Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 20:16)
Tortai - buteliai ...

siaubas doh.gif kiek knisimosi prie tų butelių būtų scare.gif o tokio Henessy tai dar ir turėti reikia laugh.gif , kokio XO, kad sėkmingai nukopijuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 13, 20:13)
siaubas  doh.gif  kiek knisimosi prie tų butelių būtų scare.gif o tokio Henessy tai dar ir turėti reikia laugh.gif , kokio XO, kad sėkmingai nukopijuot  rolleyes.gif

As irgi pagalvojau kad daug darbo butu tokius buteliukus padaryti,bet pabandysiu is meducio pagal forma padaryti koki nors buteliuka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiwile: 13 gegužės 2009 - 19:26
Na va mano pirmosios "prisvylusios" kremines rozes.
Nezinau ar as kazka netaip dariau, ar mase man nepasiseke, bet isejo kaip isejo, kitas kitas tikesiu, kad bus geresnis blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
puikus tortas,ar tik ne i meeta nesi biggrin.gif
Atsakyti
rutyte11,
o is kokio kremo darei rozes. As vis bijau su jom prasidet
Atsakyti
rutyte11 ....nevyk dievo į medį , jeigu gėlę galima atpažinti ( kokia tai gėlė ) tai viskas gavosi gerai thumbup.gif , o čia puikiai matosi , kad rožės .

O va kremas ir į grietinėlės užneša ir į sviestinį ( su kondencuotu ) ...idomu , ką autorė pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 13, 21:29)
rutyte11,
o is kokio kremo darei rozes. As vis bijau su jom prasidet

Kremines rozes
Va dariau pagal II varianta, bet sekanti karta bandysiu III ten sirupas verdamas, gal geriau iseis g.gif
Atsakyti
Apsilankiau eilini karta po 100 metu cia nebuvusi, tai ciut neisgriuvau panaciusi, kokiu tortu nuotrauku pridejote. Ir ka jus sau manete tokius grozius kepdamos? Vajeee, ciut zandikaulio neissinarinau blink.gif

QUOTE(spin2liux @ 2009 05 13, 10:13)
klausykit, o jei torta dengsiu ta cukraus ir mase kad tortas butu lygus, tai ant jo jau beze puosti negalesiu, nes toj masej yra zelatinos? g.gif
ir dar kur Kaune galima nusipirkti maistiniu dazu, jei is po prekystalio neparduos ax.gif  rolleyes.gif

Melas ir neteisybe 4u.gif Kadangi apdengimo mase apdziuva, ji ne tik kad pati lieka sausesne -- ji netgi "uzrakina" dregme torto viduje (pvz., jei biskvitai buvo drekinti ar pan.). Zodziu, beze puosti galima drasiai ir be jokios rizikos -- kitas klausimas, ar tikrai butina ax.gif

QUOTE(eiwile @ 2009 05 13, 20:25)
As irgi pagalvojau kad daug darbo butu tokius buteliukus padaryti,bet pabandysiu is meducio pagal forma padaryti koki nors buteliuka ax.gif

Buteli padaryti nera taip jau baisiai sudetinga. Mano asmeninis patarimas -- nepamirskit kiausinio baltymo. Jis jums suteiks ta taip reikalinga "stiklo spindesi", t.y., padarys buteli panasu i buteli.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 13, 21:21)
puikus tortas,ar tik ne i meeta nesi biggrin.gif

Taip ryt Svencioniu mamyciu meetukas mirksiukas.gif
Atsakyti
As atsiprasau uz off topic, taciau kaip pastebejau cia daugiausai kepejeliu lankosi blush2.gif

noriu mociutei iskepti torta 81 gimtadienio proga, bet esme ta, kad ji serga cukriniu deabetu.... verysad.gif cukraus vartoti negali.... gal kas gali patarti, kaip reikalai su gliukoze?? ar bent skanu gautusi, jei cukru gliukoze pakeisciau?? g.gif
Atsakyti
Inočka ir Cipciukai, šokoladinių rožių profės, pakonsultuokit prašau blush2.gif
Bandžiau vakar lipdyt rožes iš juodo šokolado (ruošinį joms laikiau 2 paras šaldytuve). Nu kodėl man trupa smulkiais trupinukais kai kočioju tarp plėvelių verysad.gif dzibą centrinį dar šiaip taip suformavau, bet kočiot visiškai neįmanoma buvo unsure.gif Gal aš dirbtinio medaus per daug užkabinau (nu tokį gerą kupiną v. š.) g.gif gal reikia nubrauktą g.gif ir kiek ją maždaug kaitinat tik, kol šokoladas ištirpsta ir atšoka nuo indo sienelių ar ilgiau g.gif Ar jums ta masė irgi gaunasi kieta kaip kaulas (man netai kad atsipjaut kubelį, o atskelt gabaliuką sunku buvo unsure.gif) Padėkit išsiaiškint kur mano klaidos verysad.gif Pas jus jos tokios plastiškos išsilenkusiais žiedlapiais gaunasi wub.gif
Kartą jau esu bandžius jas lipdyt - tuomet irgi smarkiai trupėjo, bet vargais negalais kažką ten sulipdžiau, o dabar išvis beviltiškai gavosi verysad.gif Nebežinau kame reikalas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 14 gegužės 2009 - 10:02
QUOTE(Meian @ 2009 05 13, 23:52)
Melas ir neteisybe  4u.gif Kadangi apdengimo mase apdziuva, ji ne tik kad pati lieka sausesne -- ji netgi "uzrakina" dregme torto viduje (pvz., jei biskvitai buvo drekinti ar pan.). Zodziu, beze puosti galima drasiai ir be jokios rizikos -- kitas klausimas, ar tikrai butina  ax.gif

aciu uz paaiskinima, jau sugalvojau kaip puosiu ir beze neprireiks, na bet kaip pradedanciai naudinga informacija nepakenks rolleyes.gif
o i apdengimo mase galima deti dazu? nepakenks pacia masei, elastingumui ar pan? blush2.gif
Atsakyti