Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Jolka, man irgi labai patiko tortuko ideja, o ypac kirminiuko veidukas wub.gif
cypciuk, sirdingai dekoju uz foto sesija wub.gif labai labai palengvinat mums darba, aciu thumbup.gif kempiniuko akys man irgi labiausiai istrigo bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,as naujoke,skaitau si foruma jau antra mensi,tyliai kepu mokausi puosti tortus:)Jau kaip uzsikreciau sia liga kad net naktimis torai,gelytes sapnuojasi:)
Ar priimsite i savo gretas?labai noriu ismokti daugiau:)
Dar norejau pasakyti didelis aciu Inockai,kad sukure tema kur sudeti visi papuosimai.Aciu,tai buvo mano pirmas atrastas papuosimu puslapis:)
Ir dar mergaites jus visos taip graziai puosiate,jus turite tiek daug fantazijos,tikros saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 15, 13:17)
Sveikos mergaites,as naujoke,skaitau si foruma jau antra mensi,tyliai kepu mokausi puosti tortus:)Jau kaip uzsikreciau sia liga kad net naktimis torai,gelytes sapnuojasi:)
Dar norejau pasakyti didelis aciu Inockai,kad sukure tema kur sudeti visi papuosimai.Aciu,tai buvo mano pirmas atrastas papuosimu puslapis:)
Ir dar mergaites jus visos taip graziai puosiate,jus turite tiek daug fantazijos,tikros saunuoles thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

Maloniai prasom prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip malonu , kad daugėja kepėjėlių bigsmile.gif .....jūnkis drąsiai , klausk jei kas neaišku ......na mes kartais ir pasiginčijame ax.gif ....ale paskui viskas būna OK thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 11:07)
.....BARBĖS sesija .... tongue.gif

Super fotosesija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net zado netekau koks grozis sio tortuko wub.gif
Atsakyti
ačiū už fotosesiją, bet iš tikro net ir geriau visam torte skylės nedaryt, kad tą barbę įkišt su kojom, ale pagailo barbės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o jau kempiniuko grožis, tai net žodžių trūksta 4u.gif
Atsakyti
O as nematau Jolkos kirminiuko unsure.gif mastau.gif

Cipciuk, kempiniukas -- liuksinis tiesiog! O jau veido israiska jo hihihi.gif Vien jau del tos fizionomijos jis vertas apdovanojimo wub.gif Tikrai pralinksmino, labai mielas, klasiskas. thumbup.gif

Ir i jusu barbes gamybos buda idomu buvo paziuret (as pati kitaip tokius klausimus sprendziu, kad darbo maziau butu, ir vat norisi uz tai pagirt jusu kruopstuma wub.gif )

QUOTE(rembiene @ 2009 05 15, 00:50)
na va mano nevykėlis tortukas doh.gif  nors ir nelabai vykes, ypač tie ale lapukai, bet kaip naminiam vartojimui sueis  ... ir aplamai, man pradeda tirpt grietinėlė nuo rankų šilumos aš pradedu skubėt, panikuot ir šūds gaunas sad.gif

O as manau priesingai, jis netgi labai puikiai atrodo. Tikras isibegejusio pavasario tortas, labai mielas akiai (ir turiu itarima, kad skrandziui taip pat blush2.gif )

QUOTE(Muske @ 2009 05 15, 08:13)
Mergaites  ax.gif ateinu patarimo..

Pasidariau sita aplikacija sokoladine (aisku viena sugadinau, kol padariau), savaitgali tures ji keliaut ant torto. Bet ji man tokia itartina atrodo, kad nulupt neis jos nuo to popieriaus. Yra gal kokia gudrybe kaip lengviau ir nesulauzius ja nuimt, ar tai popieriu gal paslapint ar kazkas panasaus?

Jei labai nori trupet, tai pries nuimant galima saldytuve palaikyt, kad sokoladas atvestu.

Siaip is tiesu daug priklauso nuo paties kepimo popieriaus. Buna, tik sokoladas sutvirtejo, popierius pats tarsi nori atsokt -- o buna tokie prasti, kurie pradeda sugerinet riebalus is sokolado doh.gif Aplink sokolado aplikacija pasidaro tarsi "balute riebalu" -- na, ne balute, bet popierius sumirksta. Tai vat jei tas blogasis sumirkelis papuole, nekas tada -- jie tikrai sunkiau nusiima. Tuo tarpu normalu kepimo popieriu nuo vesaus sokolado nuimt -- kaip du pirstus...

...sukryziuot... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 15, 13:17)
Ir dar mergaites jus visos taip graziai puosiate,jus turite tiek daug fantazijos,tikros saunuoles thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

Sveika atvykusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 15 gegužės 2009 - 15:26
Jau nebesitveriu savo kaily rolleyes.gif jusu tos barbes, kempiniukai, tortukai,kirmeliukai wub.gif taip ir stovi pries akis, noriu torto jau laaabai, reiks eiti kepti nakti doh.gif , nes dabar laiko nebeturiu unsure.gif , bet visviena, jei kas duotu atsikasti kokio torciuko, dar paaukociau 5 min. gomurio patenkinimui blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Nepykit mergaitės , dar vieną atitysiau .... blush2.gif

Kokiai progai , visom aišku .... nuo pamergės - jauniesiems ax.gif

Vidui ....nu kas daugiau , jei ne medutis doh.gif , ir puošta kaip visada - beze , cukrinės gėlikės ir gulbės , kai kur ornamentas iš aisingo blush2.gif

Tokį panašų jau dariau , su narcizais ir tuo aisingo kupolu ....patiko , tai ir užsisakė pagal tą foto rolleyes.gif .

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 17:29)
Nepykit mergaitės , dar vieną atitysiau ....  blush2.gif

2.gif užsikimšau sau burną nuo tokio grožio......

Cipsiukai pirmoj foto pamiršot S pridėt... hihihi.gif žinau,žinau...nuovargis viską daro... irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 15 gegužės 2009 - 16:38

user posted image Nerealu !! thumbup.gif
Atsakyti

Kokiai progai , visom aišku .... nuo pamergės - jauniesiems  ax.gif

Vidui ....nu kas daugiau , jei ne medutis  doh.gif , ir puošta kaip visada - beze , cukrinės gėlikės ir gulbės , kai kur ornamentas iš aisingo  blush2.gif

Tokį panašų jau dariau , su narcizais ir tuo aisingo kupolu ....patiko , tai ir užsisakė pagal tą foto  rolleyes.gif .

tai ur jau cia pykti, kai tokiu grozybiu atitysiat bigsmile.gif nu man tai ir tas kempiniukas ir sitas tortas, kazkas fantastisko ir neitiketinu, nu truksta zodziu tokiems groziams apsakyti 4u.gif
Atsakyti