Inočką reakcija buvo tokia .....
Spalva , maklinau nė nepanenu ...ruda , žalia , gorbo , juoda ....nu žodžiu paprakaitavau
Tortas buvo apteptas sviestiniu - kondencuotu kremu , vistiek kažkiek ( kai kurios vietos ) turi prilipti .
Laba diena, reikai jūsų pagalbos, nusipirkau marcipaninės masės ir kaip suprantu reikia į ją dar dėti cukraus pudros ir noriu nulipdyti figurėlę ant torto(man reik po dviejų savičių) tai kada man geriau lipdyti, labai bus AČIŪ jei padėsite
puošiu tortą grietinėlė (35%) bet neturiu standiklio, tai sakau gal zele idėt kad geiau laikytu? jei dėt tai kiek? mas mane dr. oetker želatina. vakare pasirodysiu kaip gavos mano torčiukas pertepimą pirmą kartą dariau jogurtinį su grietinėlė, želatinos dėjau pagal receptą , bet kažkoks neypatingai tirštas gavos, tai pertepiau tortą, įkišau į šaldytuvą ir drebu, kad tik sustingtų
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 13:41)
....tai jau pertepei tortą , tai kaip dabar dadėsi tos želatinos ....sėdėk ir lauk , gal sustings
na dėl to tai manau, kad gal sustings, jau yra kaip yra nieko nepadarysi bet aš ta prasme puošt jį su grietinėlė norėsiu, tai į pačią grietinėlę dėt želatinos ar nereikia ?
http://images.google...DJMuM_QbB49n9Cg
O ar tos augalines grietineles yra purkti kur nors? Sitam saite yra, bet abejoju ar paprastam pirkejui jis pasiekiamas. Bet ar parduotuviniuose tortuose, juk naudoja ne paprasta grietinele, nes man dazniausiai namine visai kitaip atrodo..
Papildyta:
Darnorejau paklausti, kai darot papuosimus is sokolado, i ji dedate grietinele, ar piena pylat, kad skystesnis butu, ar nieko nededat?
O ar tos augalines grietineles yra purkti kur nors? Sitam saite yra, bet abejoju ar paprastam pirkejui jis pasiekiamas. Bet ar parduotuviniuose tortuose, juk naudoja ne paprasta grietinele, nes man dazniausiai namine visai kitaip atrodo..
Papildyta:
Darnorejau paklausti, kai darot papuosimus is sokolado, i ji dedate grietinele, ar piena pylat, kad skystesnis butu, ar nieko nededat?
Domi95 del sokoladiniu gelyciu paziurek temoj TORTU IR KITU SALD.PAPUOSIMAI ten rasi ir receptuku ir vaizdine medziaga,ir viskas 1psl. inockos deka,sekmes
Laba diena,labai graziai ir skaniai atrodo Jusu tortai
Gal kepejeles turit ideju kaip iskepti torta - buteli?Ir kaip papuosti?
QUOTE(eiwile @ 2009 05 13, 18:10)
Laba diena,labai graziai ir skaniai atrodo Jusu tortai
Na iškepti ir sutepti tau jį teks pailgą , po to apipjaistyti ir išgauti formą , nebent iš medučio - iš karto , pagal trafaretą išpjauti ir iškepti jau norimą formą ....
Tortai - buteliai ...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 19:16)
Na iškepti ir sutepti tau jį teks pailgą , po to apipjaistyti ir išgauti formą , nebent iš medučio - iš karto , pagal trafaretą išpjauti ir iškepti jau norimą formą ....
Labai aciu