jums visom uz jusu pamokymus mirksiukas.gif

Papildyta:
oj atsiprasau kazka ne ta padariau,vis niekaip nedaeina kaip su tom nuotraukom reikia elgtis schmoll.gif
http://s617.photobuc...11032009002.jpg
Papildyta:
va jums mergaites is kart visas mano foto albumas,kaip as ismokau is jusu kepti,puosti biggrin.gif
http://s617.photobuc...59/Vaidulyteee/
Atsakyti
Vaidulyteee, sveikinu good.gif albumą peržvelgus, matosi, kad skaitai SM nuodugniai, esi be galo kruopšti ir puikiai įvaldžiusi rožyčių darymo techniką thumbup.gif
kas dėl grietinėlės, tai pirmą kartą matau tokius įtrūkimus, bėra buvę doh.gif kaip suprantu gyveni ne LT, tai gal vis dėl to pati grietinėlė kalta? kokio riebumo naudoji?
Atsakyti
Oi, mergaites, aciu labai uz sveikinimus, net nukaitau blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif Labai miela ax.gif wub.gif

* * *

Dar uzmaciau Olestos komentara, kaip ji pedutes lipde. Nagi labai daug vargo, mano galva... jei reikia prilipdyti mase prie mases (t.y., du apdengimo mases gabalelius viena prie kito), o juo labiau -- tokius plokscius, kaip pedutes, tai uztenka paprasciausiai degtine sutepti, ir puikiausiai priklijuosit. Alkoholis momentaliai isgaruoja, be to, neliktu nei nelygaus sluoksnio po pedute, nei jokiu kitu zymiu, kad cia buvo atskirai klijuota.

Na, bet tai tik mano kuklus patarimas 4u.gif
Atsakyti