Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 14, 22:31)
As irgi atidarineciau saldytuva, zinodama kad ten tokie groziai...  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif ....nu ten ir be jų aišku visko yra , sakau , gal visai ne į tortus žiūri user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 22:39)
blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif ....nu ten ir be jų aišku visko yra , sakau , gal visai ne į tortus žiūri user posted image

user posted image
Atsakyti
na va mano nevykėlis tortukas doh.gif nors ir nelabai vykes, ypač tie ale lapukai, bet kaip naminiam vartojimui sueis ... ir aplamai, man pradeda tirpt grietinėlė nuo rankų šilumos aš pradedu skubėt, panikuot ir šūds gaunas sad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 14 gegužės 2009 - 23:52
QUOTE(rembiene @ 2009 05 14, 22:50)
na va mano nevykėlis tortukas doh.gif  nors ir nelabai vykes, ypač tie ale lapukai, bet kaip naminiam vartojimui sueis  ... ir aplamai, man pradeda tirpt grietinėlė nuo rankų šilumos aš pradedu skubėt, panikuot ir šūds gaunas sad.gif

grazus tortukas,man patinka ryskios spalvos rolleyes.gif o del grietineles cia turbut visom taip,tad nera ko nervintis 4u.gif
Atsakyti
rembiene
Zinai, man labai patiko spalvos, labai grazios.
O del grietineles, man irgi tirpsta, tai dabar, kai reikia su viena spalva daugiau papuosti i maisiuka dedu ne daug, kad paskui butu galima dadet, tada geriau.

Dar toks patarimas, kai darai krepseli, siek tiek apipjauk torta apacioje, kad butu siek tiek ilenktas i vidu, pusapvalis apacioje, ten ne daug reikia apipjaustyti, gal tik koki 1 cm, ir apacioje dek toki vingiota per visa apacia dziba, tada apacia tvarkingai atrodys.
Nezinau, ar suprantomai paaiskinau
Atsakyti
rembiene
Zinai, man labai patiko spalvos, labai grazios.
O del grietineles, man irgi tirpsta, tai dabar, kai reikia su viena spalva daugiau papuosti i maisiuka dedu ne daug, kad paskui butu galima dadet, tada geriau.

Dar toks patarimas, kai darai krepseli, siek tiek apipjauk torta apacioje, kad butu siek tiek ilenktas i vidu, pusapvalis apacioje, ten ne daug reikia apipjaustyti, gal tik koki 1 cm, ir apacioje dek toki vingiota per visa apacia dziba, tada apacia tvarkingai atrodys. Ir pries darant krepseli aptepk torta tokios pacios spalvos kremu, nesimatys tarpu tarp juostu, ir tada net nelabai lygios juostos ne taip matysis
Nezinau, ar suprantomai paaiskinau
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 31, 22:28)
ŠOKOLADINĖ APLIKACIJA

user posted image

Mergaites ax.gif ateinu patarimo..

Pasidariau sita aplikacija sokoladine (aisku viena sugadinau, kol padariau), savaitgali tures ji keliaut ant torto. Bet ji man tokia itartina atrodo, kad nulupt neis jos nuo to popieriaus. Yra gal kokia gudrybe kaip lengviau ir nesulauzius ja nuimt, ar tai popieriu gal paslapint ar kazkas panasaus?

Atsakyti
Dar tokio beprotiškai fantastiško kempiniuko -torto nebuvau mačius bigsmile.gif
Cipciuk, kad jau foto atrodo jis nuostabiausiai, tai kaip beatrodo natūroj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 05 15, 09:23)
Dar tokio beprotiškai fantastiško kempiniuko -torto nebuvau mačius bigsmile.gif
Cipciuk, kad jau foto atrodo jis nuostabiausiai, tai kaip beatrodo natūroj bigsmile.gif

Daug kartų gražiau ...ir spalvos ir detalės ..... unsure.gif

----------------------------------------------------------------------------------

rembiene , kai darai tortukus , paniką reikia palikti kaimynkai biggrin.gif .
Pradėjo leistis , kišk į šaldytuvą , lai sutvirtėja , nieko neatsitiks toms šaldytuvo durelėm , kad ir padarinėsi daugiau tongue.gif

O tortukas labai dailus , ir spalvytės labai ramios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 14, 19:41)
šiaip ganašas būtų patikimiausias rudos spalvos atstovas jei neturit rudų dažų ax.gif

Ar ganašas duoda ryškiai rudą spalvą? Inočka rašydama ganašo receptą, pridėjo jo nuotrauką, tai išplakius jis turėjo šviesiai rudą splavą. Gal jis po to patamsėja?

Cipciuk, jūsų tortai, kaip visuomet, žavingi. Labai gražios spalvos. Kažkada rašėt, kad norint padažyti beze, dažus reikia dėti į baltymą. O negalima padažyti jau gatavos beze?

rembiene, labai švelnios torto splavos (kaip daugelis jau pastebėjo). Puošiant tortus aš irgi kartais pasinervuoju, ypač, jei einasi ne taip, kaip suplanavau. Kartą bandžiau pinti krepšelį, pinimas gavosi kreivas, tai teko nuimti visą kremą ir puošti tortą kitaip.
Atsakyti
.....BARBĖS sesija .... tongue.gif

Išsikepam įvairaus diametro apskritimų ( jei ir liks keli , sunaudosite , kitur ) , kiek jų reikia , paskaičiuokite pas mane ( tiesa liko 2 patys mažiausi , 1 per vidurį ir vienas didžiausias ) , kai juos dėsite , tai su peiliu po truputi sulyginkite ( apipjaukite ) , kad apskritimai mažėtu palaipsniui ( na po kokį 1 cm. )

Tiesa , čia ne tik suknelė , bet ir pagrindas iš 3 lakštelių ....

user posted image

Pertepame plakta grietinėle , kremo iki krašto nedatepame jei puošite beze , jei dengimo mase - reikia visą aptepti pilnai , kad masė turėtų prie ko prilipti .

user posted image

Išsiplakate beze , ir juo aptepate visą būsimą barbę ( nebūtinai , idealiai , nes dzibuosim ).

user posted image

Pradedame grąžinti nuo apačios ( man taip patogiau ) tongue.gif .

user posted image

Iš baltos beze padarome baltą suknelės dalį ( jei nenorite , darykite vienspalvią ) .

user posted image

Apžibuojame viską rūžavai ....

user posted image

Pasiruošiam lėlę ( ją nuplauname , nors ji ir nenaudota , išimam kojas ....velniam jas ten grūsti doh.gif , apvyniojam folija )

user posted image

Torto viršuje , su peiliu padarome negilią duobutę , lėliai įstatysi , ikišame lėlę .....na o toliau , jūsų fantazija pasidarbuos ------------gėlytės , kaspinėliai ir t.t. smile.gif

Čia parodau gėlių viduriukus darytus iš siūlų , va taip atrodo .... ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti