[quote=neramuole,2009 05 16, 09:39]
[quote=Olesta,2009 05 16, 07:41]
olesta, kokia kalta jauciuos taigi as patariau is kart dengti ta mase, nelaukti man nieko neatsitiko, ot patareja issirinkai atsiprasau, nenorejau klaidinti, tik pasakiau kaip as dariau
Cypciuk, jusu baltiniu spalvyte, uhh kokia grazi, ideja nukopijuota, bus panaudota
[/quote]
taip taip jauskis palauk, atvažiuosiu penktadienį ruoškis mūšiui nieko, viskas gerai baigėsi, visi patenkinti, o žilus plaukus uždažysim
Viespate... nu jau tie konkolai... fuj...
QUOTE(apple tree @ 2009 05 16, 02:42)
na ir grozybes,net akys linksta zemyn o apie valgyma tai is vis patyliu,na neisivaizduoju kaip reiktu isiziot ,ir dar su kvietkom,cipciuk cia jusu kuryba....
...neeeeeeeeeeeee. dar tokio nebandžiusi
Rugiagele , konkolai kaip konkolai su visa jiems priklausančia atributika
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 16, 13:25)
...neeeeeeeeeeeee. dar tokio nebandžiusi
jauciu siandien vieno tokio teks paragaut
QUOTE(Fregata @ 2009 05 16, 11:29)
,kas per svente?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 16, 11:14)
Viespate... nu jau tie konkolai... fuj...
neprisiversčiau tokio torto nei užsakyt nei valgyt,labai neapetitnai atrodo,nors meistriškai padaryta
QUOTE(Fregata @ 2009 05 16, 12:29)
Aaaaaaaaaaaaaaa ....mergvakaris , geras bus tortas ir tikiu , kad skaniai suvalgysite , vat vemdalų balos tai tikrai nepaimčiau į burną ...arba susukto šuduko krūvos
Oho kokie tortukai
Karta man teko eiti uzsakyti mergvakariui ir bernvakariui tortus,merginom su vyriskom grozybems o vaikinams su moteriskom,bet kaip man geda buvo
Karta man teko eiti uzsakyti mergvakariui ir bernvakariui tortus,merginom su vyriskom grozybems o vaikinams su moteriskom,bet kaip man geda buvo
staigiai traukiat minkštus bigudžius iš stalčių jie virtuvėj turi būti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 16, 15:06)
cia tuos bigudukus palieka ar issima, kai sudziusta mase?