Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

aciu mergaites uz priemima biggrin.gif
na jus Cipciukas tai tikra profe.Kiek ziuriu vis negaliu atsiziureti,visi tortai tokie grazus,originalus thumbup.gif
ir tikrai Didelis ACIU uz jusu fotosesijas,pamokymus,tikrai labai daug is jusu ismokau
biggrin.gif
kai ismoksiu ikelti foto tai parodysiu ir mano darytus biggrin.gif
dabar del jusu megstamos beze norejau paklausti,ar galima ja dazyti skystais dazais nes pas mane tik skysti yra.ir dar ar galima i beze deti kakavos?kad gautusi ruda spalva ir kaip sokoladinis skonis?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš čia su tokiu kvailu klausimu (nepykit kad ne apie puošimą ax.gif ), kur jūs perkat dėžutes tortams įdėti? Kartais tenka pagaminti vieną kitą torčiuą pagal užsakymą ir kaskart man iškyla problema kaip jį "supakuoti"... ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Cipciukai, kaip visada be priekaištų thumbup.gif
Meian taip ir pagalvojau, kad arba tai geltonai lentutei, arba knygai kaip pavyzdžiui prieš akis pasidėti ir kad sunerti reikia irgi sugalvojau, be to noriu padėkoti už pagalbą masės daryme, bet dabar prašysiu pasakyti dėl ko man dabar tenka gerti sidrą nervams nuimti blush2.gif padariau aš tortą, apdengiau, pasidžiaugiau, palikau namuose ir išlėkiau porai valandų iš namų, kai grįžau ir pamačiau tortą, pakirto strėnas, įtrūko nuo viršaus iki apačios 1,5-2 mm įtrūkimu mega_shok.gif maniau nusišausiu durų rankena, nes tortas tai ne man doh.gif bet šiaip ne taip greit sutvarkiau tą problemą, tik klausimas didysis, KODĖL TAIP ATSITIKO?????????? O KAD BŪTŲ AIŠKU APIE KĄ KALBA, TRŪKIO NEFOTKINOM, BET JIS PASLĖPTAS PO GĖLYTĖMIS, ĮDEDU FOTO:
įtrūkimo pusė
user posted image

ir kita pusė torto
user posted image

vidus Cipciuko medutis, viršus, Meian masė
pati turiu dvi versijas:
1 - medutis bebrikdamas suplėšė masę, nes labai plonai iškočiojau, gal 2 mm ne daugiau
2 - pėdutės džiūdamos traukėsi kažkiek ir suplėšė masę
masei priekaištų jokių, tokios malonios dar nebuvau čiupinėjus, tikrai gera ir lengva dirbti, lygiai ir gražiai nusidažo, pasakykit kur padariau klaidą, nes net pilvą skauda kaip negera ant dūšios, kam įtrūko verysad.gif
Atsakyti
Na labai jau mielas tortas... cia krikstynom kaip suprantu? Tik man iskart zvilgsnis i virsu...ir truksta...bateliu... nu man jau taip grazu su jais... wub.gif o del tu pasleptu itrukimu, tai net nebuciau pagalvojus, kad kazkas buvo nutike smile.gif nepergyvenk, saunus darbas!!!
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 15, 22:02)
Na labai jau mielas tortas... cia krikstynom kaip suprantu? Tik man iskart zvilgsnis i virsu...ir truksta...bateliu... nu man jau taip grazu su jais...  wub.gif o del tu pasleptu itrukimu, tai net nebuciau pagalvojus, kad kazkas buvo nutike smile.gif nepergyvenk, saunus darbas!!!

buvo bateliai plane, kol nesužinojau, kad jau šį vakarą norėtų pasiimti ir išsivežti, tai su mamytės leidimu buvo uždėtos tik pėdutės, ir apačių ties sujungimais nebeleido tvarkyti, labai norėjo pėdučių, todėl taip ir padaryta
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 15, 22:05)
buvo bateliai plane, kol nesužinojau, kad jau šį vakarą norėtų pasiimti ir išsivežti, tai su mamytės leidimu buvo uždėtos tik pėdutės, ir apačių ties sujungimais nebeleido tvarkyti, labai norėjo pėdučių, todėl taip ir padaryta

Supratau smile.gif
Atsakyti
Olesta, man spalvyte labai grazi.

O ne manai, kad itruko del to, kad gal padauginai zelatinos?
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 15, 22:53)
Olesta, man spalvyte labai grazi.

O ne manai, kad itruko del to, kad gal padauginai zelatinos?

kiek parašyta, tiek įdėjau, cukraus pudros mažiau netgi suėjo, gal vandens daugiau pilat? arba aš per plonai iškočiojau - kiek mm turi būti dengiant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 15 gegužės 2009 - 22:01
QUOTE(Olesta @ 2009 05 15, 22:55)
kiek parašyta, tiek įdėjau, cukraus pudros mažiau netgi suėjo, gal vandens daugiau pilat?

Olesta, as nezinau is tikto kodel, tik spelioju. Pati Meian mases nedariau, visada darau tik saldainiu
Atsakyti
Mergaitės , aš vėl čia user posted image su savo dirbiniu blush2.gif

Rytoj mano širdies šeimininko tortadienis , apžiūrėjau baltinukus - nugi jau visi toki smarkiai panaudoti , tai va naujus užfundinau tongue.gif

Vidui naujas tortas , kai bus prapjautas , mano temoje bus receptas ....tai šokoladinis biskvitas , sviesto - kondencuoto pieno kremas su pakepintais riešutais ir šokolado drožlėmis , kitas sluoksnis baltas su konservuotomis vyšniomis .

Tortas puoštas tuo kremu ( tik be priedų ) ......kalnieriukas , kaklaraištis ir rankogalis lotuliukas.gif iš padengimo masės , juostelės - šokoladas .

user posted image

user posted image

Olesta ....tortukas brinko ir plėtėsi , todėl ir perplėšė tau masę .

Atsakyti
Merginos, man reikia Jusu pagalbos

Kaz kada dejot tortus viriskos stiprybes imitacija, gal kas atsimena kurioje temoje? Labai reikia ax.gif , o gal kur nete matet, niekur dabar nerandu

Cipciukas
, brangusis turetu apsidziaugt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 15 gegužės 2009 - 22:08
Kokie baltinukai bigsmile.gif čiki piki, spalva kokia faina, tokia vyriška thumbup.gif a tai kodėl Neramuolei taip nesutrūkinėjo, ir pačiai Meian viskas gaunasi čiki, o man kaip tyčia, kuo lengviau padaryti, tuo daugiau problemų, eisiu draugauti su beze, abu saldūs lotuliukas.gif
Atsakyti