Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 21:05)
, dukrytei gimtadieniui , aišku , kaip ir visos mergaitės norėjo BARBĖS .....
Vidui medutis , puošta beze , cukrinės gėlytės ....bus sesija .....nes lotutė labai laukia  hihihi.gif

man atrodo ne aš viena fotosesijos laukiu liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 05 15, 17:52)
man atrodo ne aš viena fotosesijos laukiu liezuvis.gif

Taigi jau yra sesija mirksiukas.gif pora puslapių atgal.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 05 15, 17:36)
2.gif užsikimšau sau burną nuo tokio grožio......
Cipsiukai pirmoj foto pamiršot S pridėt... hihihi.gif  žinau,žinau...nuovargis viską daro... irnesakyk.gif  lotuliukas.gif

blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif .....eisiu tuoj dar vieną puošti , tai ne tik S bet ir C ....pamiršiu dadėti wacko.gif
Atsakyti
Cipciuk,grazu thumbup.gif Is kur tiek laiko ir jegu surandat,?as viena teplione iskepiau,ikisau i saldytuva ir pavargau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti ar bande kas daryti sviestini krema su baltymais? kaip pavyko, ar skanus, ir ar tinka torto papuosimams? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 15, 18:24)
Sveikutes, norejau paklausti ar bande kas daryti sviestini krema su baltymais? kaip pavyko, ar skanus, ir ar tinka torto papuosimamsrolleyes.gif

Kad toks yra - žinau , bet nebandžiau , jis tinka puošti tortus , o va pertepimams jis nelabai schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2009 05 15, 18:41]

Cypciuk, as be amo likau, koks grazuolis, kokia spalva thumbup.gif auksines jusu rankos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 05 15, 16:27)
Jei labai nori trupet, tai pries nuimant galima saldytuve palaikyt, kad sokoladas atvestu.

Siaip is tiesu daug priklauso nuo paties kepimo popieriaus. Buna, tik sokoladas sutvirtejo, popierius pats tarsi nori atsokt -- o buna tokie prasti, kurie pradeda sugerinet riebalus is sokolado  doh.gif Aplink sokolado aplikacija pasidaro tarsi "balute riebalu" -- na, ne balute, bet popierius sumirksta. Tai vat jei tas blogasis sumirkelis papuole, nekas tada -- jie tikrai sunkiau nusiima. Tuo tarpu normalu kepimo popieriu nuo vesaus sokolado nuimt -- kaip du pirstus...

...sukryziuot...  ax.gif

Aciu, Meian 4u.gif baluciu nera, tai tikiuos tikrai bus kaip du pirstus.. hihihi.gif

Cipsiukas tai is peties dirba, saunuole 4u.gif ale tikrai jegu oho, kad tiek padaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 15 gegužės 2009 - 18:10
QUOTE(neramuole @ 2009 05 15, 18:49)

Cypciuk, as be amo likau, koks grazuolis, kokia spalva  thumbup.gif auksines jusu rankos  wub.gif

unsure.gif ....ne , jos paprastos , iš mėsos ....ir nuo miltų pastoviai sutrūkinėjusios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 15 gegužės 2009 - 18:17
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 19:16)
unsure.gif ....ne , jos paprastos , iš mėsos ....ir nuo miltų pastoviai sutrūkinėjusios  doh.gif

lotuliukas.gif

Cipciuk, labai mielas tortas!!! Nu jau gulbiu grakstumas... wub.gif

As eisiu uzsimaisysiu sokoladinems gelems mase, ziuresiu, kas man gausis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 17:29)
Nepykit mergaitės , dar vieną atitysiau ....  blush2.gif

Cipciuk, tortas -- grazuolis neispasakytas. wub.gif

* * *

Turiu zinia merginoms, kurios formeliu rinkinius uzsisakinejo. Gavau kruva klausimu, kam reikalingos ten idetos dvi tokios baltos "lazdos", "rankenos", ir kaip tik merginos ju nepavadino hihihi.gif

Kadangi pati supratimo neturiu, parasiau pries pora dienu laiska tiesiai gamintojui, Wilton kompanijai. Ir -- mano didziulei nuostabai -- gavau atsakyma, tai pacituosiu ji cia blush2.gif

Pasirodo, sitie dalykai yra lenteles stoveliai. Juos reikia sukryziuoti (isimauna vienas i kita per ispjovas sonuose), ir tada ju deka galima pastatyti ta geltona lentele, kad butu patogiau tvarkyti krastelius ir daryti iskarpymus.

Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 15, 17:24)
Sveikutes, norejau paklausti ar bande kas daryti sviestini krema su baltymais? kaip pavyko, ar skanus, ir ar tinka torto papuosimams?  rolleyes.gif

Kartą dariau tokį kremą. Jo lyginau tortą, jis gerai laiko formą. Paties torto jo nepertepinėčiau - per saldus ir riebus.

Cipciuk, ačiū už fotosesiją. 4u.gif
Atsakyti