Apsilankiau eilini karta po 100 metu cia nebuvusi, tai ciut neisgriuvau panaciusi, kokiu tortu nuotrauku pridejote. Ir ka jus sau manete tokius grozius kepdamos? Vajeee, ciut zandikaulio neissinarinau
QUOTE(spin2liux @ 2009 05 13, 10:13)
klausykit, o jei torta dengsiu ta cukraus ir mase kad tortas butu lygus, tai ant jo jau beze puosti negalesiu, nes toj masej yra zelatinos?
ir dar kur Kaune galima nusipirkti maistiniu dazu, jei is po prekystalio neparduos
Melas ir neteisybe
Kadangi apdengimo mase apdziuva, ji ne tik kad pati lieka sausesne -- ji netgi "uzrakina" dregme torto viduje (pvz., jei biskvitai buvo drekinti ar pan.). Zodziu, beze puosti galima drasiai ir be jokios rizikos -- kitas klausimas, ar tikrai butina
QUOTE(eiwile @ 2009 05 13, 20:25)
As irgi pagalvojau kad daug darbo butu tokius buteliukus padaryti,bet pabandysiu is meducio pagal forma padaryti koki nors buteliuka
Buteli padaryti nera taip jau baisiai sudetinga. Mano asmeninis patarimas -- nepamirskit kiausinio baltymo. Jis jums suteiks ta taip reikalinga "stiklo spindesi", t.y., padarys buteli panasu i buteli.