Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Inočką reakcija buvo tokia user posted image..... lotuliukas.gif

Spalva , maklinau nė nepanenu doh.gif ...ruda , žalia , gorbo , juoda ....nu žodžiu paprakaitavau karsta.gif

Tortas buvo apteptas sviestiniu - kondencuotu kremu , vistiek kažkiek ( kai kurios vietos ) turi prilipti smile.gif .
Atsakyti
Laba diena, reikai jūsų pagalbos, nusipirkau marcipaninės masės ir kaip suprantu reikia į ją dar dėti cukraus pudros g.gif ir noriu nulipdyti figurėlę ant torto(man reik po dviejų savičių) tai kada man geriau lipdyti, labai bus AČIŪ jei padėsite smile.gif
Atsakyti
puošiu tortą grietinėlė (35%) bet neturiu standiklio, tai sakau gal zele idėt kad geiau laikytu? jei dėt tai kiek? mas mane dr. oetker želatina. vakare pasirodysiu kaip gavos mano torčiukas blush2.gif pertepimą pirmą kartą dariau jogurtinį su grietinėlė, želatinos dėjau pagal receptą , bet kažkoks neypatingai tirštas gavos, tai pertepiau tortą, įkišau į šaldytuvą ir drebu, kad tik sustingtų doh.gif
Atsakyti
unsure.gif ....tai jau pertepei tortą , tai kaip dabar dadėsi tos želatinos unsure.gif ....sėdėk ir lauk , gal sustings

Oksiukai ....kada tik nori , gali savaitę prieš , gali tą pačią dieną .....ji negenda ir nekietėja ( taip greitai ) kaip kitos masės smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 13:41)
unsure.gif ....tai jau pertepei tortą , tai kaip dabar dadėsi tos želatinos  unsure.gif ....sėdėk ir lauk , gal sustings

na dėl to tai manau, kad gal sustings, jau yra kaip yra nieko nepadarysi doh.gif bet aš ta prasme puošt jį su grietinėlė norėsiu, tai į pačią grietinėlę dėt želatinos ar nereikia ?
Atsakyti
Aš tikrai nedėčiau , labai dzibai būna nergažųs , toki liapšiai tongue.gif ...bandyk be standiklio , gal išsiplaks g.gif
Atsakyti
http://images.google...DJMuM_QbB49n9Cg

O ar tos augalines grietineles yra purkti kur nors? Sitam saite yra, bet abejoju ar paprastam pirkejui jis pasiekiamas. Bet ar parduotuviniuose tortuose, juk naudoja ne paprasta grietinele, nes man dazniausiai namine visai kitaip atrodo..
Papildyta:
Darnorejau paklausti, kai darot papuosimus is sokolado, i ji dedate grietinele, ar piena pylat, kad skystesnis butu, ar nieko nededat?
Atsakyti
Jis be jokio idėjima , kartais nesilaiko , leipsta ( drugialiai )o jei dar ipilsi ko tai baikta doh.gif , tik apliejimui tiks ( torto , pyrago ) ...kas dėl šitos greitinėlės , nežinau , neatkreipiau dėmesio . gal kur ir yra ... g.gif
Atsakyti
Domi95 del sokoladiniu gelyciu paziurek temoj TORTU IR KITU SALD.PAPUOSIMAI ten rasi ir receptuku ir vaizdine medziaga,ir viskas 1psl. inockos deka,sekmes smile.gif
Atsakyti
Laba diena,labai graziai ir skaniai atrodo Jusu tortai thumbup.gif

Gal kepejeles turit ideju kaip iskepti torta - buteli?Ir kaip papuosti?
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2009 05 13, 18:10)
Laba diena,labai graziai ir skaniai atrodo Jusu tortai  thumbup.gif

Gal kepejeles turit ideju kaip iskepti torta - buteli?Ir kaip papuosti?

Na iškepti ir sutepti tau jį teks pailgą , po to apipjaistyti ir išgauti formą , nebent iš medučio - iš karto , pagal trafaretą išpjauti ir iškepti jau norimą formą ....

Tortai - buteliai ...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 19:16)
Na iškepti ir sutepti tau jį teks pailgą , po to apipjaistyti ir išgauti formą , nebent iš medučio  - iš karto , pagal trafaretą išpjauti ir iškepti jau norimą formą ....

Labai aciu aciuks.gif
Atsakyti