Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

JOLKA 999 grazus kirmeliukas wub.gif
Atsakyti
JOLKA999 ...labai gera ir idomi idėja thumbup.gif .....gražus , žaismingas vaikiškas tortukas smile.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------

Na ir aš padirbėjau ax.gif .....užsakymas mano pastovios klientės , dukrytei gimtadieniui , aišku , kaip ir visos mergaitės norėjo BARBĖS .....
Vidui medutis , puošta beze , cukrinės gėlytės ....bus sesija .....nes lotutė labai laukia hihihi.gif

user posted image

O čia .....ale kempiniukas ....user posted image.....pirma buvo užsakytas meškinas , paskui mažoji užsakovė persigalvojo , ir teko daryti va jį ....

Vidui medutis , puošta beze .....visas kunas - tortas - kitos detalės taip pat iš medučio tešlos ( tik kietesnė užminkyta tešla ).

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif truksta zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk Jusu tortai kaip visada nuostabus thumbup.gif Man tai labiausiai patiko kempiniuko akys - tokios diiiideles diiiideles biggrin.gif
Atsakyti
Cipciuk, širdingai ačiū už pamokinimus dėl šokoladinių rožių notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Viskas aišku, buvo per mažai medaus, o aš galvojau, kad padauginau doh.gif Eisiu perlydysiu savo "kaulą" mažu dar kas gausis lotuliukas.gif
Daividija, tavo metodas laaaaabai gundantis, nes jau po valandos galima lipdyti thumbup.gif reiks išbandyt sekantį kartą mirksiukas.gif o gal gausis ir dabar perlydžius g.gif pamėginsiu - blogiau nebus lotuliukas.gif
Inočka - ačiū už palaikymą mirksiukas.gif

Siunčiu visoms gėlyčių už pagalbą blush2.gif

user posted image
------------------

Jolka, tortas-kirmėlytė labai simpatiškas thumbup.gif labai puiki idėja thumbup.gif

Cipciuk, barbė tikra gražuolė wub.gif O kempiniukams išvis jaučiu silpnybę - nes dukrytė ir vėl alpėja jį pamačius lotuliukas.gif lotuliukas.gif O fotosesijos ne tik lotutė laukia - aš irgi blush2.gif

Olesta - ačiū už boružėlės ir meškiuko gražias fotosesijas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 14 gegužės 2009 - 21:09
Va kempiniukas man paciai labai patinka blush2.gif jis man toks spalvingas personazas blush2.gif suvaikejau lotuliukas.gif Cipciuko kempiniukas - jegele biggrin.gif barbe irgi!!!
Atsakyti
tai jos didenybė bezė ir vėl puikiai pasitarnavo thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk,i maisa list nereikia lotuliukas.gif Nes labai grazus tortukai,kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Mergos, mad.gif , atejau bartis. Greitai pradesiu piniga imti, uz tai, kad apkrovet mane darbais.
Kaip ne zinute, tai su fotosesija, gal isprotejot aggressive.gif , sazines neturit visai

Aga, isgasdinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dekit, dekit, pajuokavau
Nepykit, kad nesudejau dar. Savaitgaliu idesiu Cipciuko meskuti, Olestos boruzele ir meskino galva ir Cipciuko barbi fotosesija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 14 gegužės 2009 - 21:24
Va, dar jei jau pradejau, tai iki galo lotuliukas.gif man uz Inockos tema nera idealesnes! Nu viskas aiskiau nei aisku, viska randu ko reikia!!! O dar va kai mergaites fotosesijas sudeda kaip ka daryt, nu tai is vis super!!! drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 14, 22:14)
tai jos didenybė bezė ir vėl puikiai pasitarnavo thumbup.gif

lotuliukas.gif ....mes neišskiriamos ...kaip sakoma ..." nierazlej vada..." lotuliukas.gif ....kaip visada gavosi puiki , mano ištikimoji heart.gif

Ačiū visoms už gerą žodį blush2.gif ....bet sakykite , kodėl jie "gyvi " gražesni tie tortai , nei foto unsure.gif....maniškiai vis atidarinėja šaldytuvą - pažiūri ir po kiek laiko vėl tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 22:27)
lotuliukas.gif ....mes neišskiriamos ...kaip sakoma ..." nierazlej vada..." lotuliukas.gif ....kaip visada gavosi puiki , mano ištikimoji  heart.gif

Ačiū visoms už gerą žodį  blush2.gif ....bet sakykite , kodėl jie "gyvi " gražesni tie tortai , nei foto  unsure.gif....maniškiai vis atidarinėja šaldytuvą - pažiūri ir po kiek laiko vėl tas pats  lotuliukas.gif

As irgi atidarineciau saldytuva, zinodama kad ten tokie groziai... wub.gif
Atsakyti