JOLKA 999 grazus kirmeliukas
JOLKA999 ...labai gera ir idomi idėja .....gražus , žaismingas vaikiškas tortukas
---------------------------------------------------------------------------------------------
Na ir aš padirbėjau .....užsakymas mano pastovios klientės , dukrytei gimtadieniui , aišku , kaip ir visos mergaitės norėjo BARBĖS .....
Vidui medutis , puošta beze , cukrinės gėlytės ....bus sesija .....nes lotutė labai laukia
O čia .....ale kempiniukas .........pirma buvo užsakytas meškinas , paskui mažoji užsakovė persigalvojo , ir teko daryti va jį ....
Vidui medutis , puošta beze .....visas kunas - tortas - kitos detalės taip pat iš medučio tešlos ( tik kietesnė užminkyta tešla ).
---------------------------------------------------------------------------------------------
Na ir aš padirbėjau .....užsakymas mano pastovios klientės , dukrytei gimtadieniui , aišku , kaip ir visos mergaitės norėjo BARBĖS .....
Vidui medutis , puošta beze , cukrinės gėlytės ....bus sesija .....nes lotutė labai laukia
O čia .....ale kempiniukas .........pirma buvo užsakytas meškinas , paskui mažoji užsakovė persigalvojo , ir teko daryti va jį ....
Vidui medutis , puošta beze .....visas kunas - tortas - kitos detalės taip pat iš medučio tešlos ( tik kietesnė užminkyta tešla ).
truksta zodziu
Cipciuk Jusu tortai kaip visada nuostabus Man tai labiausiai patiko kempiniuko akys - tokios diiiideles diiiideles
Cipciuk, širdingai ačiū už pamokinimus dėl šokoladinių rožių Viskas aišku, buvo per mažai medaus, o aš galvojau, kad padauginau Eisiu perlydysiu savo "kaulą" mažu dar kas gausis
Daividija, tavo metodas laaaaabai gundantis, nes jau po valandos galima lipdyti reiks išbandyt sekantį kartą o gal gausis ir dabar perlydžius pamėginsiu - blogiau nebus
Inočka - ačiū už palaikymą
Siunčiu visoms gėlyčių už pagalbą
------------------
Jolka, tortas-kirmėlytė labai simpatiškas labai puiki idėja
Cipciuk, barbė tikra gražuolė O kempiniukams išvis jaučiu silpnybę - nes dukrytė ir vėl alpėja jį pamačius O fotosesijos ne tik lotutė laukia - aš irgi
Olesta - ačiū už boružėlės ir meškiuko gražias fotosesijas
Daividija, tavo metodas laaaaabai gundantis, nes jau po valandos galima lipdyti reiks išbandyt sekantį kartą o gal gausis ir dabar perlydžius pamėginsiu - blogiau nebus
Inočka - ačiū už palaikymą
Siunčiu visoms gėlyčių už pagalbą
------------------
Jolka, tortas-kirmėlytė labai simpatiškas labai puiki idėja
Cipciuk, barbė tikra gražuolė O kempiniukams išvis jaučiu silpnybę - nes dukrytė ir vėl alpėja jį pamačius O fotosesijos ne tik lotutė laukia - aš irgi
Olesta - ačiū už boružėlės ir meškiuko gražias fotosesijas
Va kempiniukas man paciai labai patinka jis man toks spalvingas personazas suvaikejau Cipciuko kempiniukas - jegele barbe irgi!!!
tai jos didenybė bezė ir vėl puikiai pasitarnavo
Cipciuk,i maisa list nereikia Nes labai grazus tortukai,kaip visada
Mergos, , atejau bartis. Greitai pradesiu piniga imti, uz tai, kad apkrovet mane darbais.
Kaip ne zinute, tai su fotosesija, gal isprotejot , sazines neturit visai
Aga, isgasdinau
Dekit, dekit, pajuokavau
Nepykit, kad nesudejau dar. Savaitgaliu idesiu Cipciuko meskuti, Olestos boruzele ir meskino galva ir Cipciuko barbi fotosesija.
Kaip ne zinute, tai su fotosesija, gal isprotejot , sazines neturit visai
Aga, isgasdinau
Dekit, dekit, pajuokavau
Nepykit, kad nesudejau dar. Savaitgaliu idesiu Cipciuko meskuti, Olestos boruzele ir meskino galva ir Cipciuko barbi fotosesija.
Va, dar jei jau pradejau, tai iki galo man uz Inockos tema nera idealesnes! Nu viskas aiskiau nei aisku, viska randu ko reikia!!! O dar va kai mergaites fotosesijas sudeda kaip ka daryt, nu tai is vis super!!!
QUOTE(Olesta @ 2009 05 14, 22:14)
tai jos didenybė bezė ir vėl puikiai pasitarnavo
....mes neišskiriamos ...kaip sakoma ..." nierazlej vada..." ....kaip visada gavosi puiki , mano ištikimoji
Ačiū visoms už gerą žodį ....bet sakykite , kodėl jie "gyvi " gražesni tie tortai , nei foto ....maniškiai vis atidarinėja šaldytuvą - pažiūri ir po kiek laiko vėl tas pats
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 22:27)
....mes neišskiriamos ...kaip sakoma ..." nierazlej vada..." ....kaip visada gavosi puiki , mano ištikimoji
Ačiū visoms už gerą žodį ....bet sakykite , kodėl jie "gyvi " gražesni tie tortai , nei foto ....maniškiai vis atidarinėja šaldytuvą - pažiūri ir po kiek laiko vėl tas pats
As irgi atidarineciau saldytuva, zinodama kad ten tokie groziai...